Jakie kluby kochacie? - Strona 20

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 11 mar 2007, 12:19

fieldy pisze:Już kilka miesięcy na forum jesteś i się nie ujawniłes do tej pory
Ujawniłem sie ale jakis uprzejmy czlowiek napisał ze mam 12 a moze 13 lat (nie pamietam dokładnie) i co taki kibic jak ja z kilkumiesiecznym stażem moze wiedziec, a wiec wole nie zabierac głosu w tym temacie.
A jesli chodzi o Real to na lini kibice Barcelona - Real na tym forum jest tyle złosci i napinek ze nie chce sie w to mieszac poza tym temat o Realu ma sie dobrze i nie trzeba go "ratowac".

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 mar 2007, 12:22

franz pisze:kibice Barcelona - Real na tym forum jest tyle złosci i napinek ze nie chce sie w to mieszac
tutaj ? tutaj akurat jest tego malutko, wejdz na BO ([']) albo na rm.pl, tam dopiero jest napinki...

z polskiej ligi tylko Legia, jedyny słuszny wybór :)
z zagranicy Real Madryt :)

nic wiecej nie kocham :P

Awatar użytkownika
p.szerge
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: p.szerge » 11 mar 2007, 13:15

No cóż dla mnie od 8 lat nie ma innego klubu jak AC MILAN.

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 79

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 11 mar 2007, 13:20

TS borys IFC prawie jak cloner. Dorzuc jeszcze kilka klubów do swojej listy i moze nawet clonera przebijesz i mogłbys nazwy pisac z wielkiej litery.
no megazonkkkkkkk.kolo psg river itp to sa kluby ktore ja tylko lubie a nie ktorym kibicuje na codzien.a poza tym jakbys nie wiedzial to pisesz w internecie i tutaj naprawde nie ma potrzeby pisania nazw wlasnych z wielkiej litery.mi sie na przyklad nie chce i wole pisac tak.zreszta robi to wielu internautow(tutaj faktycznie nie jest takich duzo) wiec po co sie spinac.wylajtuj

Regulamin czytałeś ? Jak używasz dużych liter, to nazwy klubów i nazwiska musisz pisać wielką literą .. i przestań nabijać .. // fieldy

dzieki ze mnie uswiadomiles ze nabijam bo sam o tym nie wiedzialem.a po 2 to gdzies tu kiedys pisalo ze jesli ktos pisze wszystie nazwy mala litera i nie faworyzuje swojego ulubionego zespolu to nie robi nic zlego.ale koniec tematu bo ani ja ciebie nioe przekonam ani ty mnie

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 mar 2007, 0:49

Ogólnie kibicuję Romie ale poza tym w innych krajach kibicuję (napisane na pierwszym miejscu) lub trochę lubię wieeele klubów:

Włochy :arrow: Roma, Fiorentina, Palermo, Milan.
Hiszpania :arrow: Valencia, Atletico Madryt, Barcelona, Betis.
Anglia :arrow: Liverpool, Tottenham, Chelsea.
Niemcy :arrow: Dortmund, HSV, Schalke, Werder.
Francja :arrow: PSG, Marsylia.
Polska :arrow: Legia, Korona, Lech,... KS Tęcza.
Holandia :arrow: Ajax.
Portugalia :arrow: Benfica.
Szkocja :arrow: Celtic.
Turcja :arrow: Besiktas.
Ukraina :arrow: Szachtar.
Argentyna :arrow: Boca Juniors.
Państwa :arrow: Polska, Argentyna, Włochy, Holandia, Nigeria, WKS, Szwecja,Urugwaj,

Starałem sie pisać od najbardziej lubianego klubu w danym kraju do najmniej z tych lubinych o! Mam nadzieję że nikogo nie pominąłem :roll:

Mamusiu czy ja jestem dziwny :?: :think:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 mar 2007, 1:15

Widzę, że forumowicze domagają się zamknięcia, a mogło być tak pięknie. Opowięsci o początkach miłości do klubu, pierwszych meczach, może trochę liryki, jakaś laurka...

Jakby wszystkie posty tak wyglądały :arrow:
Marco pisze:Miłosc do Wisły zaszczepił we mnie moj ojciec. Na poczatku do 4klasy podstawowki mieszkalem 30 km od Krkaowa wiec wtedy jeszcze nie bylo mi dane chodizc na Reymonta. Dopiero po przeprowadzeniu sie do Krakowa a byly to juz czasy 5 klasy podstawowki coraz bardziej czułem z e moment kiedy zjawie sie na Wisle bedzie niedlugo. I tak sie stało. Na stadionie pojawiłem sie w roku bodaj 1994 bodajze nie pamietam ale bylo to napewno po slawnych wydarzneiach z 1993 roku Wisła-Legia 0:6 p ktorym mowiono "Cała Polska widziała" :)) Czasy 2-go ligowej Wisły nie sa mi obce mecze z Jaziorakiem Iława z Myskzowem i inne na wieki zapadna w pamieci. Na Reymonta przezylo sie ciezke czasy i tak 1996 nastały lepsze czasy dla Wisły. Wtedy mialem juz te 14 lat iodwiedzanie stadionu Reymonta stało sie nałogiem [ zaznaczam z enie ejstem kibicem Wisły czasów tele-foniki!!!] . Rok 2001 to przełom w moim zyciu kibicowskim. Powstaje IFC WIŚL@Cy ktorym celem jest poprawieniedopingu i atmosfery na Wiśle. I tak zaczałem dzialac w ruchu kibicowskim ULTRAS. i ta przygoda trwa po dzien dzisiejszy.
To nie trzeba byłoby zamykać, a tak :(...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”