Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 30 mar 2007, 17:30

Manumef pisze:Rooney, kontuzjogenny Saha i leciwy Ole, Smith i Rossi,
Roo, Saha i Ole zostają na 100% jeżeli ma przyjsc kolejny napastnik to ktoś z dwójki Smith & Rossi powinien sie pozegnać z United bo nie widze sensu trzymania 6 napastników :roll:
Smith-obecnie nic nie pokazuje ale za dużo sie nie nagrał :wink: Ferguson nie raz mówił że ma poważne zamairy co do tego zawodnika...wiec sprzeda go?
Rossi-nie dostał poważnej szansy w United a zasługuje :!: sprzedać takiego zaowdnika o takim potencjale to grzech a koleje wypozyczenia chyba nie wchodzą w gre...
Ja bym w tym okienku nikogo nie kupował bo mamy kim grać w ataku. Dodam że jak przyjdzie jakiś napastnik za duże pieniądze: Torresy czy Huntelar to pewnie Saha wyląduje na ławce :? A chyba nawet slepy zauważy że jest to zawodnik grający świetnie jeżeli sie ufa w jego umiejętnosci i gdy ma poczucie że odgrywa wielką role w druzynie. On z ławki nie umie grac ! Wieć dueta napastników Saha-Roo jest zajebisty i nikogo do pierwszej jedenastki nie potrzebujemy a transfery Benta , Huntera czy Torresa to wzmocnienia łąwki nie bedą.
Lita narazie nie zasłuzył na transfer do United i wątpie czy kiedykolwiek u nas zagra.

Skrzydłowy: Richardson out Martin in i to jest bardzo dobre rozwiązanie :roll: Jeżeli chodzio o następce Giggsa to albo Nani albo Gamst Pedersen 8) I sam nie wiem która opcja lepsza....
Pedersen może nie jest przebojowy tak jak portugalczyk ale dośrodkowanie czy stałe fragmenty ma na światowym poziomie do tego lewonożny czego drużyna potrzebuje
Nani ma to coś co powinien mieć skrzydłowy i chociaż nie macha nogami nad piłka :P to posiada swietny drybling gra wsumie obiema nogami dobrze, tylko warunki fizyczne ma marne...jestesmy w kontakcie ze Sportingiem wieć coś może sie w lecie urodzić :wink:

To takie moje marzenia ale mogą sie sprawdzić :)

Wróć do „Anglia”