Inter Mediolan (zbiorczy)

Angelo
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: Angelo » 11 lis 2006, 21:57

Jak dla mnie to w jutrzejszy wieczór Inter powinien mieć dopisane 3 punkty. Parma gra słabo w tym sezonie podobnie zresztą jak w kilku poprzednich. Wystarczy Budana wyłączyć z gry i powinno być dobrze. Co prawda statystyki nie zabardzo wskazują na Inter ale kto by się nimi sugerował :D Roma rozwaliła ich cztery do koła to czemu nie my :wink: Jedyne co może martwić to brak alternatywy na dzień dzisiejszy dla Ibrahimovica i Dacourta, którzy grają praktycznie w każdym meczu.

Skład w zarówno w pomocy jak i w ataku nie jest za bardzo trudny do przewidzenia. Cruz odpocznie zapewne po Messinie a w środku pola nie ma zbyt dużej alternatywy. Ciekawe czy Solari zagra od początku :think: Zbyt dużych możliwości nie ma, ale ja wolałbym aby w pierwszej wybiegł Gonzalez

Gra Mararoufiego cieszy, ale nie rozpędzałbym, się z ta kadrą pierwszego zespołu :wink: Jestem przekonany iż Moratti sciągnie jakiegoś zawodnika w okresie zimowym no przeca jako zmiennik Vieiry nie może grać siedemnastolatek, z mojej strony zadowolony bym był gdyby okazał się to Baronio :P, choć może to być też Palombo z Sampdorii.

Wróć do „Włochy”