Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI » 19 mar 2007, 12:51

limansky pisze:Kolejna porażka to gra Alcantary w pierwszym składzie.
Hugo grał bo kontuzjowani są Szala, G. Bronowicki i Dick chyba, a wystawienie Balde na środku obrony to jeszcze większe ryzyko niż Hugo.
limansky pisze:Myślę, że największym niewypałem jest sprowadzenie Grzelaka. Nie rozumiem po co było wydawać tyle funduszy na zawodnika, jak i tak w pierwszym składzie gra albo Janczyk z Korzymem, albo któregoś z nich zastępuje Włodarczyk.
Nic dziwnego, że nie gra skoro jest kontuzjowany. Mimo iż jak na razie prezentował się fatalnie to chyba trochę za wcześnie na ocenę tego transferu.
franz pisze:Trenerem do konca sezonu pewnie zostanie Wdowiec, podobno ma jakies zapisy w kontrakcie które mu to gwarantuja, moze to i dobrze bo w tym sezonie i z tymi "piłkarzami" Legia i tak nic juz nie zdobedzie a wiec lepiej poczekac do konca sezonu i spokojnie poszukac dobrego trenera który zastapi Wdowczyka.
Chyba jednak teraz zaleźć nowego trenera niż kisić się z Wdowcem do końca sezonu, praktycznie nie grając o nic. Nowy trener miałby czas do końca sezonu na poznanie zespołu, ocenę przydatności poszczególnych zawodników itp. Niestety na zmianę trenera się nie zanosi, ani teraz, ani po sezonie.

ps. Może mnie ktoś uświadomić czy jeśli Korona zdobędzie PP i skończy lige w czołowej dwójce, to wtedy 3 zespół w tabeli będzie grał w P.UEFA ?

Wróć do „Polska”