Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: bellus » 03 sty 2007, 0:33

Zaza pisze:Bellus tylko marszełek sejmu najcześciej wie o czym rozmawiają posłowie, tym bardzie jeśli sam prowadzi ta debate Rolling Eyes Wiec chyba nie trafiłeś do końca - bo zauważ ze marszałkiami nie zostają szeregowi posłowie - Marek Jurek, Jarek, Lech niby 4 a jest 3
Hmmm szeregowi posłowie nie zostają, bo w przypadku śmierci premiera (taki np śmigłowiec spadnie a pilotowi nie starczy umiejetnosci by go posadzić) marszałek sejmu de facto rzadzi krajem.
Marszałek prowadzi dyskusję na zasadzie, że stosuje się do regulaminu który jasno (bądź nie) co kiedy trzeba robić, etc. Marszałek nie zawiera czy też nie powinien zawierać głosu. Co do wiedzy marszałka sejmu to mam wrażenie, że są posłowie o większej wiedzy aniżeli taki Jurek.

Tylko, że tutaj odbiegamy od tematu.

Ja sam jak zostałem modem to miałem jak dobrze pamiętam około 150 postów. Zwróć uwagę, że mod to nie jest jakiś kolejny stopień - ranga zależna od ilości postów.

A co do tego, że nie chcesz odchodzić. Pomyśl o tym, że pilka.pl to dom. Kamerdyner może Cię z niego usunąć, jeśli nie będziesz respektował zasad przyjętych u kogoś w domu.

Wróć do „Wracając Do Meritum”