Uraturs pisze:2 tygodnie temu w 3 kolejce Ligi Mistrzów nie zanotowano żadnej, choćby minimalnej niespodzianki, teoretycznie w 4 kolejce wyniki powinny się powtórzyć ale na pewno(99%) nie wszystkie, choć nie wątpie że nie jeden małolacik podekscytowany wygraną dwa tygodnie temu teraz również pobiegnie do StSu (itp.) i postawi na faworytów.
Wydedukowałem sobie mały poradnik dla takich oszołomków, w których składzie również się mieszczę...
Barcelona - Chelsea![]()
TYP: 1 (zaznaczam, że jestem fanem Barcelony od roku 1997)
Barca nie tylko będzie chciała się zrewanżować Chelsea za porażkę w Londynie ale także potrzebne są jej jak nigdy 3 punkty, bo Werder depcze im po piętach. Niewątpliwie mają możliwości aby dokopać niebieskim, ale ci tanio skóry nie sprzedadzą...
Levski - Werder![]()
TYP: 2
Zdecydowany faworyt Werder jedzie do Sofii zagrabić 3 punkty. Yellow będą ze wszystkich sił starali się o korzystny dla siebie rezultat, ale niestety - oceniam, że około 60 minuty Werder dokona egzekucji ostatecznej.
Spartak - Inter (jestem fanem Interu od 1999 roku)![]()
pozro Zaza pozdro
Inter podbudowany zwycięstwem nad Milanem, ale jednocześnie opadnięty z sił. Sztab medyczny na pewno się postarał i zawodnicy są gotowi na ten zimny mecz. Do tego jest kilku bardzo ciekawych zmienników, a Spartak mimo iż to solida ekipa będzie musiał pogodzić się z porażką, choć pokażą charakter.
Bayern - Sporting![]()
![]()
![]()
![]()
pozdro Zaza
TYP: X
PSV - Galatasaray![]()
TYP: 1X
Śmierdzi mi tu remisem, choć PSV teoretycznie powinno pokazać Galatasaray gdzie raki zimują. Jeżeli wygra to przewagą 1 gola.
Liverpool - Bordeaux![]()
TYP: 1
Liverpool odzyskuje świeżość, Bordeaux ją dawno zatraciło. Nie zanosi się na to, że właśnie dziś ją odzyska. Liverpool wygra i to różnicą goli większą niż 1.
Roma - Olympiakospozdro Zaza
TYP: 1X2
Nie mam zdania co do tego meczu. Roma ostanio zawodzi na całej linii. Grecy nie są słabą ekipą i mam wrażanie, że dzisiaj urwą punkty Rzymianom.
Shakhtar - Valencia 2-2![]()
Valencia doznała w meczu ligowym porażki z Racingiem Santander. Myślę, że był to wypadek przy pracy i dzisiejszego wieczoru maszyna ruszy na nowo. Warto podeprzeć typ X![]()
[/b]