Prison Break

Awatar użytkownika
berni
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: berni » 21 lut 2007, 23:33

No cóż Bonso... Odebrałem twojego posta tak a nie inaczej. Wychwalasz pod niebiosa Losta, który w opinii chyba większości co odcinek, to jest słabszy, a Prisona krytykujesz, podczas gdy zbyt wielu krytyków tego serialu nie ma (odnośnie drugiej serii). Według mnie drugi sezon Prisona jest dobry, chociaż przyznam, że nieznacznie bardziej podobała mi się pierwsza seria. Dla mnie ten komentarz
Bonso pisze:2 sezon PB to straszna szmira przy 2 sezonie Lost, przy 3 zresztą też...bo Lost w przeciwieństwie do PB zawsze będzie niesamowicie wciągał Krzywy ja każdy odcinek Lost oglądam z wielkim zaciekawieniem niezależnie od tego czy jest słaby czy nie...ostatnio oglądając PB chce mi sie spać przede wszystkim Krzywy
17 odcinek taki dziwny...nudny był, ale zwroty wśród bohaterów (T-Bag cały, C-Note cały, Sara zamykająca drzwi przed Kellermanem) wprowadziły do serialu coś takiego, że zaczyna mi się podobać trochę bardziej Krzywy Odcienk generalnie 6,5/10
jest śmieszny, bo ewidentnie forujesz tutaj Losta podając wg mnie jakieś badziewne argumenty.
Bonso pisze:Przynajmniej do czasu kiedy będziesz umiał pomyślec nad tym co przeczytałeś...
Wkurwiają mnie takie komentarze - co było takiego dziecinnego w mojej reakcji, bo rozumiem, że za taką ją traktujesz? Nie każdy musi się z tobą zgadać, a ty mnie NIE POUCZAJ i nie traktuj z góry.

Było, było.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”