Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 22 lut 2007, 22:03
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 22 lut 2007, 22:47
O ile mi wiadomo to taki brak zgody jest bezterminowy (niezlaeznie czy go ostatecznie zniosą za dzień czy za miesiąc). Pewnie nie spadł też na klub jak grom z jasnego nieba bo z takich decyzji są przecieki na odpowiednim szczeblu...Marco pisze:Przeniesienie meczu,a brak na chwile obecną zogdy na impreze masową to dwie różne rzeczy. I nie staraj się udowodnić ze tak nie jest.
Pytanie tylko kto w to uwierzył? Ja nie bardzo. Dlatego szukałem innych przyczyn.Marco pisze:Uzsadnienie przeniesienia nie mówiło o braku zgody na imprezy masowe, nie mowilo o zlym zabezpieczeniu budowy tylko o uronionej wizji mega awantury chuliganów.
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 22 lut 2007, 23:14
Brak zgody wydany jest na chwile obecną i biorący pod uwage stan obecny, a jego bezterminowość zostaje (wbrew temu co Ci sie wydaj)e w chwili spełnienie warunków traci swoją moc. Decyzja odmowy uzalezniona jest od warunków i obowiązuje do momentu uregulowania sprawy. Poza tym nikt nie mówi ze decyzja jest bezterminowa ,a wrecz przeciwnie. Negatywna decyzja obowiązuje do momentu uregulowania spraw (więc termin w jakimś stopniu zostaje określony)deltinho pisze: O ile mi wiadomo to taki brak zgody jest bezterminowy (niezlaeznie czy go ostatecznie zniosą za dzień czy za miesiąc).
dziwne ze prezes Wisły nie otrzymała decyzji do dnia dzisiejszego na piśmie i o wszystkim dowiedziała się na konferencji, nie mowiąc już ze wymienione przez policje od uchybienia mozna zrealizować w bardzo krótkim czasiePewnie nie spadł też na klub jak grom z jasnego nieba bo z takich decyzji są przecieki na odpowiednim szczeblu...
zabawne to jest udowadnienie czegoś bez podpierania sie jakimikolwiek dokumentami lub przynajmniej jakąkolwiek znajomością tematuA to ostanie zdanie w tonie wręcz wojskowym, rozstawiające mnie po kątach jest dość zabawne.
Zatem: TAK JEST, MAJORZE!
no to szkoda że nie masz czasu. Uzasadniając przeniesienie spotkania reprezentacji brakiem zgody na imprezy masowe na dzień 22utego podczas gdy mecz reprezentacji jest niemal za miesiąc jest pomyłką.Pytanie tylko kto w to uwierzył? Ja nie bardzo. Dlatego szukałem innych przyczyn.
Ale ponieważ nie za bardzo mam czas wciągać się w dyskusję na ten temat to przyjmijmy, że wytłumaczenie jest proste i oczywiste:
"warszawka musi zarobić na meczu"
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 23 lut 2007, 16:43
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 lut 2007, 18:36
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 lut 2007, 19:03
No to muszę rozczarować. Pisałem już, że najgorzej została oceniona liczba hoteli w mieście, chociaż liczba turystów w zeszłym roku wyniosła 6 mln.Bienias pisze: Teraz sie nie dziwie ze nie dostaliscie sie do projektu euro 2012.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 lut 2007, 19:19
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 lut 2007, 19:31
Bienias pisze:Piwus ale powiedz mi kogo to wina ze sie nie dostaliscie? Widac inni lepiej sie przylozyli i nie ma w tym zadnej zlosliwosci.
Słyszałem, że wam chcą zrobić kolejny zarząd komisaryczny w tym mieście bez problemów, a stadion w ogóle nie jest rozbudowywany. Nie wiem czy w takiej sytuacji można się pocieszać tym, że w Krakowie leżą gałęzie przed wejściem na sektor CBienias pisze:hmm mozliwe ale smiesza mnie decyzja wydawane w waszym miescie.
petru
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 lut 2007, 19:48
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 lut 2007, 20:11
Nie jestem duchem świętym.Bienias pisze:Krecina przeniosl ale po co?
Nie. Bo w dalszym ciągu to PZPN zadecydował o przeniesieniu meczu nie ze względu na nieprzygotowanie, a urojonej bójki kibiców niewiedzy o stanie murawy.Widac inni lepiej sie przylozyli i nie ma w tym zadnej zlosliwosci. Teraz sie nie dziwie ze nie dostaliscie sie do projektu euro 2012.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 24 lut 2007, 11:48
Mietta został prezesem Wisla SSA gdyż Cupiał zaproponował na 100lecie Miecie piastowanie rowniez stanowiska prezesa w SSA gdyz Wisła jest jedna i nie ma żadnych podziałów. Wszystko było fajnie dopoko LMM zapisywał na swoim koncie kolejne zera z piastowanej przez siebie funckji w SSA.piwus pisze: Marco, inicjatywa świetna, chciałbym wierzyć, że coś da, ale już kiedy Miętta zostawał prezesem SSA, to mówiono o zbliżeniu SSA do TS na stulecie... i gdzie to się podziało?
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 24 lut 2007, 14:19
Powoływał się kolega paku, który jak sadzę sympatyzuje z krakowskim klubem. Zrobił to w którymś komentarzu na stronie głównej. A dlaczego mnie trafiają takie debilizmy i z nimi walczę? Bo jest ich pełno i nie tylko w takiej postaci. Także u Ciebie jak jest jakiś odniesienie się do miasta czy Legii to tyko w stylu "ta słynna warszawska empatia i zrozumienie.", "warszawski PZPN", "Radovic się spłaca lol", "miasto kultury". Nie piszesz w ogóle, lub cytujesz albo piszesz niepochlebnie. Większość Twoich wypowiedzi o mieście i klubie to uszczypliwości, szpile i złośliwości. I tylko o Legii. Nie zauważyłem, żebyś tego teksty w tak dużym natężeniu pisał o innej polskiej drużynie czy mieście.piwus pisze: A deltinha nie rozumiem. Próbowałem tłumaczyć, że decyzja o przeniesieniu meczu reprezentacji do Warszawy nie miała nic wspólnego z faktycznym stanem infrastruktury (bo czy do takiego można zaliczyć "brak" podgrzewanej murawy !?), kontrargumentów nie przedstawił, ale po paru dniach zaczyna od początku od nowa. Po co? Żeby walczyć ze stwierdzeniem "warszawka musi zarobić na meczu", na które nikt tu się nie powołuje?
Też nie jestem ale chciałem wnieść trochę więcej do dyskusji i sprowokować, żeby inni wyrazili swoje zdanie. Nie rozumiem zatem tego świętego oburzenia, tym bardziej ze nikt nie podał żadnych racjonalnych przyczyn tej decyzji.piwus pisze:Nie jestem duchem świętym.
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 24 lut 2007, 16:28
Proponuje poszukać także na swoim podwórku Debilizmudeltinho pisze: Powoływał się kolega paku, który jak sadzę sympatyzuje z krakowskim klubem. Zrobił to w którymś komentarzu na stronie głównej. A dlaczego mnie trafiają takie debilizmy i z nimi walczę?
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 24 lut 2007, 17:53
deltinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio