mam zamiar sprobowac

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 31 paź 2006, 18:47
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 03 lis 2006, 12:42
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 15 lis 2006, 21:39
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 16 lis 2006, 11:02
a wejdź w settings w folderze gdzie masz zainstalowanego pesa i tam go przyporzadkuj dla ktoregos z graczy ;>jaget pisze:Ja czegos tu nie rozumiem mam 2 pady podlaczone a w samej grze nigdy ich nie widzi i nie wiem jak 2 pada skonfigurowac w grze... da sie na 2 grać ??
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 17 lis 2006, 8:16
DZIEKI !Paszti pisze:a wejdź w settings w folderze gdzie masz zainstalowanego pesa i tam go przyporzadkuj dla ktoregos z graczy ;>jaget pisze:Ja czegos tu nie rozumiem mam 2 pady podlaczone a w samej grze nigdy ich nie widzi i nie wiem jak 2 pada skonfigurowac w grze... da sie na 2 grać ??
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 30 lis 2006, 19:51
A ja odnosze odmienne uczucie na temat tej gry... , pomijajac licencje i te inne zenujace sprawy ( odczego sa patcheRóżA pisze:Po kilku dniach grania stwierdzam, że część szósta jest o wiele lepsza od swojej poprzedniczki. Z początku odnosiłem inne wrażenie- gra wydawała mi się sztywna, bez rewelacji, ale po głębszej analizie wnioski nasuwają się automatycznie. Jedną z najważniejszych zmian jest utrudnienie całej rozgrywki. Teraz nie przejdzie się już tak łatwo całego boiska i na koniec strzeli gola- teraz obrońcy są bardziej agresywni, wyczekują na twój ruch, natomiast bramkarze wyciągają nawet piłki sam na sam. Najlepszą metodą jest albo mijanie golkipera albo lobowanie go (chociaż tutaj też trzeba mieć nie lada wyczucie). Grafika uległa tylko kosmetycznym poprawkom. Cieszy mnie też wykupienie większej ilości licencji zarówno na zawodników jak i na kluby. Trybu kariery jeszcze nie zacząłem, dopiero ogrywam się na Europejskich boiskach, więc o tym napiszę później
Miko77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 09 gru 2006, 8:16
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 09 gru 2006, 9:08
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 09 gru 2006, 9:12
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 09 gru 2006, 11:06
stomil olsztyn forever

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1tomek1 » 17 gru 2006, 9:00
1tomek1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 17 gru 2006, 9:25
kapi88
1tomek1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1tomek1 » 17 gru 2006, 9:46
1tomek1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 17 gru 2006, 11:09
Człowieku poczytaj trochę, pozbieraj informacji a się sam się dowiesz jak się tego używa. Wbrew pozorom ten program jest b. łatwy w obsłudze, ale tak jak pisał kapi88 sprawdź kitserver.1tomek1 pisze:jak tego DKZ Studio sie uzywa??
limansky
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio