A nie dolców ? bo to róznica a ostatnio ktos mówił z dziennikarzy że 800 tysciecy zielonych. Co prawa i tak nie zła sumka za tego ziomka ale róznica jestZico_FCI pisze:On podobno został kupiony za 800 tyś ojro
Dziś Legia - Grociln

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 mar 2007, 16:50
A nie dolców ? bo to róznica a ostatnio ktos mówił z dziennikarzy że 800 tysciecy zielonych. Co prawa i tak nie zła sumka za tego ziomka ale róznica jestZico_FCI pisze:On podobno został kupiony za 800 tyś ojro
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 mar 2007, 21:32
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 mar 2007, 22:06
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 mar 2007, 16:05
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 mar 2007, 21:46
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 11 mar 2007, 0:48
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 11 mar 2007, 20:43
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 mar 2007, 21:13
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 17 mar 2007, 15:45
Zaza pisze:derby Łodzi
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 17 mar 2007, 15:51
lechici chyba graja o smude.ciekawe jak sie zaprezentuja bo moze nie lubia franza (nie chodzi mi o mojego przedmowcefranz pisze:Dzis ciekawie zapowiada sie mecz Lech Poznań - Korona Kielce ciezko tu wskazac faworyta, ale moze bedzie mozna zobaczyc ciekawe spotkanie oczywiscie nie tak ciekawe jak wczorajsze derby Lodzi bo tego nie da sie przebic.
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 17 mar 2007, 16:03
franz pisze:To był mecz co za emocje. Po prostu cudowane widowisko z klasa. Na pieknym i nowoczesnym stadionie przy bardzo goracym a co najwazniejsze kultularnym dopingu kibiców mozna bylo ogladc spotkanie pelne pieknych bramek i cudownych zagran. Mozna powiedziec typowe swietne spotkanie jakich w naszej lidze nie brakuje.
franz pisze:Dzis ciekawie zapowiada sie mecz Lech Poznań - Korona Kielce ciezko tu wskazac faworyta, ale moze bedzie mozna zobaczyc ciekawe spotkanie
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 mar 2007, 16:18
Franciszek nawet po wysokiej porazce nie straci posady, bo to poprostu byłoby bezsensowne posuniecie. Co do symaptii pilkarzy, to raczej praca z Franzem im sie podoba. Kibice raczej takze nic iwkeszego nie maja do Smudy, oni go nie nie lubia, a poprostu lubia MichniewiczaTS borys IFC pisze:lechici chyba graja o smude.ciekawe jak sie zaprezentuja bo moze nie lubia franza (nie chodzi mi o mojego przedmowce )i przegraja specjalnie.nie no oczywiscie zartuje.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 17 mar 2007, 16:36
Jarzinho pisze:Franciszek nawet po wysokiej porazce nie straci posady, bo to poprostu byłoby bezsensowne posuniecie
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 17 mar 2007, 21:10
Troszkę sie pomyliłem.guru pisze:. Moja intuicja mi podpowiada, ze będzie 1:1.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 mar 2007, 13:13
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio