Pewniak dnia

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 03 lis 2006, 14:35

Ducks of Anaheim - Phoenix Coyotes 1 (1,60)

Teoretycznie napewniejszy typ tego dnia - chociaz jak wiadomo takie typy czesto lubia platac figla :P Jednak mam nadzieje ze tym razem bedzie wszytsko przebiegalo zgodnie z planem. Oto co zachecilo mnie do podania/zagrania tego typu:
Druzyny znajduja sie na zgola odmiennych biegunach !!! Kaczory sa na szczycie (bez skojarzen z nasza wladza :P) zas Kojoty na dnie, w dotychczasowych grach an wyjezdzie wygrali zaledwie jedno spotkanie i sa na samym koncu tabeli meczo wyjazdowycj zas Anaheim zajmuje 2 pozycje w tabeli, ktora uzgklednia meczu u siebie !!!
W ostatnich pojedynkach prawie zawsze wygrywali Kaczory (6spotkan pod rzad birac pod uwage mecze w domu i na wyjezdzie oraz 5 razy z rzedu u siebie !!!) - cudowna passa mam nadzieje, ze nie skonczy sie na dzisiejszym meczu :wink:

Nijmegen - Willem II 1 (1,70)

Coz spotkanie na "szczycie" :lol: Ale na powaznie ekipa z Willem gra katastrofalnie na wyjazdach w dotychczasowych 5meczach 4porazki i 1 remis. W dodatku maja klopoty kadrowe !!! Dodajac do tego wyniki ostatnich spotkan na przestrzeni lat - w ktorych to od sezonu 1999-2000 w Nijemegen wygrywali tylko i wylacznie gospodarze moze z latwoscia okreslic wynik tego meczu :D

Tyle ode mnie 1 spotkanie zagralem ale o drugim zapomnialemi nie umiescilem na kuponach :oops: :oops: :oops: :oops:

Wróć do „Bukmacherka”