Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 12 lis 2006, 18:26

BartekTS pisze:Który z tych meczy polecacie na poniedziałkowy wieczór.
BartekTS pisze:New York - Clevland
Z tych trzech meczów skłaniałbym się na ten, tylko że... jak wszyscy zawodnicy z Cavs zagraja jak ostatnio (zakładam że LeBron jak zawsze zagra bardzo dobrze) to może się tu wszystko zdarzyć. NY jeszcze nie wygrał u siebie meczu, poza tym są jedną ze słabszych drużyn więc typowałbym zwycięstwo Cleveland :smoke: Powinni dac radę. Kurs ok 1,66 więc całkiem spory :P
BartekTS pisze:New Jersey - Seattle
Teoretycznie typowałbym 1 ale zależy czy będzie grał Jefferson :roll: Carter powinien zagrać. Tylko że New Jersey gra dziś w nocy w Washingtonie i tam powinni przegrać, a lepiej by było gdyby nie grali dzień po dniu. Zaś Seattle na wyjazdach w przeciwieństwie do meczów u siebie prezentuje się dobrze w tym sezonie i dlatego raczej odpuściłbym sobie ten mecz :twisted: Choć myślę że Netsi wygrają :P Jeśli chcesz typować ten mecz to sprawdź jeszcze jutro jaki skład miało New Jersey dzisiejszej nocy. Bez Cartera nawet można się pokusić o typ na Seattle :wink:
BartekTS pisze:Boston - Orlando
Boston cudem przegrał dziś z Cavs na wyjeździe, wcześniej grali dość słabo ale może ten mecz świadczy o zwyżce formy. Orlando czasem bardzo się męczy ale z reguły wygrywa, niekiedy dość szczęśliwie. Tu typowałbym 2 ale wg mnie jest to najtrudniejszy mecz do wytypowania tym bardziej że Hill jeszcze nie gra jakbym tego chciał :(

BartekTS pisze:Aha i czy moze ktos podac stronke NBA jakas fajną bo pamietam Yukasz kiedys dawał ale nie moge znaleśc.
:arrow: Najlepsza polska strona o koszykówce www.e-basket.pl w dziale NBA znajdziesz czego dusza zapragnie :P
:arrow: na www.nba.com masz opisy przed meczami, tez można poczytać.
:arrow: Można też poszukać stron o konkretnym klubie, czasem jest tam wstęp przed meczem:
:idea: kilka odnośników jest na tej stronie
:idea: a na tej jest rodzina e-basket
Chociaż jak teraz przeczytałem na stronie LeBrona opis dzisiejszego meczu to nie wiem czy się śmiać czy płakać nad autorem ['] :?

Opis :arrow: Seattle (3-4, 2-3 away) oznacza że Seattle ma ogólny bilans 3 zwycięstwa i 4 porażki u siebie i na wyjeździe łącznie. Zaś '2-3 away' oznacza bilans meczów na wyjeździe. Gdyby grali u siebie (a graja na wyjeździe z New Jersey) to podane byłoby '1-1 home' czyli bilans meczów u siebie.
BartekTS pisze:Dzięki
:witam:

PS Namów czehera niech się wypowie :P w końcu tez typuje kosza :twisted:

Uwaga :!: Za powyższą analizę nie biorę jakiejkolwiek odpowiedzialności bo napisałem tylko swoje odczucia. NBA to taka liga gdzie przy dobrym dniu jednych i słabym teoretycznie faworytów może być niespodzianka. W końcu grają tam parawie wszyscy najlepsi koszykarze świata :!: Na dzień dzisiejszy z tych trzech meczów wybrałby typ na Cavs (w innych tez wskazałem swoje typy) ale co będzie w poniedziałek wieczorem tego już przewidzieć się nie da :wink:

Wszystkie prawa zastrzeżone :!:
Pozdrawiam :!:

Wróć do „Bukmacherka”