Brak zgody wydany jest na chwile obecną i biorący pod uwage stan obecny, a jego bezterminowość zostaje (wbrew temu co Ci sie wydaj)e w chwili spełnienie warunków traci swoją moc. Decyzja odmowy uzalezniona jest od warunków i obowiązuje do momentu uregulowania sprawy. Poza tym nikt nie mówi ze decyzja jest bezterminowa ,a wrecz przeciwnie. Negatywna decyzja obowiązuje do momentu uregulowania spraw (więc termin w jakimś stopniu zostaje określony)deltinho pisze: O ile mi wiadomo to taki brak zgody jest bezterminowy (niezlaeznie czy go ostatecznie zniosą za dzień czy za miesiąc).
dziwne ze prezes Wisły nie otrzymała decyzji do dnia dzisiejszego na piśmie i o wszystkim dowiedziała się na konferencji, nie mowiąc już ze wymienione przez policje od uchybienia mozna zrealizować w bardzo krótkim czasiePewnie nie spadł też na klub jak grom z jasnego nieba bo z takich decyzji są przecieki na odpowiednim szczeblu...
zabawne to jest udowadnienie czegoś bez podpierania sie jakimikolwiek dokumentami lub przynajmniej jakąkolwiek znajomością tematuA to ostanie zdanie w tonie wręcz wojskowym, rozstawiające mnie po kątach jest dość zabawne.
Zatem: TAK JEST, MAJORZE!
no to szkoda że nie masz czasu. Uzasadniając przeniesienie spotkania reprezentacji brakiem zgody na imprezy masowe na dzień 22utego podczas gdy mecz reprezentacji jest niemal za miesiąc jest pomyłką.Pytanie tylko kto w to uwierzył? Ja nie bardzo. Dlatego szukałem innych przyczyn.
Ale ponieważ nie za bardzo mam czas wciągać się w dyskusję na ten temat to przyjmijmy, że wytłumaczenie jest proste i oczywiste:
"warszawka musi zarobić na meczu"
Brak zgody na impreyz masowe (stan na dziś) do przeniesienia meczu reprzentacjima się nijak, gdyż jutro się okaże ze taka zgoda jest i czym wtedy podeprzesz swoją tezę? Przeniesiono bo co? I tak nie zdażą wykonać potrzebnych prac? a skąd będziesz miał taką pewność, że braknie czasu?
To, że Kraków sam dał/daje powody żeby ten mecz tutaj sie nie odbył tego nie kwestionuje. Używasz tylko złych argumentów na poparcie tej decyzji