FMy - Strona 356

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 lis 2006, 20:32

A ja ci powiem że to normalny wynik jest.
Już ładniej wyglądało jak Janczyk w mojej Legii zaliczył klasycznego hat-tricka w meczu z JUVE wygranym 4:0 w finale Ligi Mistrzów z JUVE czy rok puźniej też w finale LM z Arsenalem, gdzie dla odmiany 3 gole zaliczył Sawicki (kupiłem z Pogoni jak miał z 18 lat w 2008 roku....)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 lis 2006, 20:56

_Tiesto_ pisze:Hej...
Chciałem zapytać, moze mnie ktos zjedzie za to pytanie bo niejest ono jakies za madre... Ale wracając, wy tutaj gracie w to często, już pare sezonów, orjentujecie się w tej grze... Tak więc jakiego napastnika byscie polecili na sezon 2007/2008 do Romy... cena do 15-17mln., obojetnie jaki kraj... Z tym ze miałby to być napastnik który strzelił by te 20-25 bramek w sezonie... nie ktoś typu 10 goli i 20 asyst... szukałem sam, ale trudno sie zdecydowac...
Może wy ludzie pomozecie i ktoś da jakiś pomysł? I chodzi mi tez o to że sami mieliscie tego zawodnika w zespole... nie taki co grał gdzie indziej bo wtedy statystyki niekiedy inaczej sie prezentują niz by u nas grał... :wink:
Temat troche stary ale akurat gram Romą w sezonie 2008/2009 i już prawie rok temu kupiłem Gyana Asamoaha z Udinese za 13 mln€, miał być zmiennikiem dla Vucinica na szpicy (gram 4-2-3-1 ze skrzydłowymi wchodzącymi do napadu) , ale sie momentalnie przebił do pierwszej 11 i teraz po 4 kolejkach w Lidze ma na koncie 9 goli :D Rasowy snajper, fantastyczne warunki fizyczne (186 cm wzrostu, silny, skoczny, zwinny i szybki) bardzo dobrze gra głową, i jest przede wszystkim zajebiście skuteczny a i dobry technicznie i uniwersalny bo może grać nie tylko na szpicy ale i na ofensywnych skrzydłach pomocy..... a i jeszcze jedno urodził sie w 1986 roku więc cała kariera przed nim....
A tak jak ktoś chce grać wiele lat to doskonałymi transferami na bardzo daleką przyszłość są Bojan (z Barcelony napastnik rocznika 1990 i o rok młodszy od niego Millan z Colo Colo wielkie talenty BEZSPRZECZNIE tyle że Bojan u mnie nie do wyjęcia z Barcy bo tam mu sie podoba..... a z Millanem trzeba amatorski kontrakt podpisać bo na profesjonalny za młody
PS: Może ktoś zna jakiegoś nieprawdopodobnie zdolnego młodego bramkarza (nastolatek) i nie Akinfieev....

Awatar użytkownika
pluton1993
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pluton1993 » 25 lis 2006, 9:47

(L)oczkerson pisze:
_Tiesto_ pisze: PS: Może ktoś zna jakiegoś nieprawdopodobnie zdolnego młodego bramkarza (nastolatek) i nie Akinfieev....
Bogdan Shust z Szachtara Donieck 20 lat i świetnie broni

link do jego skilla: http://img245.imageshack.us/img245/880/ ... ustng1.png

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 26 lis 2006, 13:24

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 lis 2006, 14:06

Void pisze:Hmmm... Ja dopiero co zacząłem grać, a już zraziłem się do kierowania Milanem... Silvio chce sprowadzenia klasowych zawodników (a wiadomo że wzmocnienia są potrzebne na praktycznie każdej pozycji :( ) i mistrzostwa, a na transfery daje 12 mln euro co jest IMO bardzo nierealistyczne - przecież wiadomo że z transferu Shevy zostało sporo kasy. Chociaż z drugiej strony budżet Milanu to moim zdaniem bolączka każdej edycji CMa i FMa, jednak wyżej wymieniony zawodnik był gwarancją udanego sezonu a teraz... Ledwo co uzbierałem 13 mln na Walcotta bo koniecznie chciałem go mieć, a wtedy przy propozycji kontaktu pomimo zajebistej oferty nie chciał do mnie przejść ;( Tego już było dla mnie za wiele...

