Zaza nie ma pojęcia. Przez cały tydzień jestem chodzące zombie przez brak snu. Nic do mnie nie dociera. Ale poszukam. Chyba, że jakiś inny nerazzurri bedzie szybszy.Zaza pisze:Babel zagrał Adriano w tych derbach primavery czy nie ?
Tez mi się wydaje, że Esteban nie wyjdzie w pierwszym składzie. Mancini nie bedzie chciał powtórzyc błedu z towarzyskiego meczu z Atalanta, kiedy to odnowiła sie kontuzja Cuchu. Może wejdzie na murawe przy bradzo korzystnym rezultacie. Co do awizowanego prez Ciebie składu wolałbym Vieire w pierwszym składzie, gdyz wprowadza on spokoj w drugiej lini. Ale bez niego czy z nim nie mozna stracic punktów.
Już znamy wyjsciowy składy:
INTER: 12 Julio Cesar; 4 Zanetti, 2 Cordoba, 25 Samuel, 16 Burdisso; 7 Figo, 5 Stankovic, 14 Vieira, 21 Solari; 9 Cruz, 18 Crespo
Subs: 1 Toldo, 10 Adriano, 11 Grosso, 13 Maicon, 15 Dacourt, 19 Cambiasso, 23 Materazzi
REGGINA: 22 Pelizzoli; 55 Lanzaro, 4 Giosa, 6 Aronica; 20 Mesto, 16 Amerini, 8 Tognozzi, 23 Modesto; 27 Leon, 9 Bianchi, 34 Missiroli
Subs: 30 Campagnolo, 5 Di Dio, 11 Rios, 14 Carobbio, 15 Barillà, 18 Nielsen, 21 Castiglia
Edit: Crespo