BartekTS pisze:Który z tych meczy polecacie na poniedziałkowy wieczór.
Z tych trzech meczów skłaniałbym się na ten, tylko że... jak wszyscy zawodnicy z Cavs zagraja jak ostatnio (zakładam że LeBron jak zawsze zagra bardzo dobrze) to może się tu wszystko zdarzyć. NY jeszcze nie wygrał u siebie meczu, poza tym są jedną ze słabszych drużyn więc typowałbym zwycięstwo ClevelandBartekTS pisze:New York - Clevland
Teoretycznie typowałbym 1 ale zależy czy będzie grał JeffersonBartekTS pisze:New Jersey - Seattle
Boston cudem przegrał dziś z Cavs na wyjeździe, wcześniej grali dość słabo ale może ten mecz świadczy o zwyżce formy. Orlando czasem bardzo się męczy ale z reguły wygrywa, niekiedy dość szczęśliwie. Tu typowałbym 2 ale wg mnie jest to najtrudniejszy mecz do wytypowania tym bardziej że Hill jeszcze nie gra jakbym tego chciałBartekTS pisze:Boston - Orlando
BartekTS pisze:Aha i czy moze ktos podac stronke NBA jakas fajną bo pamietam Yukasz kiedys dawał ale nie moge znaleśc.
Chociaż jak teraz przeczytałem na stronie LeBrona opis dzisiejszego meczu to nie wiem czy się śmiać czy płakać nad autorem [']
Opis
BartekTS pisze:Dzięki
PS Namów czehera niech się wypowie
Uwaga
Wszystkie prawa zastrzeżone
Pozdrawiam