Moderatorzy - ocena pracy - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 gru 2004, 0:46

Ja powiem tak. Wszyscy co mówia, że jesteśmy surowi i niesprawiedliwie dostają WP mają na 100% nieczyste sumienie i niewiem po co te kłótnie, chyba do nabijania postów. Jesli ktos jest grzeczny to nie dostaje WP i jest wszystko w porządku. Ludzie ja mam ponad 730 postów i niemam ostrzeżenia bo nikomu nie podpadłem, dlatego tez niemam nic do moderatorów na tym forum.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 gru 2004, 0:52

Z tymi 730 postami i zerowym dorobkiem ostrzezen to nie do konca prawda.Bo pare wp miales (pamietam bo klocilismy sie nie raz :lol: ) a nie masz teraz bo sie kasuja.To tak dla jasnosci zeby nie bylo ze jestes taki niewinny :D

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 24 gru 2004, 0:57

No bylo cos takiego kiedys:)troche sie klocilismy(ja,Chloapczek,Milosz) z Tomusiem:)ale bylo minelo.

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 29 gru 2004, 9:30

Mi sie bardzo podoba praca moderatorow, bo gdyby nie byli tak surowi to by sie na forum anarchia szerzyla i kazdy by zakladal jakies glupie tematy i tylko nabijal jak najwiecej postow. Good Job, Well Done :D

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 29 gru 2004, 14:38

Mógłby mi ktoś podać "punktację" postów?
Tak tylko chcem wiedzieć....

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 29 gru 2004, 17:10

Fajnie ze ktos odpisal na mojego posta z poprzedniej strony , a jeszcze fajniej ze sam "zainteresowany" napisal cokolwiek ;] niema to jak "Wspaniala" komunikacja :?

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 29 gru 2004, 17:22

rebuzz pisze:Fajnie ze ktos odpisal na mojego posta z poprzedniej strony , a jeszcze fajniej ze sam "zainteresowany" napisal cokolwiek ;] niema to jak "Wspaniala" komunikacja :?
Chodziło Ci o mnie?!
Czytałem tego posta, wywarł na mnie uczucia żadne i nie miałem co odpisywać. Próbowałeś mnie zmieszać z błotem a teraz jesteś niezadowolony, bo nie prowadzę z Tobą dyskusji, której i tak nie zamierzam prowadzić.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 29 gru 2004, 18:26

Kotek pisze:
rebuzz pisze:Fajnie ze ktos odpisal na mojego posta z poprzedniej strony , a jeszcze fajniej ze sam "zainteresowany" napisal cokolwiek ;] niema to jak "Wspaniala" komunikacja :?
Chodziło Ci o mnie?!
Czytałem tego posta, wywarł na mnie uczucia żadne i nie miałem co odpisywać. Próbowałeś mnie zmieszać z błotem a teraz jesteś niezadowolony, bo nie prowadzę z Tobą dyskusji, której i tak nie zamierzam prowadzić.
czlowieku to bylu pokazanie twoich bledow ... a nie "zmieszanie z blotem" .... widze ze jednak duuuzo ci brakuje .... jezeli taka wypowiedz tak sobie tlumaczysz. Pozatym tu nie chodzilo o twoje uczucia , tylko o wspolne wyeliminowani bledow ... bo nie interesuje mnie kto bedzie moderatorem tylko zeby to byl "moderator" na poziomie i zeby bylo ok , a ty nawet nie probujesz nawiazac kontaktu miedzy userami ..... a pozatym powienies odpisac na ewentualnei pretensje do twojej osoby a nei miec wszystkich w D***e... i unosic sie rzekomym "honorem"......

a jak dalej uwazasz ze nie warto rozmawiac na ten temat to znaczy po prostu ze jestes niewlasciwa osoba na niewlasciwym miejscu..... jakos kazdy tutaj z kazdym potrafi sobie wyjasnic wszystkie sprawy .. ale ty nie .... wez sie gosciu zastanow nad soba ....

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 29 gru 2004, 18:31

rebuzz pisze:a jak dalej uwazasz ze nie warto rozmawiac na ten temat to znaczy po prostu ze jestes niewlasciwa osoba na niewlasciwym miejscu..... jakos kazdy tutaj z kazdym potrafi sobie wyjasnic wszystkie sprawy .. ale ty nie .... wez sie gosciu zastanow nad soba ....
"Ty" z szacunku do drugiej osoby pisze sie z duzej litery ,drugie to moze Ty bys sie nadawal na moderatora jesli Ci sie Kotek nie podoba?Tak uwazasz?ja osobiscie jestem zadowolony z jego pracy na forum
rebuzz pisze:a ty nawet nie probujesz nawiazac kontaktu miedzy userami
jakos nawizalem z Nim kontakt nie Kotek? 8)

