Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 31 paź 2006, 12:13

Uraturs pisze:fieldy myślę, że za dużo "gdybalności" jest w tym co piszesz
Tak, ale wiesz dlaczego ? Bo ja nie chciałem nikogo przekonać, że ten typ nie wejdzie, bo sam byłbym skłonny tak zagrać, tylko chciałem niektórym uświadomić, co może się zdarzyć, dlatego sobie pogdybałem.
Muszisz przyznac, że skoro Werderowi brakowało dokładności w poczynaniach ofensywnych, to należy brać pod uwagę fakt, że w rewanżu, też tej dokładności zabraknie. Werder gra bardzo ofensywanie, w meczu z Mainz grał kapitalnie, z Bayernem też, strzelili mase bramek, ale czy to oznacza, że teraz na wyjeździe również zdołają wygrać róznica 2 goli ?
Uraturs pisze:Levski w lidze stracił imponujące tempo
No tak, tylko wećmy pod uwagę, że Levski sobie poradzi w lidze, odrodzi się, znów zacznie gromić rywali [bo z tego co kojarzę to gramił] a LM to już zupełnie co innego. Od prestiżu po wielkie pieniądze za każdy remis.
Dlatego pikarze gości podejdą zupełnie inaczej zmobilizowani do meczu z Werderem, grają u siebie, w perspektywie mecze z Chelsea i Barcą i jestem głeboko przekonany, że dadzą z siebie więcej niż wszystko.

Jeszcze raz - ja nie twierdzę, że Werder ich nie rozniesie, twierdzę tylko, że możnaby dłuzej się nad tym typem zastanowić, jesli ktoś chciałby zagrać za dużą kasę.

Wróć do „Bukmacherka”