Moderatorzy - ocena pracy - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 29 gru 2004, 23:14

beckhs pisze:Bunch nie moglbys sie dowiedziec. Sa to sprawy zamkniete i zaden user sie o tym nie dowie. Aha, chyba nie liczysz ze bym Ci wyjawił kto byl za a kto przeciw, jesli nie darzysz mnie szacunkiem.

Nawet gdybys miał do mnie choc odrobine szacunku to nie powiedziałbym Ci o tym.

P.S: Kazdy człowiem powinien miec szcunek do drugiego. Ja mam do kazdego respekt, do niektorych wiekszy, do innych mniejszy ale mam.

P>S.:Nie mysl, ze mi zalezy na Twoim szacunku, mam wystarczajaco duzo kumpli :wink:
Czyli nawet gdybym Cię darzył szacunkiem, to nic z tego. Wszystkow ięc w normie.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 1:41

beckhs pisze:P>S.:Nie mysl, ze mi zalezy na Twoim szacunku, mam wystarczajaco duzo kumpli :wink:
mmm pytanie

zalezy Ci tylko na szacunku kumpli ?

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 03 sty 2005, 18:49

CZy wy się na mnie obraziliścię(chodzi mi o moderatorów)?
Przeprosiłem i co jeszcze?
Jak chcecie mogę jeszcze raz przeprosić!
Tak na marginesie..... Jak tam po świętach?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 18:51

sirtomaszo pisze:CZy wy się na mnie obraziliścię(chodzi mi o moderatorów)?
A można wiedzieć o co znowu chodzi? :) Pisz jaśniej.
Po świetach bardzo dobrze. Dzieki za troske :)

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 sty 2005, 19:42

sirtomaszo pisze:CZy wy się na mnie obraziliścię(chodzi mi o moderatorów)?
Chodzi Ci o to, że już nie dajemy Ci ostrzeżeń?

Chcesz jedno? :twisted:

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 03 sty 2005, 20:11

Nie nie ostrzeżeń mam dużo i już chyba nie chcem więcej. 8)
Tak jakoś pytałem się tylko o punktację postów i tylko tyle jeżeli nie chcecie pisać to nie trudno zrozumiem. Bo kto by chciał pisać dla hm... (tu miałem wstawić brzydkie słowo ale znam regulamin!!!!)chłopaka który narobił tyle bałaganu.... :D :D 8)

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 sty 2005, 20:13

Spoko stary nie martw się ja też nie znam tej punktacji a ona mnie w ogóle nie interesuje. W regulaminie też jej nie ma a chyba powinna być :)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 20:14

Staramy traktować każdego użytkownika tak samo. Wiadomo któs lubi jednego wiecej, a drugiego mniej. Sam widzisz, że jak nic nie robisz ostrzeżenia Cię omijają i nie ma żadnego wyżywania sie. A pozatym powiem Ci, że napewno nie jeden z nas narobił tutaj bałaganu 8)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 03 sty 2005, 20:37

No widze na Forum rozdzielacie WP za każdym razem a na stronie główniej już NIE - Tomusmc tam nie widzisz :D Ładnie sie dzieje......!!!

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 04 sty 2005, 15:08

_*For_zaza_Milan*_ pisze:No widze na Forum rozdzielacie WP za każdym razem a na stronie główniej już NIE - Tomusmc tam nie widzisz :D Ładnie sie dzieje......!!!
Wybacz, ale tam ostrzeżenia mogą dawać również reddaktorzy, więc to nie jest tylko nasza wina.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 04 sty 2005, 15:24

No co ty Kotek ja nie uwarzam że to Wasza wina. To ty wybacz mi ale jak pamietam to kiedys była kwestia tego że byli tacy co (i nadal są) oprócz pisanie 2 zdań w komentarzach z czego jedno prowokujace nie maja zadnego postu śa zalogowani 4 dni i maja np. 9 ostrzeżeń. To jest tylko użytkownik który szuka dymu!!

