Szczerze to lubiłem Murinho jak prowadził Porto. W Chelsea przyszła gruba kasa, dobry klub i stał się arogancki i "cfaniakowaty".
Post Wyświetl pojedynczy post autor: VanTheMan » 08 sie 2006, 11:32
VanTheMan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Patol » 08 sie 2006, 11:45
Patol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 08 sie 2006, 13:30
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brym » 09 sie 2006, 23:42
brym
Post Wyświetl pojedynczy post autor: K . K » 12 lut 2007, 20:20
K . K
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 12 lut 2007, 20:32
a ja uwazam, ze to naprawde dobry trener, co udowodnil juz zreszta w Porto. Aczkolwiek nie do konca pasuje mi jego charakter oraz preferuje troche inny styl prowadzenia druzyny od Jose.K . K pisze:ja uważam że to jest gbur i uważam że wenger jest lepszy
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 lut 2007, 20:45
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 12 lut 2007, 20:51
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 lut 2007, 20:52
rkoeman pisze:albo w wykradaniu mlodych pilkarzy z innych klubow dzieki dziurom w przepisach
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 12 lut 2007, 21:03
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 lut 2007, 21:15
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 13 lut 2007, 3:21
Hmmm chyba nie bardzo. Zaczynał jako tłumacz ale Bobby'ego Robsona w Sportingu Lizbona potem podobną rolę pełnił ze słynnym anglikiem w FC Porto. W swoim czasie obaj trafili do hiszpańskiego giganta z Camp Nou ale wtedy Mourinho pełnił już w sztabie katalońskiego klubu funkcje pierwszego asystenta i potem identyczną rolę pełnił z kolei przy Van Gaalu, któremu został polecony...Berik pisze:Zaczynal jako tlumacz "husteczkowego" Van Gaala w Barcelonie...
weasel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 13 lut 2007, 8:01
To jest świetny piłkarski psycholog, i właśnie ta jego gburowatość to element nastawienia zespołu. Pozatym ja zachowuje się tak samo w życiu i w FM'ie, też mnie ludzie uważają za gbura, ale ja mam satysfakcję, że co niektórym dopiekłem. To samo Mourinho. A czy Wenger jest lepszy - uprzejmniejszy na pewno, zwróć uwagę w jaki sposób Portugalczyk budował Chelsea od podstaw, wymienił chyba pół drużyny i w tym samym sezonie zdobył mistrzostwo Anglii. Niemniej uważam, że Chelsea należy się zmiana stylu i że JM za bardzo schodzi czasem do obrony, uważam, że powinien grać bardziej otwarcie, ale może to tylko moje zdanie.K . K pisze:ja uważam że to jest gbur i uważam że wenger jest lepszy
Goguś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 18 maja 2007, 15:36
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 maja 2007, 16:16
Cris7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio