deltinho pisze:Jaja to on miał jak testosteron wcinał i go zdyskwalifikowaliMLSoccer pisze:Brawo panie Lipiec w koncu decyzja prawdziwego faceta z jajami![]()
Decyzja jedyna możliwa (bo złapaniu Witka), ale co do samego to Lipca mam mieszane uczucia. Na razie całym jego pomysłem na reformę piłki jest zawieszenie zarządu i powołanie nowych władz. Bardziej mi to wyglada na zagrywke pod publiczke a nie jakieś skoordynowane i z głębszym zamysłem poczynania. Dlatego do tego pana podchodzę z duża nieufnością.
Kosiarz będzie moralnie naprawiał polską piłkę - oto paradoksy 4RP
Widac, ze koks pomogl mu podjac meska i odwazna decyzje.Wole lipca koksiarza, ktory zrobil to co trzeba bylo zrobic niz listka suk***yna bez jaj wogole, ktory nic porzytecznego nie robi wazeliniarza jednego
Tu nie chodzi o to kto lecz co zrobil.Pomysl jest jeden wywalic listka i jego bande i wybrac porzadnych ludzi do rzadzenia w pzpn.Nie jest to gra pod publiczke chlopie tak trzeba bylo zrobic.To listek i jego banda odpowiadaja za korupce od wielu lat, sami nic nie robili i twierdzili ze korupcji nie ma.Pamietasz co mowiono po ujawnieniu sprawy przez Dziurowicza?
Pierwsza sprawa to zrobic porzadek z pilka od usuniecia ludzi z Pzpn to oczywiste tych odpowiedzialnych za bagno a pozniej powolac nowych ludzi, ktorzy sie do tego nadaja w Polsce mozna znalesc takich bez problemu.Nie liczmy ze po wywaleniu listka raptem Polska bedzie mistrzem swiata, bo tak sie nie stanie ale trzeba bedzi dalej budowac srodowisko pilkarskie i szkolenie oraz podnosic poziom ligi kazdy to wie ale nie tymi brudnymi lapami listka, kreciny, zelaska i innych bandziorow.
Pierwsza najtrudniejsza, ale nawazniejsza decyzje odnosnie odnowy w pzpn i polskiej pilce mamy z glowy i oto chodzilo.Brawo Lipiec za decyzje bo mam nadzieje ze jest ona ostateczna.