Yukasz pisze:Powiem o sobie - ja bym nie stawiał tego meczu, Chicago wg mnie może być rewelacją sezonu a w sparingach Miami nie zachwycało. W ostatnim sezonie w play-offach w I rundzie właśnie Miami spotkało się z Chicago i ku zaskoczeniu wszystkich walka była zacięta. Nawet zawodnicy Miami byli w szoku ale ostatecznie dali radę i wygrali 4-2. W Miami górą byli gospodarze ale gra nie jest warta świeczki wg mnie. Jak masz dużo kasy to możesz ryzykować i np rzucić kostką a później do Toto-mixaczeher pisze:Miami - Chicago 1- da redaPierwsze śliwki robaczywki
![]()
W drugim mecz LA Lakers - Phoenix Suns tez trudno wyłonić zwycięzcę ale tu skłaniałbym się na gości. Jednak też nie typuję![]()
Miami Heat - Chicago Bulls 66:108 (16:22, 14:37, 21:21, 15:28 )Yukasz pisze:Miałem jeszcze postawic na Phoenix w meczu z LA Lakers ale w ostatniej chwili się rozmyśliłem. A cały czas chodzi mi po głowie typ na Chicago, może sobie w końcu pójdzie i nie postawię tego
Szkoda że nie mam choć części z ryzykanckiej duszy Clonera i ostatecznie nie postawiłem
I kto jest debeściak
Następnym razem Ci się udaDamien22 pisze:Miami Heat zostało do 185 zł.
Panie prezesie melduję wykonanie zadania!
Dobranoc