Cholerka wypominasz mi jeden mecz, ktory byl swoistym wypadkiem przy pracyduch99 pisze:czeher pisze:
Benfica dzisiaj wygraNajpewniejszy mecz z wszytskich
Tak jak AIK![]()
patrz jakie ja tu rady zreszta daje
czeher pisze:Corinthians pisze:
Kopenhaga - ManU 2Ja raczej bym tego nie gral, hokejowy wynik powiadasz - ostatnio dosc czeste sa 1:0 - 2:0 Laughing ale tak na serio MU ma awans w kieszeni i pewnie nie zagraja w optymalnym zestawieniu - kto wie moze Kuszczak Think zas dla Kopenhagi w dodatku na wlasnych smieciach bedzie to mecz jak o MSLoczek napisał:
Manu ... nie muszę komentować. Wynik hokejowy.motywacja ogromna zas MU moze zbagatelizowac ten mecz
czeher pisze:maestro pisze:
PSV - Galatasaray 1 1.50 (ten mecz mnie jakoś nie przekonuje ale.
w mojej ocenie jest to jeden z pewniejszych meczy, PSV jest w gazie zas Galata niby ostatnio wykgrywa w lidze ale bardzo skromniutko Exclamation ostatni ich pojedynek w Holandii zakoczyl sie wynikiem 3:1
czeher pisze:Ja tutaj stawiam na 1 Laughing Laughing Benfica po slabym poczatku lapie wiatr w zagle, naprawde ma niezly sklad zas w ekipie The Bhoys moze zabraknac Vennegora i Gravesenamaestro pisze:
Benfica - Celtic x2 1.69![]()
czeher pisze:dosc ryzykowne w moim mniemaniu Very Happy Lewandinho wymiata Razz ale tak na powaznie Valencia ma awans w kieszeni, w lidze ostatnio stracila dystans a poza tym troche kontuzji w jej szeregach wiec moze w zimnym Doniecku oszczedzac sie na Laligemaestro pisze:
Szachtar D. - Valencia 2 1.80
czeher pisze:maestro pisze:
AEK Ateny - Lille x2 1.42
ciezki mecz, mysle ze AEK moze wrewszcie przelamac zla passe emczy bez zwyciestwa
czeher pisze:o tym meczu zdaje sie jeszcze nikt nie pisal, ja tam proponuje x2SiKor pisze:
Arsenal FC - CSKA Moscow 1ale zaraz fieldy wpadnie i omowi ladnie ten emczyk Very Happy wg mnie najpewniejszy w tym meczu jest under - CSKA ma dosc solidna obrone w dotychczasowych meczach nie stracili gola
W Londynie napewno beda przenzetowac raczej zachowawczy styl gry - tzn obronic calym zepsolem pewnie jedynie Carvalho badz tez Love bedzie zaabsorbowany w gre ofesnywna - zas Arsenal zawodzi w spotkaniach gdzie jest faoworytem i gdzie wsyztsko przemawia za nimi - w lidze nie wygraliz oslabionym Evertonem z ktorym to zawsze rozsprawiali sie jak chcieli, podobnie bylo z Boro czy tez AV
czeher pisze:nie maSiKor pisze: napisał:
jest szansa, żeby ten tasiemiec wszedł?Benfica dzisiaj wygra Exclamation
Najpewniejszy mecz z wszytskich
45zl - 157zlczeher pisze:Mialem to puscic za wieksza kase ale "dzieki" AIK musialem troche zweryfikowac moje pocztakowe plany
PSV - GALATA 1
Lewski - Werder 2
Benfa - Celtic 1![]()
Na jutro pozostal jeszcze ten kupon
Spartak - Inter 2
Dinamo - Besiktas 1
Ajax - Austria 1
Yukasz te absencje w Prokomie pewne na 100%
Mysle na takim czyms
Prokom - Le Masn 1
Nancy - Wisla 1
Palermo - Sroki 1