Wrogowie i kumple na forum

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post autor: Chlopaczek » 03 sty 2005, 0:43

Axel Hammond pisze:
Chlopaczek pisze:
Axel Hammond pisze:Pana Jezusa też ukrzyżowali, a Galileusza chcieli spalić na stosie. A dziś wiemy że to oni mieli rację.
Sam chcial zeby go zabili wiec gorzej by bylo gdyby uznali ze ma racje i zostawili go w spokoju.Wtedy caly plan zbawienia by sie poszedl kochac a krzyz nie bylby dla wiekszosc ludzi symbolem odkupienia i wielkiego poswiecenia tylko symbolem cierpienia i kary za zbrodnie.
Ja w przeciwieństwie do niego nie chcę, by mnie zabili ani ukrzyżowali. Choć niewątpliwie rację mam nader często. rzekłbym nawet, że zawsze.
Lepiej jednak wyluzuj Adrianku bo niewielu osobom podoba sie to ze roscisz sobie prawo do nieomylnosci.Ukrzyzowanie Ci nie grozi ale argumenty sily (ze tak to okresle) zastosowane przez niezadowolonych Twoimi radykalnymi pogladami ludzi moga bolesnie do Ciebie kiedys trafic.Czasami jestes smieszny a czasami przypominasz pieniaczy i nedznych prowokatorow rodem z onetu ale jak powiedzialem czubki (bez obrazy to raczej pozytywne okreslenie w tym przypadku chociaz oczywiscie masz prawo odebrac to jak chcesz) tez sa tutaj potrzebni.
Pozdrawiam.

Wróć do „Hyde Park”