Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 gru 2004, 0:46
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 gru 2004, 0:52
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 24 gru 2004, 0:57
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 29 gru 2004, 9:30
mimek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 29 gru 2004, 14:38
sirtomaszo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 29 gru 2004, 17:10
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 29 gru 2004, 17:22
Chodziło Ci o mnie?!rebuzz pisze:Fajnie ze ktos odpisal na mojego posta z poprzedniej strony , a jeszcze fajniej ze sam "zainteresowany" napisal cokolwiek ;] niema to jak "Wspaniala" komunikacja
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 29 gru 2004, 18:26
czlowieku to bylu pokazanie twoich bledow ... a nie "zmieszanie z blotem" .... widze ze jednak duuuzo ci brakuje .... jezeli taka wypowiedz tak sobie tlumaczysz. Pozatym tu nie chodzilo o twoje uczucia , tylko o wspolne wyeliminowani bledow ... bo nie interesuje mnie kto bedzie moderatorem tylko zeby to byl "moderator" na poziomie i zeby bylo ok , a ty nawet nie probujesz nawiazac kontaktu miedzy userami ..... a pozatym powienies odpisac na ewentualnei pretensje do twojej osoby a nei miec wszystkich w D***e... i unosic sie rzekomym "honorem"......Kotek pisze:Chodziło Ci o mnie?!rebuzz pisze:Fajnie ze ktos odpisal na mojego posta z poprzedniej strony , a jeszcze fajniej ze sam "zainteresowany" napisal cokolwiek ;] niema to jak "Wspaniala" komunikacja
Czytałem tego posta, wywarł na mnie uczucia żadne i nie miałem co odpisywać. Próbowałeś mnie zmieszać z błotem a teraz jesteś niezadowolony, bo nie prowadzę z Tobą dyskusji, której i tak nie zamierzam prowadzić.
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 29 gru 2004, 18:31
"Ty" z szacunku do drugiej osoby pisze sie z duzej litery ,drugie to moze Ty bys sie nadawal na moderatora jesli Ci sie Kotek nie podoba?Tak uwazasz?ja osobiscie jestem zadowolony z jego pracy na forumrebuzz pisze:a jak dalej uwazasz ze nie warto rozmawiac na ten temat to znaczy po prostu ze jestes niewlasciwa osoba na niewlasciwym miejscu..... jakos kazdy tutaj z kazdym potrafi sobie wyjasnic wszystkie sprawy .. ale ty nie .... wez sie gosciu zastanow nad soba ....
jakos nawizalem z Nim kontakt nie Kotek?rebuzz pisze:a ty nawet nie probujesz nawiazac kontaktu miedzy userami
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 29 gru 2004, 18:39
Może jeszcze jestem złym moderatorem dlatego, że nie szczekam!? Nigdzie nie było w twoim poście mojego nicku, bynajmniej nie zauważyłem.czlowieku to bylu pokazanie twoich bledow ... a nie "zmieszanie z blotem" .... widze ze jednak duuuzo ci brakuje .... jezeli taka wypowiedz tak sobie tlumaczysz.
Chyba naoglądałeś się za dużo bajek o aniołkach co strzelają z łuku i ludzie się w sobie zakochują.a ty nawet nie probujesz nawiazac kontaktu miedzy userami
Czy to były pretensje do mnie?! Jesteś śmieszny. Najpierw pisałeś o jakichś zasadach, autorytetach a potem krytykowałeś moderatora, po jakiś stereotypowych rzeczach. Nie mam obowiązku domyślać się o kogo ci chodziło.a pozatym powienies odpisac na ewentualnei pretensje do twojej osoby a nei miec wszystkich w D***e...
Hahaha.jakos kazdy tutaj z kazdym potrafi sobie wyjasnic wszystkie sprawy .. ale ty nie ....
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 gru 2004, 19:09
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 29 gru 2004, 19:17
Sławek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 29 gru 2004, 19:38
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 29 gru 2004, 19:40
WIEC CO TY KOTEK SLEPY JESTES ? DALEJ NIE WIESZ ZE O CIEBIE CHODZILO ? .... "niemasz obowiazku sie domyslac o kogo chodzilo" .. boshe ... tego sie nie trzeba bylo domyslac tylko przeczytac swoj nick ..... ale jak po zrobieniu tej czynnosci sie nie "domysliles" ze chodzi wlasnie o ciebie ....to "*"rebuzz pisze:hmm chodzi mi mianowicie o moderatora "kotek"
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 29 gru 2004, 20:51
romantyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio