szkoda tylko ze jego postepowanie bedziemy tlumaczyc wylacznie wiekiem ... bo znam mlode osoby troszke bardziej rozgarniete ponizej 14 roku zycia.
A co do ciebie "kotek" to jezeli nie umiesz argumentowac swoich wypowiedzi to jednak lepiej sie nie wypowiadaj.
nie musisz "szczekac" .. ehh boshe gdzie ty sie wychowales.... moze chodzi tu tylko o zwykla rozmowe ? HE ?
hmm widac ze w tym przeslaniu o "aniołkach" chciales mi cos powiedziec .. sorry ale nie udalo ci sie .... moze lepiej po prostu na nie odpowiedz. .a nie staraj sie uzywac zbyt rozleglych zdan bo pozniej sens najwyrazniej ucieka
skoro tak z kazdym potrafisz wyjasnic "spory" to czemu niechcesz wyjasnic na forum tego sporu w temacie do tego przeznaczonym ? hmm ? zdradzisz mi te tajemnice ?
WIEC CO TY KOTEK SLEPY JESTES ? DALEJ NIE WIESZ ZE O CIEBIE CHODZILO ? .... "niemasz obowiazku sie domyslac o kogo chodzilo" .. boshe ... tego sie nie trzeba bylo domyslac tylko przeczytac swoj nick ..... ale jak po zrobieniu tej czynnosci sie nie "domysliles" ze chodzi wlasnie o ciebie ....to "*"rebuzz pisze:hmm chodzi mi mianowicie o moderatora "kotek"
*- niech kazdy sobie tutaj wpisze co chce .. bo takie postepowanie idzie nazwac roznie .... od chorob... do obrazliwych stwierdzen....
ad ps ? no i co z tego ? no to mi daj 2 ostrzezenie .... zreszta pierwsze mi sie skasuje za niedlugo... ( bo czas 3 tygodni mija szybko ...