Piłkarz roku by FIFA - Strona 7

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 gru 2006, 14:22

O moją miłość się nie bój, nieszczęśliwa napewno nie jest.

Po co mam pisać do Fifa? Bo nie rozumiem. Ja tylko oczekuję wyjaśnienia dlaczego TY uważasz że to Zinedine zasłużył na tę nagrodę w większym stopniu niż Thierry. Więcej Cię męczył nie będę. Serio :wink:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 27 gru 2006, 14:24

RóżA pisze:A ja nadal czekam...
Nie ty jeden :wink:
wklejasz jakiś artykłu który nie ma tu nic do rzeczy bo tylko podsumowuje głosowanie, ale skoro ty uważasz, ze my nie mamy zielonego pojęcia o piłce to chyba rzeczywiście nie mamy o czym dyskutować
bbaros pisze:wielcy znawcy futbolu, bo widze ze znacie sie na pilce lepiej od ludzi ktorzy dysponuja wieksza wiedza na ten temat od was.
i ty może jestes ty znawcą footballu? :lol:

bbaros
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 27 gru 2006, 14:26

Akarin pisze:
RóżA pisze:A ja nadal czekam...
Nie ty jeden :wink:
wklejasz jakiś artykłu który nie ma tu nic do rzeczy bo tylko podsumowuje głosowanie, ale skoro ty uważasz, ze my nie mamy zielonego pojęcia o piłce to chyba rzeczywiście nie mamy o czym dyskutować
bbaros pisze:wielcy znawcy futbolu, bo widze ze znacie sie na pilce lepiej od ludzi ktorzy dysponuja wieksza wiedza na ten temat od was.
i ty może jestes ty znawcą footballu? :lol:
nie, chodzilo mi o kapitanow i selekcjonerow druzyn narodowych, czy to takie trudne do zrozumienia?

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 27 gru 2006, 14:27

bbaros pisze:K*** czy ja napisalem ze Henry nie zasluzyl na nominacje? a tak w ogole to on byl nominowany ale najzwyczajniej go K**** nie wybrali takze K**** nie macie juz argumentu. jesli 207 kapitanow rep. i 207 selekcjonerow nie wybiera ani Henry ani Ronaldinho to swiadczy to o tym ze widocznie ktos inny zasluzyl na nagrode (czytaj. Cannavaro). a to ze ZZ byl drugi to juz inna bajka. pisalem ze zasluzyl na nominacje i K**** Mentor nie wmawiaj mi ze tak nie jest! zal ci dupe sciska ze przerwana zostala hegemonia Ronaldinho?

Napisałeś, że Zizou zasłużył na bycie w pierwszej trójce zawodników roku wg FIFA, a ja napisałem że Henry bardziej na to zasłużył niż Zizou a go tam jednak nie ma. I nie denerwuj sie bo do ciemnej strony złość prowadzi.

bbaros
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 27 gru 2006, 14:29

krzychu212 pisze:
bbaros pisze:K*** czy ja napisalem ze Henry nie zasluzyl na nominacje? a tak w ogole to on byl nominowany ale najzwyczajniej go K**** nie wybrali takze K**** nie macie juz argumentu. jesli 207 kapitanow rep. i 207 selekcjonerow nie wybiera ani Henry ani Ronaldinho to swiadczy to o tym ze widocznie ktos inny zasluzyl na nagrode (czytaj. Cannavaro). a to ze ZZ byl drugi to juz inna bajka. pisalem ze zasluzyl na nominacje i K**** Mentor nie wmawiaj mi ze tak nie jest! zal ci dupe sciska ze przerwana zostala hegemonia Ronaldinho?

Napisałeś, że Zizou zasłużył na bycie w pierwszej trójce zawodników roku wg FIFA, a ja napisałem że Henry bardziej na to zasłużył niż Zizou a go tam jednak nie ma. I nie denerwuj sie bo do ciemnej strony złość prowadzi.
gdzie napisalem ze zasluzyl na bycie w trojce? sorry ale sobie tego nie przypominam. zasluzyl napewno na nominacje.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 27 gru 2006, 14:34

bbaros do Niggaza czy Mentora (wolałem Niggaz ) pisze:jesli sam nie widzisz tego ze on zasluzyl na te nominacje to nie mam zamiaru ci tlumaczyc wszystkiego od poczatku,
czyli jednak uważasz że zasłużył, ale podaj argument na to że to Zidane powinien w tym roku być w pierwszej trójce a nie Henry.

bbaros
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 27 gru 2006, 14:36

no przeciez ja napisalem ze zasluzyl na nominacje do tej nagrody a to ze zajal drugie miejsce to juz inna sprawa.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 gru 2006, 14:37

krzychu212 pisze:czyli jednak uważasz że zasłużył, ale podaj argument na to że to Zidane powinien w tym roku być w pierwszej trójce a nie Henry.
:arrow:
bbaros pisze:no przeciez ja napisalem ze zasluzyl na nominacje do tej nagrody a to ze zajal drugie miejsce to juz inna sprawa.

jesteś alternatywnie inteligentny, czy alternatywnie myślący ?

bbaros
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 27 gru 2006, 14:40

Sero pisze:
krzychu212 pisze:czyli jednak uważasz że zasłużył, ale podaj argument na to że to Zidane powinien w tym roku być w pierwszej trójce a nie Henry.
:arrow:
bbaros pisze:no przeciez ja napisalem ze zasluzyl na nominacje do tej nagrody a to ze zajal drugie miejsce to juz inna sprawa.

