Po co mam pisać do Fifa? Bo nie rozumiem. Ja tylko oczekuję wyjaśnienia dlaczego TY uważasz że to Zinedine zasłużył na tę nagrodę w większym stopniu niż Thierry. Więcej Cię męczył nie będę. Serio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 gru 2006, 14:22
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 27 gru 2006, 14:24
Nie ty jedenRóżA pisze:A ja nadal czekam...
i ty może jestes ty znawcą footballu?bbaros pisze:wielcy znawcy futbolu, bo widze ze znacie sie na pilce lepiej od ludzi ktorzy dysponuja wieksza wiedza na ten temat od was.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 27 gru 2006, 14:26
nie, chodzilo mi o kapitanow i selekcjonerow druzyn narodowych, czy to takie trudne do zrozumienia?Akarin pisze:Nie ty jedenRóżA pisze:A ja nadal czekam...
wklejasz jakiś artykłu który nie ma tu nic do rzeczy bo tylko podsumowuje głosowanie, ale skoro ty uważasz, ze my nie mamy zielonego pojęcia o piłce to chyba rzeczywiście nie mamy o czym dyskutowaći ty może jestes ty znawcą footballu?bbaros pisze:wielcy znawcy futbolu, bo widze ze znacie sie na pilce lepiej od ludzi ktorzy dysponuja wieksza wiedza na ten temat od was.
bbaros

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 27 gru 2006, 14:27
bbaros pisze:K*** czy ja napisalem ze Henry nie zasluzyl na nominacje? a tak w ogole to on byl nominowany ale najzwyczajniej go K**** nie wybrali takze K**** nie macie juz argumentu. jesli 207 kapitanow rep. i 207 selekcjonerow nie wybiera ani Henry ani Ronaldinho to swiadczy to o tym ze widocznie ktos inny zasluzyl na nagrode (czytaj. Cannavaro). a to ze ZZ byl drugi to juz inna bajka. pisalem ze zasluzyl na nominacje i K**** Mentor nie wmawiaj mi ze tak nie jest! zal ci dupe sciska ze przerwana zostala hegemonia Ronaldinho?
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 27 gru 2006, 14:29
gdzie napisalem ze zasluzyl na bycie w trojce? sorry ale sobie tego nie przypominam. zasluzyl napewno na nominacje.krzychu212 pisze:bbaros pisze:K*** czy ja napisalem ze Henry nie zasluzyl na nominacje? a tak w ogole to on byl nominowany ale najzwyczajniej go K**** nie wybrali takze K**** nie macie juz argumentu. jesli 207 kapitanow rep. i 207 selekcjonerow nie wybiera ani Henry ani Ronaldinho to swiadczy to o tym ze widocznie ktos inny zasluzyl na nagrode (czytaj. Cannavaro). a to ze ZZ byl drugi to juz inna bajka. pisalem ze zasluzyl na nominacje i K**** Mentor nie wmawiaj mi ze tak nie jest! zal ci dupe sciska ze przerwana zostala hegemonia Ronaldinho?
Napisałeś, że Zizou zasłużył na bycie w pierwszej trójce zawodników roku wg FIFA, a ja napisałem że Henry bardziej na to zasłużył niż Zizou a go tam jednak nie ma. I nie denerwuj sie bo do ciemnej strony złość prowadzi.
bbaros

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 27 gru 2006, 14:34
czyli jednak uważasz że zasłużył, ale podaj argument na to że to Zidane powinien w tym roku być w pierwszej trójce a nie Henry.bbaros do Niggaza czy Mentora (wolałem Niggaz ) pisze:jesli sam nie widzisz tego ze on zasluzyl na te nominacje to nie mam zamiaru ci tlumaczyc wszystkiego od poczatku,
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 27 gru 2006, 14:36
bbaros
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 gru 2006, 14:37
krzychu212 pisze:czyli jednak uważasz że zasłużył, ale podaj argument na to że to Zidane powinien w tym roku być w pierwszej trójce a nie Henry.
bbaros pisze:no przeciez ja napisalem ze zasluzyl na nominacje do tej nagrody a to ze zajal drugie miejsce to juz inna sprawa.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 27 gru 2006, 14:40
a ty homo czy hetero? nie musze mu podawac argumentow na ze ZZ powinien byc w trojce a nie Henry bo nigdzie nie napisalem ze tak uwazam. ja pisalem tylko ze ZZ zasluzyl na nominacje i tyle z mojej strony znawcySero pisze:krzychu212 pisze:czyli jednak uważasz że zasłużył, ale podaj argument na to że to Zidane powinien w tym roku być w pierwszej trójce a nie Henry.
bbaros pisze:no przeciez ja napisalem ze zasluzyl na nominacje do tej nagrody a to ze zajal drugie miejsce to juz inna sprawa.
jesteś alternatywnie inteligentny, czy alternatywnie myślący ?
bbaros
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 gru 2006, 14:41
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 27 gru 2006, 14:44
zasluzym na nominacje, a argumnty juz podawalem, poczytaj sobie temat.Sero pisze:hetero
Ale skoro napisałeś, że zasłużył to chyba masz jakieś argumenty ? wal
bbaros
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 gru 2006, 14:58
bbaros pisze:po co mam sie produkowac jesli smieszny mentor i tak podwazy moje argumnty. jesli uwazasz ze Zidane nie powinien dostac nominacji to szkoda mi ciebie chlopcze.
Ej no bez takich. Jak już zdecydowałeś się coś napisać na temat (tak swoją drogą to brawa dla Ciebie za postępy) to bądź precyzyjny.bbaros pisze:ZZ gral reguralnie w klubie i doprowadzil Francje do finalu MS jesli dla was to za malo to jestes uposledzeni...
Otóż to. Jakaś nagroda za całokształt mu się należała. Wyróżnienie wśród najlepszych piłkarzy 2006 roku jednak na pewno nie.Bonso pisze:Zidane tą nominacje i te nagrody dostał w największym stopniu za całokształt, za całą kariere, a za to mu sie akurat należało jak mało komu.
Na raczej za Zizou bo arguemntów na korzyść Dinho również jest więcej niż na korzyść Zinedine'a.Bonso pisze:Henry tam powinien być, jak nie za Zizou, to za Ronaldinho...
bbaros pisze:zasluzym na nominacje, a argumnty juz podawalem, poczytaj sobie temat.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 gru 2006, 15:10
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 gru 2006, 15:16
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 gru 2006, 15:41
Chlopaczek
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio