FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 263

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 17 sty 2007, 22:04

Arjenek pisze:Moim zdaniem taka top 4 w Hiszapnii jest zdecydowanie Barcelona,sevilla,Real Madryt,Valencja to sa zdecydowanie najlepsze zespoly w Hiszpanii jak nie na swiecie.

heh dobre :haha: zwłąszzca te dwie ostatnie drużyny są najlepsze na świecie co pokazały w tamtym sezonie :wink:

A jeżeli chodzi o kontrakt Savioli to chciałbym zeby został ... ale jak niechce sobie zmarnowac kariery to musi odejsc. Wróci E2 i siądzie na ławe bo pierwszym rezerwowym bedzie Gudii a potem Santi a Saviola nie bedzie grał!! Szkoda bo jest przydatny ale powiedzmy sobie szzcerze Ryjek nie widzi g ow składzie a że teraz go wystawia to jest spowodowane ze prezentuje on najwyższą forme z pośród wszystkich zawodników i ratuje nam wyniki :!:
Tak wiec raczej po seonie rozstaniemy sie z "króliczkiem " :!:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 sty 2007, 1:19

luk1208 pisze:heh dobre zwłąszzca te dwie ostatnie drużyny są najlepsze na świecie co pokazały w tamtym sezonie

Druzyne nie ocenia sie biorac pod uwage jeden czy dwa sezony, bo tak mozna powiedziec, ze Villarreal to scisła czołówka. Arjenek podał najlepsze obecnie ekipy La Liga, a takze te, ktore cos zdobywały w ostatnich latach w Europie. Czyli miał racje.

Saviola nie zostanie, bo nawet klub nie bedzie chcial z nim podpisac nowego kontraktu. Jak widac prasa ma wraz z kolejnym dniem nowego pracodwawce dla niego. Teraz Juventus....

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 18 sty 2007, 10:24

Jarzinho pisze:Druzyne nie ocenia sie biorac pod uwage jeden czy dwa sezony, bo tak mozna powiedziec, ze Villarreal to scisła czołówka. Arjenek podał najlepsze obecnie ekipy La Liga, a takze te, ktore cos zdobywały w ostatnich latach w Europie. Czyli miał racje.

no ja jednak z Tobą sie nie zgodze do konca:
bo mozna podzielic osiągnięcia danych zespołów na dwie kategorie
:arrow: stan rzeczywisty a tutaj Jednak Real jak i Valencia od kilku sezonów nic nie pokazały wiec pod tym wzgledem nie mogą sie liczyc w Europie i ustępują miejsca chocby Sevilli :P
:arrow: osiągnięcie ogólna i historia i pod tym względem napewno ta dwójka przebija wspomnianą Seville. Jednak powiedzmy sobie szce rze nie mozna wiecznie zyc historią bo jakby nie było liczy sie terazniejszośc :!:

Jest to temat napewno bardzo dyskusyjny i kazdy pewnie bedzie miał inne zdanie na ten teamt! Ja napisałe mto co ja uwzam :P

Jarzinho pisze:Saviola nie zostanie, bo nawet klub nie bedzie chcial z nim podpisac nowego kontraktu. Jak widac prasa ma wraz z kolejnym dniem nowego pracodwawce dla niego. Teraz Juventus....
nie miałbym nic przeciwko temu :D ciekaw jestem czy sprawdziłby sie w Serie A :?: Wydaje mi sie jednak ze to jest transfer malo realny i raczej zostanie w La Liga

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 sty 2007, 12:15

luk1208 pisze: stan rzeczywisty a tutaj Jednak Real jak i Valencia od kilku sezonów nic nie pokazały wiec pod tym wzgledem nie mogą sie liczyc w Europie i ustępują miejsca chocby Sevilli

Kilka sezonow to ile dla ciebie 2... W ostatnich altach Valencia była i w finale LM i wygrała Uefa, gdzie tu Sevilla, ktora nie potrafi jak narzie wywalczyc awansu do LM. Podobnie z Mistrzostwem Hiszpanii... DLa mnie Sevilla to 2-3 sezony i UEFA, a to troszke za mało.

Ciekawa ta informacja o Juventusie i Savioli. Myslałem bardziej o Milanie jako kolejnym klubie Argentynczyka, jednak Juventus takze nie jest zły po powrocie beda sie chcieli liczyc, a chyba obok Del Piero i Davida klasowego napastnika tam nie ma...

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 18 sty 2007, 12:28

Saviola porozumial sie ponoc z Juventusem i od przyszlego sezonu bedzie przywdziewal trykot "Bianconero". Jestem ciekaw na ile to prawda, a na ile plota. Ale ogolnie to zajebiscie. Pozbywamy sie ostatniego zawodnika epoki Gaspartowskiej. Nareszcie 8)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 sty 2007, 15:51

mam nadziej ze Saviola zostanie w klubie kosztem mega gwiazdy super dobrego transferu Maxi Lopeza. A co do jego pertraktacji to mu sie nie dziwie ze dogaduje sie z innymi klubami, ale licze ze jednak zdecyduje sie na obnizenie kontraktu i z pogodzeniem sie z lawka rezerwowych

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 sty 2007, 16:26

Mam nadzieje, ze powrotu Maxiego, nawet po brmce Sevilli nikt sie nie spodziewa. Juz Ezquerro mi wystarcza. Sport dzisiaj cos podaje o kontrakcie dla Savioli, chyba obnizka do 2 500 000, czyli o 2 patyki mniej. Sporo o tym pisza, zobaczymy jak bedie jutro, jesli Sviola podpisał kontrkat z Juve to napewno jego agent sie ustawil na kilka lat...

Awatar użytkownika
Byczy
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Byczy » 18 sty 2007, 17:23

Bienias pisze:licze ze jednak zdecyduje sie na obnizenie kontraktu i z pogodzeniem sie z lawka rezerwowych
To jest bardzo watpliwe. Jest teraz w dobrej formie, co pokazaly ostatnie spotkania, nawet Rijkaard Go pochwalil, czyli musi byc naprawde dobrze. A co za tym idzie Saviola sobie pomyslal, ze jak ma siedziec na lawie w Barcie (teraz tak bedzie, Eto'o wraca) to woli sobie pograc w Juve. On z laski w Katalonii gral nie bedzie, tego jestem pewny.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 18 sty 2007, 17:30

Jarzinho pisze:Mam nadzieje, ze powrotu Maxiego, nawet po brmce Sevilli nikt sie nie spodziewa. Juz Ezquerro mi wystarcza. Sport dzisiaj cos podaje o kontrakcie dla Savioli, chyba obnizka do 2 500 000, czyli o 2 patyki mniej. Sporo o tym pisza, zobaczymy jak bedie jutro, jesli Sviola podpisał kontrkat z Juve to napewno jego agent sie ustawil na kilka lat...
pewnie juz dawno jest ustawiony :D

a tak na powaznie, to jesli to prawda, to plakac nie bede. Aczkolwiek chcialbym jeszcze zobaczyc kilka meczow w wykonaniu Savioli z trudniejszymi przeciwnikami (ale pewnie takiej szansy po powrocie kontuzjowanych nie dostanie) i zobaczyc naprawde na co go stac.

Ciewake rzeczy na onecie wlasnie wyczytalem :D

cytuje:

Podobno Ronaldinho ma już dość gry w Barcelonie i gotów jest na nowe wyzwania. :lol:

Awatar użytkownika
davids
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davids » 18 sty 2007, 20:07

Ronaldinho.... on chce jeszze poczarowac w Barcie...z tego co ja wiem. Potem odejdzie do pie********o Realu. :twisted:
Szkoda że Edgar odszedł z Barcy to spoko gośc.
Kto mnie popiera?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 sty 2007, 20:16

mistyk pisze:Podobno Ronaldinho ma już dość gry w Barcelonie i gotów jest na nowe wyzwania.

Znajac zycie to cos w stylu Wysp, czyli zrodlo bliski przyjaciel badz wspołpracownik :P

Co do Savioli, pewnie jeszcze szanse dostanie z Nastic i Betisem, pozniej bedzie coraz trudniej, ale nie ma co płakac w końcu to Eto'o zajmnie pozycje w napadzie.
davids pisze:Ronaldinho.... on chce jeszze poczarowac w Barcie...z tego co ja wiem. Potem odejdzie do pie********o Realu.
Szkoda że Edgar odszedł z Barcy to spoko gośc.
Kto mnie popiera?

:?: :?: :?:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 19 sty 2007, 1:07

skad wy macie te newsy ze podpisal cos z juve? przeciez w prasei hiszpanskiej nie mam o tym ani slowa. wiec to jakies dziwne teorie. szkoda. chcialbym by poszedl do juve ale niestety nie jest to prawda

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 19 sty 2007, 11:07

rkoeman pisze:skad wy macie te newsy ze podpisal cos z juve? przeciez w prasei hiszpanskiej nie mam o tym ani slowa. wiec to jakies dziwne teorie. szkoda. chcialbym by poszedl do juve ale niestety nie jest to prawda
Pewnie z wiarygodnych zrodel - wp.pl :D

Opcja w Juventusem wydaje sie byc ciekawe, zobaczymy jak bedzie po sezonie.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 19 sty 2007, 15:24

no i znowu trafilismy na Saragosse w pucharze. Co ciekawe spotykamy sie z nimi na tym samym etapie co w zeszlym roku. Jak jednak pamietamy pozegnalismy sie wtedy z tymi rozgrywkami.

Co za tym idzie bedziemy mieli bardzo goracy okres - koncowka lutego i poczatek marca. Moze byc naprawde ciezko. Mysle, ze bedzie trzeba sie naprawde zastanowic na czym skupic glownie uwage.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 19 sty 2007, 15:41

bedzie trzeba sie naprawde zastanowic na czym skupic glownie uwage.

Pewnie znowu podziękują Pucharowi Króla, a szkoda bo jeszcze za kadencji Franka nie zdobyliśmy tego trofeum. Uważam że będzie ciężko, ale damy radę, tylko trzeba więcej zaangażowania w grę i wszystok pójdzie jak pójśc powinno. Nie wiem jak idzie drabinka dalej, ale jeśli po ewentualnytm wyeliminowaniu Zaragozy mielibysmy trafić na Seville to chyba jednak warto byłoby odpuścić, bo co za duzo to nie zdrowo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”