Dlatego zacząłem grać Arsenalem - jak na mój gust najlepszy skład w grze zaraz po Chelsea. Skrzydłowi van Persie i Walcott zamiennie z Hlebem i Ljungbergiem wymiatają. Atak z Henrym i Adebayorem nieźle. Na boczną obronę musiałem dokupić A. Vanden Borre i Sebastiana Pocognoli'ego - obaj świetnie się spisują i cena niezbyt wygórowana... Jeszcze myślełem o Ustarim i Gago ale wątpię że kasy wystarczy :roll:
Ile Wy gracie spotkań dziennie że już 3 sezon :?: :shock:
Jak macie za mało kasy na transfery to koniecznie w Fm-ie 07 proście zarząd o zwiększenie funduszy na transfery, ja dla przykładu jak grałem Romą i w pierwszym oknie dostałem 3 mln€ i o ile Vanden Borre za to sie da kupić to i tak strasznie mało, więc poprosiłem o dodatkową kasy z myslą i tak nie dadzą jak to w starszych wersjach....ale dali 18 mln€, potem okno zimowe a u mnie plaga kontuzji (głównie w krótkim napadzie) a kasy nie dostałem mimo tego że w miesiącu klub zyskuje z 5 mln i jest na sporym plusie który sie zwiększy z końcem sezonu o kolejne 70-80 mln € z prawa do transmisji z Ligi i kolejne miliony za LM (a szło mi doskonale i rozwalałem wszystkich jak leci okupując pierwsze miejsca) więc znowu prosze o dodatkową kase.... i dostałem 12 mln€ i takim sposobem w ciągu roku zamiast 3 mln€ wyciągnąłem 30 mln€ (jest różnica nie)
I jak tak zrobisz to ci 38 mln dadzą a za to takie zakupy można zrobić, żę hej!!

Awatar użytkownika
gregoreg18
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Moj profil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 28 lis 2006, 19:26

Witam.Chciałem podzielic sie swoimi osiagnieciami.
Otóż mam rok 2010.Gram 3 sezon Bayernem Monachium.Jest to pierszy sezon w którym osiagnolem znaczace sukcesy.Zdobyłem mistrza Niemiec,Puchar Ligi Niemieckiej,jestem w finale Pucharu Niemiec.Odpadlem w półfinale Ligi Mistrzów.Wyeliminował mnie Liverpool 1:1 i 2:2.Moj skład Bayernu:

------------------------------BORUC-----------------------------------------------

------LAHM---------LUCIO------------LUGANO-----------------QUOROGA------

----SCHWEINSTEIGER---DEMICHELIS-------HARGREAWES----ODONKOR--

---------------------------FRED--------------VONLANTHEN----------------------

Rezerwa:Rensing,Grun,Kokocinski,Evra,Roqe Junior,Niemeyer,Sagnol,Salihamidzić,Furstner,Deisler,Novo,Mngomeni,
Rosenberg,Sikorski.

Już sporo czasu poswiecam na sciagniecie do siebie Jana Huntelara ale Ajax Amsterdam jest nie ugiety.Chyba dam sobie z nim spokuj.Może zaproponujecie mi jakis zawodnikow których warto kupić do Bayernu Bardzo prosze i z gory dzieki.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 28 lis 2006, 20:32

Zalezy na jaka pozycje chcesz. Ja teraz gram 3 sezon Interem, to moge Ci polecić tak: na bramke Ustari, na obronie Micah Richards, Pique, Garay, Marecelo, Borre, Luizao, A,Ferdinand, Rosi. W pomocy to u mnie najlepszu jest Montolivo. Sahin przeciętny, Raul Garcia tez bez fajerwerków, za to Lennon i Lucas sa znakomici. W atak to Vela i Higuin.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 02 gru 2006, 13:44

Poszukuje jakiś talentów do FM 2007, najlepiej tanich.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 03 gru 2006, 8:18

poszukuje prawego obrońcę do Udine , Borre odpada , gra już w Osasunie. Najlepiej żeby był z UE.

dzięki

Awatar użytkownika
Goguś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 03 gru 2006, 15:09

BaSSu pisze:Poszukuje jakiś talentów do FM 2007, najlepiej tanich.
Kwestia ligi. Gram w polskiej i polecam: Jakuba Wilka OP LS ok. 500 - 550 tys., Bartłomiej Grzelak N (ceny nie pamiętam) Grzegorz Bartczak DPS, Tomek Owczarek OS (b. tani ale jest nowy w Polkowicach i jak się mu dobrze nie zapłaci przyjdzie najwcześniej w zmie 06/07) Rzeźniczak OS , Anderson Silva (Pogoń, koniec kontraktu w 2007) O LS, OP LS

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 04 gru 2006, 7:52

hmm , nudzi mi się , może dam się wam podniecić moim składzikiem w Udinese po trzech sezonach. W poprzednim zaledwie 12 miejsce , ale teraz wszystkie talenty eksplodowały :!: 1 miejsce na półmetku.

Skład:
br. Avramov (całkiem niezły , ale zaczynam się rozglądać za kimś lepszym i młodszym)
pr.obr. Abenzoar (czy jakoś tak , nie wiem czy jest od początku , czy został 'stworzony przez grę' jako wychowanek , ale sprawdza się)
śr.obr-C.Natali (stary , szukam nowego)
śr.obr-Zapata (wow!)
l.obr.-Maxwell (średni)

pomoc:
pr.- Alex Sanchez / Gyan Asamoah (obaj nieźli i młodzi)
lew.- Eduardo / Di Natale
śr.pom.-Muntari (klejnot , polecam)
śr.pom.-Brighi/Sivok (w porządku , ale gdybym zakwalifikował się do LM to raczej kupie kogo innego)

napad:
C.Vela i Higuan , ewentualnie Jose Sosa , dwa razy z rzędu wybrany najlepszym piłkarzem klubu...

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 09 gru 2006, 16:38

Goguś pisze:Kwestia ligi

Premiership, ale szukam talentów za grosze ( do 8 mln gdzies)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 12 gru 2006, 17:30

BaSSu pisze:( do 8 mln gdzies)

:shock: :roftl3: Za grosze - 8 baniek :rotfl2: ]

Polecam Kisly i Hleb ( brat Aleksandra ), Junior Ross, Wang Dalei na bramkę. Gareth Bale u mnie przez sezon z 200 tysiecy skoczyl na 4 mln euro, a ma 18 lat. Zrobiłem go kapitanem i teraz wymiata aż miło

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 gru 2006, 18:40

Panowie wkurzam sie juz.....
Aby gra ładniej wygladala sciagnalem sobie kitpacki facepacki i logopacki...

Tylko kurcze jakoś pomimo ze je wkleiłem do data/..../clubs
nic to nie dalo...
Czy moze ktos mi podac recepte na sukces :?: Bo ja juz nie mam sily :evil:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 14 gru 2006, 20:45

Odznacz w ustawieniach "używaj catche skórki" albo jkoś tak to szło i wtedy będą działac normalnie
Ja obecnie gram 3 sezon 2-go ligową Teneryfą, mam małe problemy finansowe ale powienienem z nich wyjść niedługo
polecam Nicolasa Millana na atak oraz Ayoze jako lewo skrzydłowego, gra neprawde bardzo dobrze, oraz jeden talent do oszlifowania- Angel na początku moze nie gra świetnie, ale z sezonu na sezon coraz wiecej bramek zdobywa

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”