Piłka Ręczna

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 04 lut 2007, 19:29

bellus pisze:Nie oglądałem meczu (taki mój los we Wrocławiu już), ale zaciekawiło mnie to co mówisz. Może źle rozumuje to co piszesz, ale powiedz mi po co ten redaktor ma otwierać książke do historii? Niemcy bili nas jak chcieli w historii i taka jest prawda (poza jakimis małymi wyjątkami).
Widze że ty znasz historię, ja tak samo a ten koleś chyba cegłą w głowe oberwał. Nie wiem po co to gadał bo ja go tylko sluchałem. A to jakieś porówania kolejnego poety z mikrofonem w ręku były że niby ta Steinbach im gadała przed meczem i za wszelką cenę chcieli wygrać. On nie wie że jest w TV i musi uważać co wygaduje i jakieś bajki czasem są nie na miejcu :?: Zresztą to nie pierwsza osoba która znalazła sie na nieodpowiednim miejscu :roll: Ale jak piszesz to my po lekcji historii powinniśmy być zdenerminowani jak nigdy, nie Niemcy ale w ogóle po co takie rzeczy wygadywać. A jakikolwiek trener motywujący drużynę z książką od historii w ręku też powinien udać się do psychiatry.

Może mi ktoś wytłumaczyć czemu 'rudy' grał tak mało :?: Jemu jak zresztą całej drużynie nie szło ale w drugiej połowie przez pewien długi okres graliśmy tylko prawym skrzydłem :roll: A jak był na boisku to potrafił wystrzelić pocisk, przynajmniej stanowił zagrożenie a może wreszcie by się wstrzelił :think:

PS Na koszu byłeś :?: Wygraliście w hicie :brawo:

Wróć do „Inne sporty”