Piłka Ręczna

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 03 lut 2007, 1:02

Trochę późno ale co tam, a wczoraj nie za bardzo miałem czas na pisanie. Mecz oczywiście ogladałem :P

Jesteśmy w finale :!: :jupi: :mike:

Mecz wygraliśmy zasłużenie i jak traciliśmy prowadzenie to ostro się denerwowałem. Przegrać mecz który praktycznie cały czas się prowadziło - coś nagorszego. Na szczęscie zagraliśmy jak na najprawdziwszych Orłów przystało i teraz zagramy w finale. Nie mamy wyjścia i musimy po raz kolejny pokazać im że Polak też potrafi. Ten mecz to coś więcej niż bitwa o złoto ale też walka o prestiż i szacunek dla nas samych. Mam nadzieję że po ostatnich dwóch imprezach Rosjanie nas sie boją i trzeba to samo spowodować u Niemców :twisted:

Osobiście nie przejmowałbym się tym że przeciwko nam będzie publiczność bo...

Bardzo lubię kiedy jest hałas, doping, gwizdy nawet przeciwko nam. Wtedy zawodnik wie, że coś się dzieje, że widownia żyje, chłonie to co ogląda. To motywuje nas wszystkich - mówi Karol Bielecki, którego niemiecka prasa nazywa "wurf-maschine" (maszyna do rzutów)
Ja go rozumiem bo też tak mam :P Nie ma nic lepszego niż wygrywanie na ciężkim terenie i uciszanie widowni. Oczywiście gdyby nam nie szło (fu tfu) to pomoc publiki byłaby jak najbardziej potrzebna ale jak będziemy prowadzili i nasi ogólnie będą się dobrze prezentowali to te gwizdy jeszcze bardziej będą naszych nakręcały 8)

Nad artykułami w Bildzie należy jedynie zapalić świeczkę [']
czeher pisze:No to teraz czekamy na ME pilkarzy i koszykarzy Majkel
:wink: No to będzie duuuży problem. Jak koszykarze wyjdą z grupy na ME w Hiszpanii to będzie sukces na miarę tego który już osiągnęli piłkarze ręczni. Po tych dyscyplinach za wiele bym się nie spodziewał :wink:
duch99 pisze:Trzeba też przyznać, że Polsat po raz kolejny trafił do co wyboru imprezy. Siatkówka, ręczna ... tylko jakoś piłka nożna im nie siadła Rolling Eyes
Chyba ten sportowy bo na zwykłym Polsacie tyle się naoglądałem meczów z tych mistrzostw ze mam dość na najbliższe 20 lat :evil:
tiaga pisze:Piłka ręczna to wspaniała dyscyplina sportowa, moim zdaniem najpiękniejsza. Wink Nie tylko cudowna do oglądania, ale i do grania (zwłaszcza (!) do grania). Wink
A co ty wiesz o zabijaniu :?: :glass:

Jeszcze zwróciłbym wam uwage na hale w Niemczech :rydzyk: Jest światowa impreza, są hale. W Polsce w 2009 będą ME koszykarzy a my ich przywitamy naszymi nowoczsnymi Spodkami, halą we Wrocławiu, Poznaniu i innymi cudakami :evil: Argument że Niemcy są bogate a u nas sama bieda do mnie nie trafia bo jest g... warty :wink:

Mecz o trzecie miejsce również na DSFie 8)

Do boju Polsko ooo :!:

Wróć do „Inne sporty”