Jesteśmy w finale
Mecz wygraliśmy zasłużenie i jak traciliśmy prowadzenie to ostro się denerwowałem. Przegrać mecz który praktycznie cały czas się prowadziło - coś nagorszego. Na szczęscie zagraliśmy jak na najprawdziwszych Orłów przystało i teraz zagramy w finale. Nie mamy wyjścia i musimy po raz kolejny pokazać im że Polak też potrafi. Ten mecz to coś więcej niż bitwa o złoto ale też walka o prestiż i szacunek dla nas samych. Mam nadzieję że po ostatnich dwóch imprezach Rosjanie nas sie boją i trzeba to samo spowodować u Niemców
Osobiście nie przejmowałbym się tym że przeciwko nam będzie publiczność bo...
Bardzo lubię kiedy jest hałas, doping, gwizdy nawet przeciwko nam. Wtedy zawodnik wie, że coś się dzieje, że widownia żyje, chłonie to co ogląda. To motywuje nas wszystkich - mówi Karol Bielecki, którego niemiecka prasa nazywa "wurf-maschine" (maszyna do rzutów)
Ja go rozumiem bo też tak mam
Nad artykułami w Bildzie należy jedynie zapalić świeczkę [']
czeher pisze:No to teraz czekamy na ME pilkarzy i koszykarzy Majkel
Chyba ten sportowy bo na zwykłym Polsacie tyle się naoglądałem meczów z tych mistrzostw ze mam dość na najbliższe 20 latduch99 pisze:Trzeba też przyznać, że Polsat po raz kolejny trafił do co wyboru imprezy. Siatkówka, ręczna ... tylko jakoś piłka nożna im nie siadła Rolling Eyes
A co ty wiesz o zabijaniutiaga pisze:Piłka ręczna to wspaniała dyscyplina sportowa, moim zdaniem najpiękniejsza. Wink Nie tylko cudowna do oglądania, ale i do grania (zwłaszcza (!) do grania). Wink
Jeszcze zwróciłbym wam uwage na hale w Niemczech
Mecz o trzecie miejsce również na DSFie
Do boju Polsko ooo