Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 01 lis 2006, 9:54

firldy pisze:panie prowokator - żebyś mi później na privie nie pisał, że niesłusznie WP dostałeś // fieldy
fieldy pisze:a tobie Nie Surprised
WP dostales ode mnie :!: za posty ktore szybko usunales :!: Niedosc ze OT, to jeszcze wspominales cos tam o najstarszym zawodzie swiata - bylo to pisanie odnosnie polityki Milanu, czy czegos w tym rodzaju :!: Badz co badz byly 2posty

A oto moje kupony - jedne zmodyfikowalem :!:
czeher pisze:PSV - GALATA 1 :D
Lewski - Werder 2 :D
Benfa - Celtic 1
:pray:
czeher pisze:PSV - Galata (+1,5) 1 :D
Lewski (+1,5) - Werder 2 :D
Barca - Chelsea 1 :angry:
New Jersey - Toronto 1
Ja pierdziele 93min :angry2: - chociaz z drugiej strony cieszy mnie ten wynik :!: Mam nadzieje ze odpadna co bedzie wydarzenie precedensowym :!: Obronca tytulu przepada w grupie a jest ku temu szansa :!: Werder z taka forma moze ograc Chelsea, ktora moze i sama sie podlozy :P a Na Nuo Camp bedzie powtorka z Mestalla
czeher pisze:Dynamo - Besiktas 1
Benfa - Celtic 1
- zastanawiam sie czy zagrac 2raz portugalcow czy moze Palermo - NUFC 1 Think
Ajax - Austria 1
Tutaj zwazywszy na wasze uwagi, postanowilem zmienic - i to na pozycje do ktorej bylem sceptycznie nastawiony :!: Sam nie wiem dlaczego to zagralem ale skonczylo sie happy endem - przynajmniej ten mecz :P
fieldy pisze:odradzał bym. Wczoraj chyba tez AIK miałes na 2 kuponach, a bym to zdecydowanie większy pewniak niż Benfica [IMO] ... i nic się nie nauczyłeś ? Razz
Uraturs pisze:Benfica na 1 kuponie tak, na dwóch również odradzałbym.
Czyli tak wyglada ten ostatni kupon :arrow:

Spartak - Inter 2 :D
Dinamo - Besiktas 1
Ajax - Austria 1

fieldy pisze:czy Werder wygra różnica 2 goli ? Możliwe, aczkowliek nie będą w każdym meczu strzelac po kilka goli.
A jednak utrzymuja forme :!: w kazdym meczu zdobywaja gro bramek :!: Oby tak dociagneli do meczu z Barca :!: i w efekcie tego odpraiwa ja z kwitkiem :jupi:

Wróć do „Bukmacherka”