Hugo grał bo kontuzjowani są Szala, G. Bronowicki i Dick chyba, a wystawienie Balde na środku obrony to jeszcze większe ryzyko niż Hugo.limansky pisze:Kolejna porażka to gra Alcantary w pierwszym składzie.
Nic dziwnego, że nie gra skoro jest kontuzjowany. Mimo iż jak na razie prezentował się fatalnie to chyba trochę za wcześnie na ocenę tego transferu.limansky pisze:Myślę, że największym niewypałem jest sprowadzenie Grzelaka. Nie rozumiem po co było wydawać tyle funduszy na zawodnika, jak i tak w pierwszym składzie gra albo Janczyk z Korzymem, albo któregoś z nich zastępuje Włodarczyk.
Chyba jednak teraz zaleźć nowego trenera niż kisić się z Wdowcem do końca sezonu, praktycznie nie grając o nic. Nowy trener miałby czas do końca sezonu na poznanie zespołu, ocenę przydatności poszczególnych zawodników itp. Niestety na zmianę trenera się nie zanosi, ani teraz, ani po sezonie.franz pisze:Trenerem do konca sezonu pewnie zostanie Wdowiec, podobno ma jakies zapisy w kontrakcie które mu to gwarantuja, moze to i dobrze bo w tym sezonie i z tymi "piłkarzami" Legia i tak nic juz nie zdobedzie a wiec lepiej poczekac do konca sezonu i spokojnie poszukac dobrego trenera który zastapi Wdowczyka.
ps. Może mnie ktoś uświadomić czy jeśli Korona zdobędzie PP i skończy lige w czołowej dwójce, to wtedy 3 zespół w tabeli będzie grał w P.UEFA ?