Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 66

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 19 mar 2007, 23:19

Dzisiaj Roo i Richardson fatalnie. Kieran jedynie co może zaoferować United to szybokosc i nawet tej jedynej zalety dzisiaj nie pokazał. Powinien wylecieć bo patrzeć sie nie da :? Niech wraca Lee Martin ten przynajmniej drybling posiada i świetnie stałe bije 8) Jak on mnie zdenerwował....i pomyslec że mial być następcą Giggsa

Rooney takie sety i dupa :? potem jeszcze majać żółtko idzie w młyn i przpychanki...po co :roll:
Kuszczak-bezrobotny choć Boro jakiś tam sytuacje miało ale Polak sie nienapracował
Smith-starał coś walczył i też dupa :evil: wiem wrócił po kontuzji ale ja już nie wiem jaki to zawodnik bo na napastnika obecnie nie wyglada

Giggs-swietne podania gdy grał w pomocy , switnie gdy grał w ataku, swietnie gdy schodził na skrzydło....skarb nie zawodnik :wink:
Ronaldo kilka ciekawych akcji już bez takiego błysku jak w sobote ale pokzał szybkosc i technike w paru sytuacjach. Karny był i pewnie strzelił...znowu ratuje nam dupe. Faul Morrisona-ban na jakies 3 spotkania przeciez nawet nie patrzył gdzie piłka
Carrick pod nieobecnosci Scholesa już drugi mecz gra na dobrym poziomie przeciez z Boltonem też pokazał kilka dobrych piłek a tego własnie od niego sie wymaga.

Wynik cieszy...gra chwilami dobra ale czego tu sie spodziewac bo tak krótkim okresie regeneracji po meczu z Boltonem

Wembley czeka mam nadzieje że z Chelsea :twisted: Teraz dwa tygodnie bez United :( ....ale sie poglada Diabełki w reprezenatcjii :wink:

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 20 mar 2007, 19:36

Rossi pisze:Niech wraca Lee Martin ten przynajmniej drybling posiada i świetnie stałe bije
Widzialem tego pilkarza gral calkiem niezle ale w... lidze szkockiej.Wydaje mi sie ze narazie napewno nie nadaje sie do gry w pierwszym skladzie ManU :? Heargreaves po raz kolejny mowi o grze na Old Trafford chlopak jest dobry przydalby sie pozadny pomocnik bo tak naprawde rezerwy ManU nie wygladaja za ciekawie szczegolnie teraz kiedy kontuzje ma kilku pilkarzy :wink: Cieszy tez to ze Ronaldo pozostaje albo proboje byc narazie lojalny.Niby nie chce odejsc,sam bym tego bardzo nie chcial ale niech Cris to udowodni i podpisze nowy kontrakt 8) Co do wczorajszego meczu moze nie za ciekawy nie takie tempo i zaangazowanie jak w meczu z Boltonem ale liczy sie wynik i awans do nastepnej rundy (to juz polfinal)a tam czeka Watford na Villa Park :) Licze na spokojne odprawienie z kwitkiem druzyny pilkarza ktory nie wystapi czyli Bena Fostera :wink: Nastepny mecz bodajze 31 marca z Blackburn ale o tym pozniej :) Narazie mecze reprezentacyjne...

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 mar 2007, 20:02

Mecz taki sobie. Raczej przewaga United i zasłużone zwycięstwo. \

Ja bym nie był taki pewny dobrego występu Carricka. Jak dla mnie zdecydowanie miał za dużo strat i niecelnych podań. No i jeden jego błąd mógł spowodować utratę bramki. Co do Richardsona to się zgodzę. Zupełnie nic nie pokazał, żadnego zagrożenia nie stworzył. Totalnie przyćmiony przez innych skrzydłowych, czyli Ronaldo i rozgrywającego dobre spotkanie Downinga. Jest na szczęście półfinał. Szkoda, że Foster nie zagra w Watford, bo to mógłby być taki bezpośredni pojedynek Kuszczaka i młodego Anglika :)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 mar 2007, 1:17

Adas07 pisze:Wydaje mi sie ze narazie napewno nie nadaje sie do gry w pierwszym skladzie ManU
A Richardson sie nadaje? Kieran dostał szanse i to nie jedną :? Martina widziałem w sparingach i na początku w meczach Rangers i choć jest młodszy o 3 lata to warto w niego uwierzyć bo Riachardosn ma już 23 wiosen i ciągle stoi w miejscu :roll: Kiedyś w niego wierzyłem i to bardzo, mysłałęm że lewe skrzydło bedzie nalezec włąsnie do niego.
Uważam że warto zaryzykować z Martinem bo chłopak ma jakas przyszlosc a o Kieranie tego powiedziec nie moge...napewno nie w MU :wink:
Ferguson ma utalentowaną młodziez i musi ich wprowadzać bo Rossi, Pique, Evans czy wspomniany Martin na wypozyczeniach ciągle siedziec nie bedą bo nie chcą :!:

Awatar użytkownika
Barça_Hincha
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 21 mar 2007, 13:22

Teraz mecz z Blackburn na własnym terenie. Sądzę, że nie powinniśmy mieć problemów ze słabym w tym sezonie Rovers.

