Tak, ale wiesz dlaczego ? Bo ja nie chciałem nikogo przekonać, że ten typ nie wejdzie, bo sam byłbym skłonny tak zagrać, tylko chciałem niektórym uświadomić, co może się zdarzyć, dlatego sobie pogdybałem.Uraturs pisze:fieldy myślę, że za dużo "gdybalności" jest w tym co piszesz
Muszisz przyznac, że skoro Werderowi brakowało dokładności w poczynaniach ofensywnych, to należy brać pod uwagę fakt, że w rewanżu, też tej dokładności zabraknie. Werder gra bardzo ofensywanie, w meczu z Mainz grał kapitalnie, z Bayernem też, strzelili mase bramek, ale czy to oznacza, że teraz na wyjeździe również zdołają wygrać róznica 2 goli ?
No tak, tylko wećmy pod uwagę, że Levski sobie poradzi w lidze, odrodzi się, znów zacznie gromić rywali [bo z tego co kojarzę to gramił] a LM to już zupełnie co innego. Od prestiżu po wielkie pieniądze za każdy remis.Uraturs pisze:Levski w lidze stracił imponujące tempo
Dlatego pikarze gości podejdą zupełnie inaczej zmobilizowani do meczu z Werderem, grają u siebie, w perspektywie mecze z Chelsea i Barcą i jestem głeboko przekonany, że dadzą z siebie więcej niż wszystko.
Jeszcze raz - ja nie twierdzę, że Werder ich nie rozniesie, twierdzę tylko, że możnaby dłuzej się nad tym typem zastanowić, jesli ktoś chciałby zagrać za dużą kasę.