Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 30 paź 2006, 18:01

maestro pisze:Wiem, że Valencia niby jest w dobrej sytuacji w tabeli, jednak o awans trzeba jeszcze powalczyć, no i może zechcą sobie odbić tą ostatnią ligową wpadkę
Ta wpadka ligowa to nie taka jedna była:

Santander Valencia FC 1:0 28.10.2006
Celta Vigo Valencia FC 3:2 15.10.2006
Barcelona FC Valencia FC 1:1 24.09.2006
Atletico Madrid Valencia FC 0:1 09.09.2006

Valencia na wyjeździe w lidze zajmuje 14 miejsce w tabeli i jak widac nie wygrała ostatnich trzech meczów :shock: W meczu z Olympiakosem też grało im się cięzko. Za to dużo lepiej idzie im u siebie. Poza tym grają na wschodzie Ukrainy więc jak u nas piździ to co dopiero tam :maruda:
duch99 pisze:Podobnie sprawa ma się z Realem, który ostatnio złapał wiatr w żagle i bez najmniejszych problemów powinien sobie poradzić z Steauą.
Tyko że mecz w Rumunii to został przegrany przde wszytskim przez gospodarzy którzy przestraszyli się 'wielkiego' Realu. Real grał swoje i wypunktował rywala a Steaua nic nei grała. Wtedy jeszcze można było liczyc na niespodziankę i takiej chyba bardzo chciano w Ruminii a to mogło sparaliżować gospodarzy - mecz został przegrany. A w Hiszpanii nikt na nich nie liczy i mogą grać na zupełnym luzie. Też mam wrażenie że Real po mału zaczyna odzyskiwać formę i jest w tym meczu faworytem to jednak niespodzianka może się zdarzyć :wink:
dzieciol pisze:ja bym sobie ten mecz odpuscil....i postawil na Rome
Powinni wygrać jednak z tym składem wyjściowym może być różnie. Może ktos ważny odpocznie i wtedy mogą być problemy na boisku a Olympiakos taki słaby w cale nie jest. Mecz w Grecji zakończył się szczęśliwym wynikiem a sama gra nie zachwycała. Podobny był też ostatni mecz z Udinese który mógł się zakończyć odwrotnym wynikiem. Nawet gra w przewadze pozostawiała wiele do życzenia bo wtedy też Udine miało szansę wyrównać i powinno było to zrobić. Dla mnie szczęśliwie udało się wywieźć trzy punkty. Należy też przyponieć wcześniejsze trzy mecze w lidze w których byliśmy faworytem a mimo to nie udało się ich wygrać. Może być nieciekawie choć nie powinno :P

Po przeczytaniu wszystkich opinii to wychodzi ze jedynym pewniakiem jest Werder (chyba wszystkich nie zawiedzie :roll: ), a mniejszym PSV i może jeszcze choć przy sporym ryzyku Lyon. A na resztę nie ma co grać, mao tego :badziewie:

Wróć do „Bukmacherka”