Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 04 lut 2007, 18:17
Meczetinio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 04 lut 2007, 18:17
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 04 lut 2007, 18:19
Meczetinio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 lut 2007, 18:22
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 04 lut 2007, 18:51
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 04 lut 2007, 19:12
Nie oglądałem meczu (taki mój los we Wrocławiu już), ale zaciekawiło mnie to co mówisz. Może źle rozumuje to co piszesz, ale powiedz mi po co ten redaktor ma otwierać książke do historii? Niemcy bili nas jak chcieli w historii i taka jest prawda (poza jakimis małymi wyjątkami).Yukasz pisze:I jeszcze gadanie że Niemcy przypominali sobie historię i dlatego byli tak zdeterminowani - a tu niech sobie weźmie książkę od historii bo jej pewnie też na oczy nie widział Olaboga Po co gadać takie bzdury Czerwona Kartka
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 lut 2007, 19:29
Widze że ty znasz historię, ja tak samo a ten koleś chyba cegłą w głowe oberwał. Nie wiem po co to gadał bo ja go tylko sluchałem. A to jakieś porówania kolejnego poety z mikrofonem w ręku były że niby ta Steinbach im gadała przed meczem i za wszelką cenę chcieli wygrać. On nie wie że jest w TV i musi uważać co wygaduje i jakieś bajki czasem są nie na miejcubellus pisze:Nie oglądałem meczu (taki mój los we Wrocławiu już), ale zaciekawiło mnie to co mówisz. Może źle rozumuje to co piszesz, ale powiedz mi po co ten redaktor ma otwierać książke do historii? Niemcy bili nas jak chcieli w historii i taka jest prawda (poza jakimis małymi wyjątkami).
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 04 lut 2007, 19:50
Trudno odnosi się do twojej wypowiedzi bo jest pisana co najmniej chaotycznie, ale mimo tych trudności spróbuję.Yukasz pisze:Widze że ty znasz historię, ja tak samo a ten koleś chyba cegłą w głowe oberwał.
Mógłbyś zacytować fragment mojej wypowiedzi z której wywnioskowałeś tę jakże błyskotliwą myśl?Yukasz pisze:Ale jak piszesz to my po lekcji historii powinniśmy być zdenerminowani jak nigdy, nie Niemcy ale w ogóle po co takie rzeczy wygadywać.
Motywuje czy nie motywuje, chyba ważny jest efekt. Jakoś sobie nie wyobrażam, że przed meczem Grecja - Turcja w szatni nie przypomina się historii.Yukasz pisze:A jakikolwiek trener motywujący drużynę z książką od historii w ręku też powinien udać się do psychiatry.
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 lut 2007, 19:52
Bellus chodzi o to, ze to ten redaktor tak uwazal a nie Yukasz - on mysli tak samo jak ty - wiec raczej musialbys sie zglosisc do redaktora z tym pytaniembellus pisze:To przybliżyłbyś mi jakieś spektakularne zwycięstwa Polaków nad Niemcami odniesione tylko i wyłącznie siłami polskiego narodu?
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 lut 2007, 19:57
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 04 lut 2007, 19:59
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 lut 2007, 20:06
Dla mnie to jest chore ale OKbellus pisze:Motywuje czy nie motywuje, chyba ważny jest efekt. Jakoś sobie nie wyobrażam, że przed meczem Grecja - Turcja w szatni nie przypomina się historii.
Mi się wydaje że w tym zdaniu ja i ty jesteśmy po tej samej stronie rozumowania tego co było w przeszłości a redaktorek po zupełnie innejYukasz pisze:Widze że ty znasz historię, ja tak samo a ten koleś chyba cegłą w głowe oberwał.
Mi chodzi o to że bardziej zdeterminowana powinna być osoba pokrzywdzona w przeszłości i teraz 'wziąć odwet' za tamte lata a nie odwrotniebellus pisze:Mógłbyś zacytować fragment mojej wypowiedzi z której wywnioskowałeś tę jakże błyskotliwą myśl?
czyli sobie więcej nie pogadamybellus pisze: Trudno odnosi się do twojej wypowiedzi bo jest pisana co najmniej chaotycznie
Mnie każde zachowanie Niemców denerwowało bo za te bilety powinni dostać karę. ALe co jak nie korony mieli sobie włożyć na głowyRealFan pisze:Zdenerwowały mnie tylko te korony na głowach Niemców Evil or Very Mad
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 04 lut 2007, 20:10
Yukasz pisze:Czyli zrozumiałeś
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 04 lut 2007, 21:53
Meczetinio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 lut 2007, 21:59
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio