Kto mistrzem w Anglii w sezonie 2006/2007 - Strona 8

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto będzie Mistrzem Anglii w sezonie 2006/2007

Manchester United
66
46%
Chelsea Londyn
40
28%
Arsenal
22
15%
Liverpool
3
2%
Everton
3
2%
Tottenham
0
Brak głosów
Bolton
3
2%
Newcastle
1
1%
Blackburn
5
3%
Manchester City
2
1%
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 gru 2006, 16:43

Zaza pisze:Na temat sedziów sie nie wypowiadam, bo to temat rzeka. Masz przykład reakcji wobec Cristiano Ronaldo na wyjazdach ? co może Jose każde im buczeć ? może Romek płaci tym tysiąca kibiców ? A moze tysiace fanów sie całkowicie nie znają ? może nie maja możliwośc ogladania Premiership ?

Co ty dajesz...Kibce przejezdnych buczą na Ronaldo za zachowanie na MS co do tego ma sedziowanie w Premiership i domniemane przypuszczenia JM i pomocy sedziów wobec MU.Pierwsze piszesz o sedziowaniu ze to temat rzeka i sie nie wypiadasz apotem dajesz przykłąd gwizdania kibców na Ronaldo :roll: Chyba ze cos nie zroumiałem... :twisted:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 gru 2006, 16:49

W zasadzie z Tobą nie gadam do puki rachunku nie zapłacisz, prosił mnie o to Twój operator. :twisted:

A buczą za inne wydarzenia niż MS, o tym juz zapomnieli tym bardzie że Rooney mu wybaczył :P Ale pewnie sie na piłce nie znają i tyle. Inna sprawa to jak napisałem sedziowe ale jak by sie za to wziaśc to i sie znajdze błedy na korzyśc Chelsea, wiec dla tego nie ma sensu zaczynać. Tym bardzie że mi Romek nie płaci za bronienie jego klubu :P Koniec.

Koniec - nie ma sensu z Tobą gadać. Zapłac rachunek to pogadamy, bede sprawdzał - chciałeś sie zakładac o gotówke a masz problem z płatnocią rachunków ? żenada :lol:
Ostatnio zmieniony 27 gru 2006, 16:56 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 gru 2006, 16:53

Nie to jak zwykle to twoim posicie strzelam :arrow: :o

Buczą za MS i to nie ulega wątpliwosci....Jeszcze sie zapytam ,powiedziałeś :arrow:
Zaza pisze:Masz przykład reakcji wobec Cristiano Ronaldo na wyjazdach ? co może Jose każde im buczeć ? może Romek płaci tym tysiąca kibiców
to dałeś przykłąd na potwierdzenie jakiej tezy? bo nie bardzo rozumie do czego zmierzałeś.... :roll:

A co do zakłądu to jak zwykle cykor...cykor.. :twisted:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 gru 2006, 16:56

Rossi pisze:Buczą za MS i to nie ulega wątpliwosci
A ja myślałem że buczą również za nurkowanie... ale pewnie się nie znam.

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 27 gru 2006, 16:59

Dociniki to tylko smaczek do ligi, wazne jest jak kto gra.
Jose silnie wierzy ze Ballack i Sheva zaczną grac na miare oczekiwan, ale moze sie przeliczyc, juz teraz widac ze popełnił błąd bo przy kontuzji Terrego ma tylko jednego srodkowe obronce, a za to 9 pomocników.
Teraz musi w zime kogos szybko sciągnać i liczyc ze zaaklimatyzuje sie lepiej niz Khalid. Terry podobno ma przejsc operacje wiec sytuacja Chelsea wcale nie jest taka rózowa jakby sie wydawało.

Zaza, Jose wszedł do Premiership majac kadre która sezon wczesniej była wicemistrzem i dokupił jeszcze mnóstwo graczy, Ferguson przez ostatnie pare lat przebudowywał druzynę, a Chelsea usilnie mu w tym przeszkadzała przekabacając pokoleji większosc celów SAFa (Robben, Essien, Mikel) mimo ze przez ostanie dwa lata nasz budzet na trasfery wyniósł okolo 5 mln funtów teraz jestesmy na szczycie tabeli z przewagą 4 pkt nad Chelsea. Wcale nie upatrywałbym w Jose wielkiego zwycięzcy który zagrał Fergusonowi na nosie. Trafił na okres w którym wszystkie wielkie marki w Premiership zaczęły przebudowywac skład, majac nieogranczone fundusze na trasfery. Logicznie patrząc dziwne by bylo jakby tych tytułów nie zdobył, ale co bym nie napisał zdobył je w pięknym stylu....
Buczą za to co sie stało na MS, nurkowanie tylko dodaje im smaczku, a obecnie w Premiership jest mnóstwo innych graczy którzy nurkują wiecej niz Ronaldo, na pierwszym miejscu wg mnie Drogba, czemu na niego nie buczą?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 gru 2006, 17:04

