Milan

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Milan

Post autor: nerwowy » 31 paź 2006, 12:25

Zdaje sie, ze znalezlismy odpowiedniego napastnika. Rzeczywiscie to nie jest, jak to napisales Zaza zawodnik a'la dostaw noge. W dodatku jest to gracz, ktorego fachowcy wymieniaja jaka najwieksza nadzieje wloskiej pilki, choc na razie niespelniona. Zapewne przyczyna tego stanu rzeczy jest jego trudny charakter, ale kto wie byc moze pobyt w Milanello mu bardzo pomoze. Zreszta wydaje mi sie, ze w Milanie bedzie mial sie nim kto opiekowac. W druzynie sa Mladini, Costacurta i inni starsi zawodnicy grajcy w reprezentacji Azzurich, przy ktorych pokazywac glupote nawet nie wypada, wiec ten problem jest wedlug mnie do rozwiazania. Czy Inter nam przeszkodzi ? Mysle, ze moga probowac, aczkolwiek zobaczymy. Na pewno za Interem przemawia fakt, iz w ostatnich latach zyja z Realem w duzo lepszej komitywie, anizeli Milan. Jednak do zlowienia jest nieco wiecej ryb, wiec mozna sie spodziwac, ze Milan z Interem podziela sie lupami. Chodzi mi tu oczywiscie o Ronaldo, Claudio Pizarro i Cassano. Wszyscy sa w kregu zainteresowan tych druzyn. Niestety szkoda dla Milanu, ze jeszcze poki co w tej grupie znajduje sie Ronaldo. Oby Inter nam go podkupil.

FORZA MILAN !!!

Wróć do „Włochy”