Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: olson » 07 lut 2007, 11:34

Od Schweinsteigera, z racji jego umiejetnosci, cech przywodczych etc., wymagane jest wiecej niz od zwyklego rzemieslnika w Bayernie. Chlopak ma wszelkie predyspozycje, aby stac sie naprawde dobrym zawodnikiem. Jednak z racji braku rozgrywajacego, Magath & Co. wydumali, azeby wlasnie Schweini pelnil te role [chociaz jak dla mnie ma on walory typowego skrzydlowego, no ale oni wiedza lepiej]. Na razie idzie mu to niemrawo, jednak mial juz przeblyski. Jednak wydaje mi sie, ze uplynie jeszcze troche wody w Wisle, zanim Bastian bedzie prezentowal rowna i wysoka forme w nowej dla siebie roli.

W meczu z Norymberga Hitzfeld wystawil Niemca na lewej stronie pomocy, czyli jak za dawnych lat. Wiadomo, caly zespol sie skompromitowal [no, oprocz Kahna], wiec i Schweini zaliczyl slabe spotkanie.

Swoja droga, ciekawi mnie jak bedzie wygladala teraz nasza pomoc. Wraca Hagreaves, jest van Bommel i Schweinsteiger. Jeden z nich musi grac na skrzydle. Anglik odpada, Mark tez lepiej gra w srodku. Czyli pewno Bastian wroci na stara pozycje :P.

Wróć do „Niemcy”