Najbardziej Przereklamowani Pilkarze Swiata

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Najbardziej Przereklamowani Pilkarze Swiata

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 17 gru 2004, 22:03

W tymo poscie chcialbym abyscie wymienili pilkarzy najbardziej przereklamowanych, ktorych nazwiska znamy nie z dobrej gry ale z tego ze media kreuja ich wizerunki. Moim przykladem jest David Beckham,Javier Saviola,Pablo Aimar

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 17 gru 2004, 22:06

Beckham, Rooney, C.Ronaldo (chociaż nawet dobry i młody ale przereklamowany) może mi ktoś wpadnie do głowy potem :wink:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Re: Najbardziej Przereklamowani Pilkarze Swiata

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 17 gru 2004, 22:06

Pawel18 pisze:W tymo poscie chcialbym abyscie wymienili pilkarzy najbardziej przereklamowanych, ktorych nazwiska znamy nie z dobrej gry ale z tego ze media kreuja ich wizerunki. Moim przykladem jest David Beckham,Javier Saviola,Pablo Aimar
Oj nie zgadzam się w przypadku Aimara :evil: To świetny piłkarz, zawsze równa forma, jeden z moich ulubionych piłkarzy :twisted:Saviola to również piłkarz, którego nie uważam za przereklamowanego
Dla mnie są to:
:arrow: Ronaldo Luis Nazario de Lima
:arrow: Wayne Rooney
Ostatnio zmieniony 17 gru 2004, 22:34 przez olek j, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 17 gru 2004, 22:30

Aimar i Saviola przereklamowani ?! buehehehe ! dobre sobie ! czlowieku ! Saviola to zywa legenda barcy ( jak dla mnie ) ale dobrze ze z niej odszedl..najbardziej przereklamowani...chmm...na pewno ronej, beckham ( nie wiem ale teraz juz tak na niego nie bluzgam ;] ), szymkowiak,fredy adu, giuly ( czy jak to sie tam pisze..jest dobry..ale dla mnie Maniche jest o wiele wiele lepszy ;]) korzym, diego ( tak sie dobrze zapowiadal...a teraz ? cisza ), van der vaart, i na pewno wielu wielu innych...szkoda tylko ze juz tak mlodzi zawdonicy sa tylko marionetkami pilki noznej...na pewno tymi "nominacjami" narazilem sie kilku osobom ale coz...po to jest forum zeby sie wypowiadac ;]

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 17 gru 2004, 22:38

Beckham, Beckham hmm no i jeszce Beckham ..... no i nie nalezy zapomniec o Beckhamie ! i na koniec oczywiscie Beckham ! :twisted:

ps. dla jego fanow sorry ale naprawde nie trawie jego Gry , a to co sie dzieje wokol niego jest zalosne.....Wyobrazcie sobie ze nawet powstal film jak David spi cala noc......i fanki to kupowaly...... ( ich rozumki widocznie musza byc bardzo ubogie.... ) :/

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 17 gru 2004, 23:29

Sickness87 pisze:Aimar i Saviola przereklamowani ?! buehehehe ! dobre sobie ! czlowieku ! Saviola to zywa legenda barcy ( jak dla mnie ) ale dobrze ze z niej odszedl..najbardziej przereklamowani...chmm...na pewno ronej, beckham ( nie wiem ale teraz juz tak na niego nie bluzgam ;] ), szymkowiak,fredy adu, giuly ( czy jak to sie tam pisze..jest dobry..ale dla mnie Maniche jest o wiele wiele lepszy ;]) korzym, diego ( tak sie dobrze zapowiadal...a teraz ? cisza ), van der vaart, i na pewno wielu wielu innych...szkoda tylko ze juz tak mlodzi zawdonicy sa tylko marionetkami pilki noznej...na pewno tymi "nominacjami" narazilem sie kilku osobom ale coz...po to jest forum zeby sie wypowiadac ;]
Zgadzam sie,jak mozna nazwac najlepszeg ozawodnika Valencii przereklamowanym???To sa wspaniali zawodnicy ktorzy sa rodem z Argentyny!!!Aimar wspaniale gra w pomocy zas Saviola wymiata w ataku.Spaliles Pawel dla mnie z tym typem.Co do realnie przereklamowanych to Beckham,Del Piero i Inzaghi ktory dla mnie jest nikim.

Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 17 gru 2004, 23:33

Chodzi mi o to ze Aimar tak samo jak i Saviola mieli byc gwiazdami o ktorych mowiono nowy Maradonna a jak dla mnie oni tak w rzeczywistosci nic wielkiego nie pokazuja a co do Aimara widzialem go w meczu z werderem to nic ciekawego nie pokazal

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 18 gru 2004, 0:16

oczywiscie wielki sir David Beck$

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 18 gru 2004, 0:35

Beckham, teraz gwiazda po finałąch MŚ2006 ma stac sie aktorem, naprawde... Poprzewracało mu sie we łbie. Acha no i Żurawski.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 18 gru 2004, 0:38

Pawel18 pisze:a co do Aimara widzialem go w meczu z werderem to nic ciekawego nie pokazal
Tak, a ja widziałem Annę Kurnikową przez ścianę i wtedy wcale taka ładna się nie wydawała.... :roll: :roll: Boże co za tok myślenia.... :roll:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 gru 2004, 0:59

Chyba kazdy to wie ze Beckham jest przereklamowany! Co do Rooneya, Giuly'ego, Savioli, Aimara i C. Ronaldo to sie nie zgodze. Wszyscy prezentują tą samą formę i nie widze w nich przereklamowania!

Awatar użytkownika
Basina
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Basina » 18 gru 2004, 5:30

Tutaj bezkonkurencyjnie króluje Beckham - sławny piłkarz, aktor, pisarz, maniak maszynek Gillette, a ostatnio nawet św. Józef;D. Koleś w piłce już nic nie osiągnie, chyba że pójdzie na terapię anty-aktorską itd.. Z takim footbolem jaki on prezentuje to sie już nadaje tylko do reklamy!

Awatar użytkownika
krawcu7
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krawcu7 » 18 gru 2004, 7:33

David Beckham jest w obecnym czasie już skończonym piłkarzem i może nawet dobrze że zostanie aktorem... Na pewno nie mogę się zgodzić z tym że przereklamowani są Pablo Aimar i Javier Pedro Saviola. Aimar jest w końcu najlepszym piłkarzem Valencii, zaś Saviola był gwiazdą Barcelony, teraz zaś wymiata w Monaco. Nie wiem dlaczego w ostatnim czasie nic nie słychać o Filippo Inzaghim, który jeszcze niedawno strzelał dużo bramek...

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 18 gru 2004, 9:00

Moim zdaniem Javier Saviola i Pablo Aimar nie są przereklamowani, ale za tą przereklamowani są: Beckham, Rooney i niestety trochę Szymkowiak.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 18 gru 2004, 9:24

Saviola i Aimar nie są przereklamowani!!!!!!!!!!!Najbardziej przereklamowanym piłkarzem globu jest oczywiście DAVID BECKHAM!!!!!!!!!!(teraz Beckhs się na mnie obrazi...)Potrafi wg. mnie wykonywać dobrze tylko rzuty wolne.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”