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 29 gru 2004, 18:39

czlowieku to bylu pokazanie twoich bledow ... a nie "zmieszanie z blotem" .... widze ze jednak duuuzo ci brakuje .... jezeli taka wypowiedz tak sobie tlumaczysz.
Może jeszcze jestem złym moderatorem dlatego, że nie szczekam!? Nigdzie nie było w twoim poście mojego nicku, bynajmniej nie zauważyłem.
a ty nawet nie probujesz nawiazac kontaktu miedzy userami
Chyba naoglądałeś się za dużo bajek o aniołkach co strzelają z łuku i ludzie się w sobie zakochują.
a pozatym powienies odpisac na ewentualnei pretensje do twojej osoby a nei miec wszystkich w D***e...
Czy to były pretensje do mnie?! Jesteś śmieszny. Najpierw pisałeś o jakichś zasadach, autorytetach a potem krytykowałeś moderatora, po jakiś stereotypowych rzeczach. Nie mam obowiązku domyślać się o kogo ci chodziło.
jakos kazdy tutaj z kazdym potrafi sobie wyjasnic wszystkie sprawy .. ale ty nie ....
Hahaha.
Weź człowieku już lepiej nic nie pisz bo brzuch mnie boli. Chyba za wcześnie świętujesz Nowy Rok.
Tu się chłopcze mylisz bo z wszystkimi wyjaśniam sobie wszystko za pośrednictwem maili czy gadu-gadu. Z Dorianem miałem "przepychankę" a teraz jest to mój kumpel; ostatnio też dostałem maila od kogoś (nie pamiętam dokładnie o kogo chodzi :) ). Często piszą do mnie na gg różne osoby, pytają się o różne rzeczy. Jeszcze żadnej osobie nie odmówiłem rozmowy. Więc jak jeszcze masz coś ciekawego mi do napisania to napisz mi PW i wszystko sobie wyjaśnimy a nie robisz sobie siarę pisząc takie głupoty na forum.

PS Za wykropkowane wyrazy też dajemy ostrzeżenia...

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 gru 2004, 19:09

Rebuzz nie kloc sie z 14 letnia wladza (wiem ze Kicia ma 14 lat bo mial kiedys to w profilu a potem usunal nie wiadomo dlaczego) bo i tak go nie przegadasz.Jak widac wszystkie Twoje spostrzezenia go tylko rozsmieszaja (zreszta moje wczesniejsze tez).Ale to pewnie ten wiek ze wszystko sie wydaje fajne rozowe i smieszne :lol:

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 29 gru 2004, 19:17

a dla mnie moderatorzy sa oki...bo na razie wsyzstko jest ok i nie mam zadnego ostrzezenia :D

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 29 gru 2004, 19:38

A którzy z moderatorów byli "za" tym, abym wrócił przed czasem na forum, moge to wiedzieć? Bo jestem ciekaw, czy np. "Pawel", którego darzę szacunkiem był na NIE, a np. "Becks" któego nie darzę, był na TAK.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 29 gru 2004, 19:40

Chlopaczek no coz musze przyznac ze masz racje 8)

szkoda tylko ze jego postepowanie bedziemy tlumaczyc wylacznie wiekiem ... bo znam mlode osoby troszke bardziej rozgarniete ponizej 14 roku zycia. :roll:

A co do ciebie "kotek" to jezeli nie umiesz argumentowac swoich wypowiedzi to jednak lepiej sie nie wypowiadaj.

nie musisz "szczekac" .. ehh boshe gdzie ty sie wychowales.... moze chodzi tu tylko o zwykla rozmowe ? HE ?

hmm widac ze w tym przeslaniu o "aniołkach" chciales mi cos powiedziec .. sorry ale nie udalo ci sie .... moze lepiej po prostu na nie odpowiedz. .a nie staraj sie uzywac zbyt rozleglych zdan bo pozniej sens najwyrazniej ucieka :wink:

skoro tak z kazdym potrafisz wyjasnic "spory" to czemu niechcesz wyjasnic na forum tego sporu w temacie do tego przeznaczonym ? hmm ? zdradzisz mi te tajemnice ?
rebuzz pisze:hmm chodzi mi mianowicie o moderatora "kotek"
WIEC CO TY KOTEK SLEPY JESTES ? DALEJ NIE WIESZ ZE O CIEBIE CHODZILO ? .... "niemasz obowiazku sie domyslac o kogo chodzilo" .. boshe ... tego sie nie trzeba bylo domyslac tylko przeczytac swoj nick ..... ale jak po zrobieniu tej czynnosci sie nie "domysliles" ze chodzi wlasnie o ciebie ....to "*"

*- niech kazdy sobie tutaj wpisze co chce .. bo takie postepowanie idzie nazwac roznie .... od chorob... do obrazliwych stwierdzen.... :?

ad ps ? no i co z tego ? no to mi daj 2 ostrzezenie .... zreszta pierwsze mi sie skasuje za niedlugo... ( bo czas 3 tygodni mija szybko ... :twisted: ) .....

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 29 gru 2004, 20:51

Bunch nie moglbys sie dowiedziec. Sa to sprawy zamkniete i zaden user sie o tym nie dowie. Aha, chyba nie liczysz ze bym Ci wyjawił kto byl za a kto przeciw, jesli nie darzysz mnie szacunkiem.

Nawet gdybys miał do mnie choc odrobine szacunku to nie powiedziałbym Ci o tym.

P.S: Kazdy człowiem powinien miec szcunek do drugiego. Ja mam do kazdego respekt, do niektorych wiekszy, do innych mniejszy ale mam.

P>S.:Nie mysl, ze mi zalezy na Twoim szacunku, mam wystarczajaco duzo kumpli :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”