Interesuje mnie ten gracz WAgner - jakiś potomek genialnego kompozytora Ryszarda Wagnera?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 20 sty 2007, 18:43
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 20 sty 2007, 19:20
NieeEbi pisze:Interesuje mnie ten gracz WAgner - jakiś potomek genialnego kompozytora Ryszarda Wagnera? Wink
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 sty 2007, 20:05
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 20 sty 2007, 21:25
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 sty 2007, 21:37
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 20 sty 2007, 22:52
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 sty 2007, 22:59
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 20 sty 2007, 23:10
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 sty 2007, 23:21
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _sympatyczny_andi_ » 22 sty 2007, 12:33
_sympatyczny_andi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 22 sty 2007, 12:37
Jak to? Przeciez_sympatyczny_andi_ pisze:Jednak Bayern jest sobie w stanie z tym poradzić.
. Zmiota Real zarowno na SB jak i na Allianz tak, ze nie bedzie co zbierac._sympatyczny_andi_ pisze:Bayern jest w świetnej formie
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _sympatyczny_andi_ » 22 sty 2007, 12:39
Drogi przyjacielu, też bym tak chciał!olson pisze:. Zmiota Real zarowno na SB jak i na Allianz tak, ze nie bedzie co zbierac.
_sympatyczny_andi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 22 sty 2007, 13:02
Nie byłbym taki pewien co do "zmiecenia" Realu. W tej chwili oba kluby prezentują się podobnie. Nie zapominajcie przecież, że Bayern poniósł już cztery porażki a 17 meczów w lidze wygrał "tylko" dziesięć._sympatyczny_andi_ pisze:Drogi przyjacielu, też bym tak chciał!olson pisze:. Zmiota Real zarowno na SB jak i na Allianz tak, ze nie bedzie co zbierac.
Myślę, że Bayern prezentuje to, co powinien prezentować, w lidze nienajgorzej, w lidze mistrzów to samo. Z miłości do Bayernu chciałbym, żeby wygrał Ligę Mistrzów, jednak tu na przeszkodzie stoi i Barcelona i AC Milan.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _sympatyczny_andi_ » 22 sty 2007, 14:04
Lubię Bayern, dla tego klubu bije moje serce. Nie chciałbym, żeby ktoś prostymi prowokacjami doprowadził do upadku tego tematu, chciałbym, żeby tu się spotykali prawdziwi fanatycy bawarskiej drużyny.Ebi pisze:Nie byłbym taki pewien co do "zmiecenia" Realu. W tej chwili oba kluby prezentują się podobnie. Nie zapominajcie przecież, że Bayern poniósł już cztery porażki a 17 meczów w lidze wygrał "tylko" dziesięć._sympatyczny_andi_ pisze:Drogi przyjacielu, też bym tak chciał!olson pisze:. Zmiota Real zarowno na SB jak i na Allianz tak, ze nie bedzie co zbierac.
Myślę, że Bayern prezentuje to, co powinien prezentować, w lidze nienajgorzej, w lidze mistrzów to samo. Z miłości do Bayernu chciałbym, żeby wygrał Ligę Mistrzów, jednak tu na przeszkodzie stoi i Barcelona i AC Milan.
_sympatyczny_andi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 22 sty 2007, 14:52
Widac krótko jesteś na tym forum. Bayern to także mój ulubiony klub, ale ja w przeciwieństwie do ślepych optymistów krytycznie podchodzę do mojego klubu i nie napalam się na byle co._sympatyczny_andi_ pisze:Lubię Bayern, dla tego klubu bije moje serce. Nie chciałbym, żeby ktoś prostymi prowokacjami doprowadził do upadku tego tematu, chciałbym, żeby tu się spotykali prawdziwi fanatycy bawarskiej drużyny.Ebi pisze:Nie byłbym taki pewien co do "zmiecenia" Realu. W tej chwili oba kluby prezentują się podobnie. Nie zapominajcie przecież, że Bayern poniósł już cztery porażki a 17 meczów w lidze wygrał "tylko" dziesięć._sympatyczny_andi_ pisze:
Drogi przyjacielu, też bym tak chciał!
Jak wiadomo, Bayern jest zawsze w cenie, nawet gdy przeciwnikiem jest Real Madryt.
Myślę, że jeśli obegramy Real to coś zdziałamy...
Ebi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio