FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post autor: Berele Lewartow » 13 lut 2007, 21:56

Mentor pisze:Chyba nikt nie będzie spodziewał się po Oleguerze (nacjonalista) tego, że wyrazi on poparcie dla ''prominentnych hiszpańskich polityków i oficerowów policji, którzy w latach 80. odpowiadali za stworzenia tzw. szwadronów śmierci, mordujących baskijskich separatystów"
:o A czy ja pisałem,ze sie tego po nim spodziewam. Stwierdziłem tylko,ze taktowniej z jego strony byłoby prostestowac przeciwko wypuszczeniu z wiezienia ''prominentnych hiszpańskich polityków i oficerowów policji, którzy w latach 80. odpowiadali za stworzenia tzw. szwadronów śmierci, mordujących baskijskich separatystów'' niz agitowac wypuszczenie na wolnosc terrorysty. A jezeli taktownosc ma w dupie to niech sie nie dziwi,ze jest taki Krzysztof Jarzyna, który patrzy na ta sprawe jako przychlnosc Oleguera dla terroryzmu, czy zeby uscislic, terrorysty. Tak to wyglada z przytoczonego przez ciebie fragmentu.

Niefajnie,ze zwolnili z wiezienia jakichkolwiek zbrodniarzy,ale czy to jest podstawa do wypuszczania kolejnych?

Wróć do „Hiszpania”