Inter Mediolan (zbiorczy)

Angelo
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: Angelo » 12 lis 2006, 10:52

Jak dla mnie zbyt pochopnie chciałbyś pozbyć się Mariano z Interu. Co prawda nie jest to żaden błyskotliwy piłkarz, i mozliwe także iż tak jak piszesz zostanie "zawrócony", lecz nie zapominajmy iż trudno znaleźć gracza który jest ograny w Serie A, nie mającego wygórowanych ambicji a w dodatku stosunkowo młodego. Rzecz jasna nie jest to gracz do pierwszego składu, ale jako rezerwowy powinien zostać i dostać więcej szans od Manciniego, a kiedy ma grać jak nie w takich meczach, nie ma co się oszukiwać takich spotkań Inter nie może przegrywać lub remisować, wązne są trzy punkty,najlepiej jak najmniejszym nakładem sił :wink: , są mecze o wiele bardziej wymagające jak np. ze Sportingiem czy Palermo już niedługo.

Plotka jak plotka :P Pismaki połączyli dwa fakty takie jak problemy Adriano w Interze i fakt jakoby Barcelona potrzebowała napastnika :wink: Co prawda Moratti już sezon temu mówił że Messi w Interze ( to było potym jak Argentyńczyk powiedział że najbardziej w jakiejś grze lubi grać Interem :D ) bylby mile widziany, ale lecz nie wydaje mi się aby ta plotka miała jakiś głębszy sens.

Ja powiem szczerze nie widze sensu trzymać Adriano, ja bym na ten przykład o wypożyczeniu 'Imperatore" :roll:' gdzieś do Brazylii do końca sezonu, strzelił by pare bramek i odzyskałby pewnosć siebie i nawet jeśli nie wrócił by już do Interu, to możliwe że uzyskało by się za niego większą cene. Lepsza gra w Brazylii niż siedzenie na ławie w Interze. :wink:

Wróć do „Włochy”