RóżA pisze:A ja myślałem że buczą również za nurkowanie... ale pewnie się nie znam
No jakoś w tamtym sezonie nie było takiego tumulty jak Ronaldo był przy piłce :roll: gwizdy były ale nie takie "zbiorowe akcje" bucza za to ze ośmiesza ich druzyne to napewno :twisted:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 gru 2006, 17:07

Zaza pisze:Grazie RóżA - ciekawy piłkarz z tego Bouazzy, szybki, dobry technicznie, a z piłką przy nodze ma turbo
A obczajasz tego McNamee? :> Ten to dopiero ma motorek w nogach. Taki drobny koles co jezdzil naszych na prawej flance ( u nich na lewej). Zagral swoj trzeci mecz w sezonie. W sumie Young, ktorym interesuje sie Wenger tez niezle zagral. :wink:
:lol2:... RozA :spoko:
Manumef pisze:Taa... Wy jako Arsenal po każdej wygranej w Premiership (co zdarza się niezbyt często) zapowiadacie: O! Teraz ManU i Chelsea się potkna, a Arsenal wygra wszystkie mecze do końca sezonu i mistrza mamy w kieszeni. Tak przyznajcie szczerze - wierzycie w to, czy piszecie tak, by tylko to ładnie wyglądało? Bo popadanie w hurraoptymizm po każdej udanej kolejce jest wg mnie niewskazane i nieracjonalne. Nie mam tutaj ochoty na napinanie się, ani też myślenie, że teraz United rządzi, to można sie ponaśmiewać z Kanonierów, tylko po prostu podchodzę do tematu z respektem.
W wiekszosci sie z toba zgadzam. Jednak porazka MU czy CFC mnie bardzo cieszy bo wciaz wierze w mistrza. :wink:
Manumef pisze:Jeśli by podać statystyki to te mówią, iż drużyna, która zdobyła w pierwszej części sezonu co najmniej 47 punktów, zawsze wygrywała ligę.
Czyli MU mistrzem? :lol2: Nie ma co sie opierac na tych statystykach. MU moze jeszcze popasc w lekki kryzys. Powiedzmy porazka i remis a CFC wygrywa swoje mecze. Wtedy CFC odrabia straty, bo chyba nie wierzysz w to, ze wygracie wszystkie mecze. :roll:
Ostatnio zmieniony 27 gru 2006, 17:08 przez guru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 gru 2006, 17:08

Rossi ale w poprzednim sezonie nie był łapany aż tak często na nurkowaniu. Z resztą nurkowanie jest masowo 'tępione' dopiero od niedawna i to chyba ma też spory wpływ na te gwizdy. Nawet przed meczem z Arsenalem czytałem wypowiedzi, że kibice szykowali jakieś specjalne przyśpiewki na Ronaldo :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 gru 2006, 17:09

Spokojnie, dla mnie Chelsea to pewka do zwyciestwa trzeci raz z rzedu, mimo, ze za nimi nie przepadam. :P MU jest liderem tylko powiedzcie mi z jakim powaznym zespolem grali na wyjezdzie :?: Chyba tylko Bolton, reszte podejmowali na własnym terenie, a teraz bedzie ich czekac niezłe wyjazdy :arrow: Tottenham, Arsenal, Chelsea, Portsmouth, Liverpool czy Newcastle. Inne zespoly grały dwa trzy mecze na wyjezdzie z tymi "mocnymi" i to moze byc czynnik dlaczego MU tak odjechało. Teraz Arsenal ma dosc łatwy kalendarz, wiec moga sporo nadrobic, szczegolnie, ze juz niedługo graja z MU w Londynie.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 gru 2006, 17:17

RóżA pisze:Rossi ale w poprzednim sezonie nie był łapany aż tak często na nurkowaniu
Ronaldo w tym sezonie zdecydowanie mniej sie kładzie każdy mówi o meczu z Boro :roll: mówisz jak byś nie ogladał Premiership...w tym seoznie Ronaldo mniej nurkuje :!: Pozatym kto by nie nurkował...nagonka i tak bedzie na Ronaldo.... Nurkuje wiekszosci a zawsze jest jazda po nim( co mu chyba odpowiada :twisted: )

