Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Adaś_1983
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: Adaś_1983 » 04 sty 2007, 16:58

Martinho pisze:
Adaś_1983 pisze:Moim zdaniem polskej reprezentacji jest potrzebny zastrzyk psychologiczny w postaci genialnych piłkarzy w każdej formacji.
Sluchaj Adas nie ma takiej druzyny na swiecie ktora ma genialnych pilkarzy w kazdej formacji.
Adaś_1983 pisze:Natomiast gorzej jest z bocznymi obrońcami, stoperami i innymi.
Co to znaczy innymi?
Adaś_1983 pisze:Grę polskiej reprezentacji można oprzeć na wielu punktach, ale żeby z łatwością dojść do bramki rywali, za rozgrywanie akcji powinni się brać już cofnięci obrońcy.
Jakim brawem za rozgrywanie maja sie brac stoperzy? Ty wiesz co piszesz? :lol: Moze bramkarze niedlugo twoim zdaniem beda pierwotnymi rozgrywajacymi :lol:
Adaś_1983 pisze:Mamy co najwyżej piłkarzy, którzy biją się o podstawową jedenastkę w klubach tureckich.
Co to za pilkarze? Mamy Zurawskiego i Boruca ktorzy graja regularnie w lidze szkockiej silniejszej niz turecka, mamy Jelenia grajacego w Auxerre, czyli w lidze silniejszej niz turecka wiec nie placz ze mamy pilkarzy ktorzy nie lapia sie do klubow pokroju tureckiej ligi bo tak nie jest. Lapia sie do skladu lepszych klubow niz ta liga ;)
Adaś_1983 pisze:Tak więc polska reprezentacja to takie tło dla Portugalii...
Widac to bylo szczegolnie podczas meczu obu druzyn w Chorzowie. Pa Adaś
Nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Chodzi mi o to, że Polska jest słaba, nie widać tego???
Jedno zwycięstwo z Portugalią nic nie znaczy. Może mieli słabszy dzień, albo ty my byliśmy w szczytowaj formie podczas tego meczu. Ja tam lubię krytykować Polską reprezentację, i nie podniecać się byle czym, bo tak nie można.

Wróć do „Polska”