Nie o to mi chodziło.RealFan pisze:Cudak - Mimo wszystko byłbym jeszcze umiarkowanie spokojny. Zabrakło kilku ważnych zawodników i to nie było to, na co stać tą drużynę. W dodatku jak już pisałem, kiedy gramy trójką środkowych pomocników i ta trójka toto czego my chcemy od życiaKod: Zaznacz cały
Dudka - Kaźmierczak - LewandowskiKto tam miał pokierować grą i sprawić, że Polacy dyktowaliby warunki gry. Dopiero po zmianach coś się ruszyło, jednak nadal nie było to optymalne zestawienie. Spokojnie, zamiast Rasiaka pojawi się napastnik od gry nogami, a nie tylko głową, pomoc też będzie lepiej dobrana bo Leo zapewne wyciągnął już wnioski, że wspomniana trójka nie jest najlepszym pomysłem
Polskiej reprezentacji nie pomogą nawet genialni piłkarze, bo i tak to będzie za mało. Żyjemy w takim środowisku, że jest więcej skandali niż prawdziwej gry. Nawet brazylijscy piłkarze słabo radziliby sobie w polskich warunkach. To się wszystko zaczyna od podstaw. Nie mamy szkolenia, więc i nie mamy piłkarzy. Ja się mogę z każdym założyć, że nie awansujemy do Euro. W Euro nie ma miejsca dla słabeuszy.