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 gru 2006, 17:21

Mniej niż w poprzednim? Nie wydaje mi się. Albo po prostu rok temu zwracałem na to mniej uwagi. W każdym razie dopiero teraz mnie to aż tak razi. Z resztą nie tylko mnie, kibiców najwidoczniej też.
Nie ma co się dziwić że teraz wszystko pójdzie na Portugalczyka, do niego przyczepiona jest już etykietka 'sprzedawca ryb- tanio'. Zauważ że teraz nawet obrońcy grający przeciwko Cristiano inaczej grają, nie chcą być złapani na czymś czego nie było :wink:

bbaros
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 27 gru 2006, 17:28

Rossi pisze:
RóżA pisze:Rossi ale w poprzednim sezonie nie był łapany aż tak często na nurkowaniu
Ronaldo w tym sezonie zdecydowanie mniej sie kładzie każdy mówi o meczu z Boro :roll: mówisz jak byś nie ogladał Premiership...w tym seoznie Ronaldo mniej nurkuje :!: Pozatym kto by nie nurkował...nagonka i tak bedzie na Ronaldo.... Nurkuje wiekszosci a zawsze jest jazda po nim( co mu chyba odpowiada :twisted: )
swego czasu nagonka byla tez na Drogbe. co do tematu to w tym sezonie Arsenal moze zapomniec juz o tytule. ManU i Chealsea sa poza zasiegiem. RozA ktos ci to musial napisac... tylko sie nie rozklej. twoj Arsenal z Henry nie maja szans na tytul. mozed czysto matematyczne.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 gru 2006, 17:29

Taki Henry też czesto wrecz ośmiesza rywali i jakos ich kibice nie buczą. Pewnie sie nie znają.

Jarzinho ale zauwazyłeś że Chelsea zaczeła grać słabo [inaczej] od momentu zmiany systemu ? Ten romb im nie służy najwyraźniej, To nie jest ta sama Chelsea z 4-3-3 od początku i kąsaniem rywala z każdej strony. Paradoksalnie transfery Ballacka i Shevenki troche popsuły plany Jose, a może inaczej zmusiły do zmiany wizji gry. Bo Lampard i Essien na bokach rombu to nie to samo co w sytuacji gdy obaj graja wysoko w lini. I maja za placami asekuracje Makelelea - inna sprawa ze Makelele to nie taki mózg co od tyłu by rozgrywał piłka. To mistrz w destrucji ale by wrzucic piłke na 40 metrów na nos z własnej połowy na połowe rywala pod linie to już nie jest to samo. Masz przykład wczoraj Xabi Alonso. Kilka takich podac na 40 metrów a pika spada na noge... Ostatnio Chelsea znów zaczeła grać 4-3-3 z tym ze nadal nie może grać Joe Cole :? A to inni piłkarz niz choc by Kalon. Wrócą pewnie nie długo do swojej gry z poprzednich sezonów. Nawet bedzie grał SWPower zamiast Cole.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 gru 2006, 17:34

RóżA pisze:W każdym razie dopiero teraz mnie to aż tak razi.

Ja nie wiem ile razy zanurkował w tym seoznie ze to ci tak razi 2 razy w meczy z Bror( raz tak na styk) w LM ze dwa razy i co jeszcze?
Zaza pisze:Taki Henry też czesto wrecz ośmiesza rywali i jakos ich kibice nie buczą. Pewnie sie nie znają.
NA Cantone też wszedzie gwizdali a nurkiem nie byl wrecz przeciwnie zrozum że niktórzy zawodnicy mają coś w swojej grze cos wkurwiajacego( nie koniecznie nurkowanie) ze kibce przeciwnikow ich nienawidza :roll:

nie kaleczmy naszego pięknego języka // fieldy

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 gru 2006, 17:34

bbaros pisze:twoj Arsenal z Henry nie maja szans na tytul. mozed czysto matematyczne.
To nie mają czy jednak mają? Zdecyduj się. Tylko się nie rozklej.

Nie wymienię Ci w tym momencie ile razy i kiedy nurkował. Po prostu nie pamiętam dokładnie. Wiem jedynie że taki proceder miał miejsce kilkakrotnie :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”