I to jeszcze za 2 tyg, więc mamy dużo czasu na przygotowanie się do meczu.

Awatar użytkownika
matt
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt » 21 mar 2007, 15:36

Barça_Hincha pisze:Sądzę, że nie powinniśmy mieć problemów ze słabym w tym sezonie Rovers.

Co do słabości Blackburn to nie jestem przekonany ;) Zajmują 10 miejsce w tabeli i grają naprawde dobrą piłkę. Do Tottenhamu tracą zaledwie 5 pkt. Nie będzie to łatwy mecz, ale z pewnością zawodnicy ManU dadzą z siebie wszytsko i go wygrają ;) Czekam na gola Alana Smitha. Jeśli w nadchodzącym meczu go strzeli, to pewnie się odblokuje i zacznie grać tak jak grywał przed przykrą kontuzją.

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 21 mar 2007, 15:51

zgadzam sie z matt'em ze nie będzie to łatwy mecz,ale przypominam że na początku kwietnia powinni wrócić do gry Saha i Ole więc jeśli oni będa grać to nie ma obawy :D wracająć do meczu z Middlesbrough ,oczywiście odrazu kibice i gracze przypomnieli sobie że Ronaldo dosć często nurkuje po tym jak zdobył bramke z karnego który był zdobyty jak sie mogło nie którym zdawać po wymuszonym faulu Ronaldo - faul był oczywisty,ale niektórzy widza w tej sytuacje jako kolejny popis aktorski Ronaldo :roll:
awans wywalczony w słabym stylu,ale jednak i trzeba sie z tego cieszyc :lol:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 21 mar 2007, 20:34

Cris7 pisze:Ja bym nie był taki pewny dobrego występu Carricka. Jak dla mnie zdecydowanie miał za dużo strat i niecelnych podań.
Przesadzasz chyba:> Michael zagral naprawde swietnie. Rzadzil i dzielil 2 linia, czasem mialem wrazenie, ze 2 Carricki biegaja po boisku :]
matt pisze:Czekam na gola Alana Smitha. Jeśli w nadchodzącym meczu go strzeli, to pewnie się odblokuje i zacznie grać tak jak grywał przed przykrą kontuzją.
A czy on byl jakims goleadorem? prawde mowiac ja nie wiem jaka jest nominalna pozycja tego gracza. Ani napastni, ani pomocni. W sumie nie wiadomo gdzie go ustawic :roll: I czemu mialby sie niby odblokowac? koles nie gral z pol roku? i predko bramki nie przyjda, zwlaszcza, ze Smith goleadorem nie jest i nie bedzie.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 27 mar 2007, 20:18

Dzień dzisiejszy przyniósł złe wiadomości. Przez 6 tygodni nie zagra kapitan Diabłów Gary Neville. Prawy obrońca doznał kontuzji w wygranym 4-1 meczu z Boltonem.

Kiepsko to brzmi, bo automatycznego zastępcy nie widzę. Najprawdopodobniej będzie nim Wes, który jak wiemy jest środkowym obrońcą. Swego czasu były też eksperymenty z O'Shea i Heinze. No zobaczymy kto będzie teraz tam grał. Bez wątpienia spore osłabienie w kluczowej fazie batalii o mistrzostwo.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 mar 2007, 20:31

Fabio na Mistrzostwach Ameryki Południowej U17 został drugim strzelcem turnieju 7 bramek 8) lewy obornca... :o
Brazylia wygrała bezapelacyjnie i to własnie nasze przyszłe Diabełki były jedyymi z fialrów tej drużyny :wink:

Evandro Barndao zadebiutował w U18 MU w meczu z Barnsley :wink:

Podobno jestsmy zainteresowani Richardsem z Man City :o to dopiero byłby transfer :wink: Pewnie kasa wielka ale zawodnik już bardzo dobry choć z obozu wroga

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 27 mar 2007, 20:31

@berik to chyba ogladalismy dwa rozne mecze, bo ja tam nie widzialem swietnie grajacego Carricka.

@Cris mysle, ze na prawej bedzie grywal Brown, Innego rozwiazania nie ma. Chyba, ze jeszcze O`shea wstawi.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 mar 2007, 22:05

Rossi pisze:Podobno jestsmy zainteresowani Richardsem z Man City Surprised to dopiero byłby transfer Wink Pewnie kasa wielka ale zawodnik już bardzo dobry choć z obozu wroga
Jakoś nie widzę go u was. Nie wiem, czy wizja gry u lokalnego wroga mu sie uśmiecha, chociaż znam takich, którym to nie przeszkadza... Ja go widzę w niebieskiej koszulce (czyt. Chelsea). Nie maja dobrego prawego obrońcy, wiec Richards w lecie zapewne przejdzie na SB.

EDIT
Ja tam nie iwem do konca co Ci sie nie podoba, Gallas postapil tak samo....

Ogarnij jedna rzecz... Richards jest wychowankiem Man Coty. Cole jest wychowankiem Arsenalu i gra w Chelsea. Gallas? Podałeś głupi przykład. Co innego Campbell. :wink:
Ostatnio zmieniony 27 mar 2007, 23:22 przez guru, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 mar 2007, 23:12

guru pisze:Jakoś nie widzę go u was. Nie wiem, czy wizja gry u lokalnego wroga mu sie uśmiecha, chociaż znam takich, którym to nie przeszkadza... Ja go widzę w niebieskiej koszulce (czyt. Chelsea). Nie maja dobrego prawego obrońcy, wiec Richards w lecie zapewne przejdzie na SB.

Ja tam nie iwem do konca co Ci sie nie podoba, Gallas postapil tak samo....
Co do Richardsa to predzej zasili MU niz Chelsea. Chelsea oświadczyła, ze kasy rzadanej przez City nigdy nie da, wiec pewnie sie nie wyłamia, a i teraz maja dość solidnie ta pozycje obstawiona(Geremi, Khalid, Ferreira czy Diarra)Z kolei MU maja Neuvilla i nic pozatym, ktos tam jest z mlodziezy, ale napenwo nie o formacie, ktory by pasował do "11".

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 28 mar 2007, 14:55

Tak naprawdę to ciężko stwierdzić czy jest sens wydawać tak horrendalną sumę na Richardsa. Nieźle w Vilii na wypożyczeniu radzi sobie Bardsley, ale w United może się to okazać dla niego za wysokie progi. Ja osobiście w niego wierzę, choć przyznaje - Micah jest od niego lepszy, młodszy, a co ważne to uniwersalny zawodnik potrafiący zagrać z dobrym skutkiem na pozycji prawego i środkowego obrońca oraz def. pomocnika. A takich Fergie lubi. Mamy jeszcze Pique i Evansa, którzy ew. mogą zastąpić Neville'a. Micah tak, ale za stosowną cenę.
Mówi się, że niby City chcą za niego 20 mln Ł, tymczasem, my musimy podobna kasę przeznaczyć na zakup Hargreavesa. A gdzie mowa o napastniku (czyt. Darren Bent or Leroy Lita)? A w zimie to jeszcze skrzydłowy by się przydał jakis młody, bo z Richardsona to już żadnego pożytku nie będzie.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 28 mar 2007, 18:36

Manumef pisze:Bardsley
Mnie osobiscie on nigdy nie przekonywał :roll: Jest szybki, waleczny i robi dużo wzlizgow ale na moje oko ma: bardzo słabe dosrodkowanie, brakuje mu luzu w grze tylko wszystki robi z "gorąca głową", ciągu na bramke jegiego wymaga się od bocznego obroncy tez nie posiada. Solidny ale w chwili obecnej za słaby na United :) może sie myle ale teraz tak to odczuwam...
Pique zagrał chyba jeden mecz na prawej w United ale nie oszukujmy się bo to jest typowy środkowy obronca taka samo z Evansem nigdy z nich się nie zrobi klasowych skrzydłowych obronców :roll: Mamy świetnych młodych defensorów tylko ta prawa strona kuleje i zadnego godnego następcy nie widać

Manumef pisze:czyt. Darren Bent or Leroy Lita)?
Nie wiem po co nam napastnik chyba ze odejdzie Smudge bo Rossi na wypozyczenie isc pewnie nie chce, Ole jeszcze pogra Roo i Saha nie do ruszeniea ze Smithem mamy 5 napastników wiec...
Manumef pisze:A w zimie to jeszcze skrzydłowy by się przydał jakis młody
Lee Martin zasługuje na szanse już ma 20 lat i czas na niego. Dziwie się że Richardson u Fergusona wchodził do drużyny tak młodo i mial wielki kredyt zaufania :roll: inni tez zasługują :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”