A jak kiedys było mówione nie można wszystkich jedno miara oceniac bo jak spojrzysz na liste ostrzeżeń to winika jasno kto szuka dymu a to czasami przesadza o jedno zdanie Ja juz przeciesz miałem troche ty WP i nie ma czy sie chwalic ale jak by rozliczać wszystkich tak samo to trzeba komisje śledczą piłkagate :D Moze Redakcja powina przydzielić moderatorów na Formu i na Strone gówną bo tak tez nie jest ciekawie ! A potem jest spór kto zaczą lub za co to WP a czasami nie jedno WP . :D

*Pozdro*

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 04 sty 2005, 17:04

Tak jak przeglądam forum to aż trochę żal serce zciska...Na FORUM NIE MOGĄ BYĆ TACY MODERATORZY!! Widać, że dostali mody bo są newsmanami na strone, ale forum to co innego i nie powinni rządzić tacy moderatorzy...tym forum powinni się zajmować ludzie którzy wiedząc o co chodzi i nie dają jak bym powiedział za Friko ostrzeżeń...na forum każdy moderator powinnie przymrużać na jakieś złe zachowania i tylko po uczać a następnym razem za takie coś karać...a jak widać moderzy niestety tak nie robią...i chciałbym bardzo aby były wybory moderatorów, takich co kumają i nadają się do tej pracy...

pozdro!

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 04 sty 2005, 17:06

Wtajemniczeni_wiedzą pisze:Tak jak przeglądam forum to aż trochę żal serce zciska...Na FORUM NIE MOGĄ BYĆ TACY MODERATORZY!! Widać, że dostali mody bo są newsmanami na strone, ale forum to co innego i nie powinni rządzić tacy moderatorzy...tym forum powinni się zajmować ludzie którzy wiedząc o co chodzi i nie dają jak bym powiedział za Friko ostrzeżeń...na forum każdy moderator powinnie przymrużać na jakieś złe zachowania i tylko po uczać a następnym razem za takie coś karać...a jak widać moderzy niestety tak nie robią...i chciałbym bardzo aby były wybory moderatorów, takich co kumają i nadają się do tej pracy...

pozdro!
Czyli Ty nadejesz się w stu procentach? Może podasz przykład jakiegoś redaktora, który może być moderatorem i spedza dużo czasu na forum?

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 04 sty 2005, 17:08

Nasi Moderatorzy są super tylko mam pytanko czemu admini tak mało piszą??

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 04 sty 2005, 17:11

Kotek pisze:
Wtajemniczeni_wiedzą pisze:Tak jak przeglądam forum to aż trochę żal serce zciska...Na FORUM NIE MOGĄ BYĆ TACY MODERATORZY!! Widać, że dostali mody bo są newsmanami na strone, ale forum to co innego i nie powinni rządzić tacy moderatorzy...tym forum powinni się zajmować ludzie którzy wiedząc o co chodzi i nie dają jak bym powiedział za Friko ostrzeżeń...na forum każdy moderator powinnie przymrużać na jakieś złe zachowania i tylko po uczać a następnym razem za takie coś karać...a jak widać moderzy niestety tak nie robią...i chciałbym bardzo aby były wybory moderatorów, takich co kumają i nadają się do tej pracy...

pozdro!
Czyli Ty nadejesz się w stu procentach? Może podasz przykład jakiegoś redaktora, który może być moderatorem i spedza dużo czasu na forum?
czy ja napisałem, że ja się nadaje...??? bo mi się wydaje, że nie...!! Poprostu mówię, że jak się patrzy na forum i pracę moderatorów to się odechciewa tu pisać...a chyba chcecie aby wasze forum było często odwiedzanie...a nie użytkownik po napisanu 15 postów odchodzi...bo dostał ostrzeżenie za jakieś drobne przewinienie myślę, że to trochę jest nie takkkkkkkkk !!

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”