jesteś alternatywnie inteligentny, czy alternatywnie myślący ?
a ty homo czy hetero? nie musze mu podawac argumentow na ze ZZ powinien byc w trojce a nie Henry bo nigdzie nie napisalem ze tak uwazam. ja pisalem tylko ze ZZ zasluzyl na nominacje i tyle z mojej strony znawcy :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 gru 2006, 14:41

hetero

Ale skoro napisałeś, że zasłużył to chyba masz jakieś argumenty ? wal

bbaros
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 27 gru 2006, 14:44

Sero pisze:hetero

Ale skoro napisałeś, że zasłużył to chyba masz jakieś argumenty ? wal
zasluzym na nominacje, a argumnty juz podawalem, poczytaj sobie temat.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 gru 2006, 14:58

bbaros pisze:po co mam sie produkowac jesli smieszny mentor i tak podwazy moje argumnty. jesli uwazasz ze Zidane nie powinien dostac nominacji to szkoda mi ciebie chlopcze.
:]
Nawet sobie nie wyborażasz jaki ubaw z Ciebie mamy. Wyjmij smoczek z buziaczka i pyskuj dalej :]
bbaros pisze:ZZ gral reguralnie w klubie i doprowadzil Francje do finalu MS jesli dla was to za malo to jestes uposledzeni...
Ej no bez takich. Jak już zdecydowałeś się coś napisać na temat (tak swoją drogą to brawa dla Ciebie za postępy) to bądź precyzyjny.
Zidane przez cały sezon grał regularny piach w barwach Realu będąc bardziej jego osłabieniem niż wzmocnieniem. Udało mu się jednak zagrać 4 dobre mecze na Mundialu. Jako bonus można mu zaliczyć jeszcze fatality na Materazzim w finale MŚ.
Bonso pisze:Zidane tą nominacje i te nagrody dostał w największym stopniu za całokształt, za całą kariere, a za to mu sie akurat należało jak mało komu.
Otóż to. Jakaś nagroda za całokształt mu się należała. Wyróżnienie wśród najlepszych piłkarzy 2006 roku jednak na pewno nie.
Bonso pisze:Henry tam powinien być, jak nie za Zizou, to za Ronaldinho...
Na raczej za Zizou bo arguemntów na korzyść Dinho również jest więcej niż na korzyść Zinedine'a.

bbaros pisze:zasluzym na nominacje, a argumnty juz podawalem, poczytaj sobie temat.
:o
bbaros to kłamczuch!

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 gru 2006, 15:10

A do Ronaldo macie pretensje ze zostal wybrany w 2002 roku najlepszym pilkarzem i dostal Zlota Pilke za to ze wrocil po kontuzji zagral bardzo dobrze na mistrzostwach walnal focha ze chce do Realu oraz strzelil dwa gole w debiucie ligowym?Zasluzyl?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 gru 2006, 15:16

Nie pamiętam dokładnie gry Ronaldo. Musiałbym sobie odświeżyć pamięć. Poza grą Ronaldo musiałbym sobie przypomnieć kto jeszcze wtedy był brany pod uwagę.

Co nie zmienia faktu, że dyskutujemy o boskim Zizou. Ronaldo ma tu niewiele do rzeczy.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 gru 2006, 15:41

Gdyby nie mial nic do rzeczy to bym o nim nie wspomnial:]

Zidane ubiegly sezon mial bardzo przecietny ale od niego wymagalo sie wiecej niz od innych zawodnikow (dodatkow borykal sie z kontuzjami a pewnie tez ze zmeczeniem).To cos podobnego do sytuacji z Ronaldinho.Dwa mecze z rzedu nie zrobi wiatraka z czterach zawodnikow druzyny rywala i nie zaliczy asysty czy gola a juz podnosza sie glosy ze jest w kryzysie.
Od kiedy pamietam w sezonie konczonym mistrzostwami swiata najbardziej kluczowa byla postawa na mistrzostwach wiec niech nikogo nie zmyli ze to nagroda za caly sezon.Moze sie to komus nie podobac szczegolnie kibicom Barcelony ktora miala rewelacyjny sezon ale tak po prostu jest.Chce sie wygrywac najbardziej prestizowe nagrody to trzeba szalec albo na wielkich reprezentacyjnych imprezach albo w pilce klubowej tylko ze w sezonach nieparzystych :P
We wspomnianym sezonie 2001/2002 Ronaldo prawie nie gral bo leczyl bardzo powazna kontuzje.Starczylo jednak ze w wielkim stylu wrocil na mistrzostwach i koniec kropka.A tamten sezon to byl przeciez sezon wielkiego Realu i niewiele slabszego Bayeru ktory przegral wszystko co mogl doslownie o wlos.Swietnie wtedy gral tak gnebiony tutaj Zidane :P

Mi tam nominacja Zidana wcale do gustu nie przypadla.Byli lepsi to prawda.Tylko ze tutaj nie liczy sie czysta matematyka ze ten mial tyle a tyle goli i asyst oraz final LM a ten mial o trzy gole mniej i tylko pofinal.Te nagrody przyznaja ludzie a nie roboty.Oni tez maja swoje sympatie antypatie oraz sa podatni na magie wielkich nazwisk i ikon wspolczesnej pilki.To plus dociagniecie do finalu Francji ktora tej sprzed 8 czy 6 lat mogla tylko buty czyscic sprawilo ze wyniki wygladaja tak a nie inaczej.Skandal to bylby dopiero jakby Zizu ta nagrode wygral :P

Czepiliscie sie chlopaka i go gnebicie :P Ma problemy z argumentacja bo tutaj naprawde ciezko udowodnic ze Zidane byl w przekroju calego sezonu lepszy niz Henry czy Eto'o.Tak naprawde tego chyba nie da sie udowodnic bo nie byl.Ale to byl ZIDANE a Eto'o to wciaz tylko Eto'o.

Milan \o/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”