Pewniak dnia

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 30 paź 2006, 9:02

Trzeba rozruszac temat wiec podam tutaj juz chyba wszystkim znany moj dzisiejszy pewniak 8)
To pisalem kilka dni temu w "Waszych prywatnych ..."
czeher pisze:GAIS - AIK 2 - AIK walczy o mistrzostwo wiec powinna to spotkanie wygrac, gdyz rywal tylko iluzorycznie moze byc jeszcze zogrozony barazami - chociaz nie wiem jak tam bezposdeni pojedynki pomiedzy klubem ktory zajmuje msc barazowe a Gais bydz moze nie maja juz o co wlaczyc zas AIK moze w mysl powiedzenia gdzie dwoch sie bije trzeci korzytsa wskoczyc na fotel lidera, gdyz w tej kolejce jest rowneiz mecz Helsingbor - Elfsborg :!: 2 kolejki do konca :!: Statystyki rowniez przemaiwaja za AIK
Najpierw dodam , iz kurs nieczego sobie bo 1,85 ale pewnie bedzie malal badz tez juz to robi :P Tak czy owak ja mam na kuponach 1,85
Sprawdzilewm pojedynki pomiedzy Osters(druzyna, ktora moglaby zepchnac GAIS na miejsce barazowe) a GAIS i wychodzi na to, iz lepsza w bezposrednich pojedynkach jest druzyna z Goteborga czykli GAIS (1:1 i 2:2) Bilans bramkowy rowniez ywpada lepiej na korzysc GASI - nie wiem dokladnie jak w Szwecji weryfikuje sie fakt, gdy teamy maja rowna ilosc pkt ale pewnie zadecyduje jeden z powyzszych czynnikow - Tak czy owak Osters zeby zagrozic musi wygrac 2ostatnie pojedynki a to nie bedzie lawte - gra na awayu z Djugarden :!: Wiec praktycznie GAIS moze myslec sobie juz o nastepnym sezonie w najwyzszej klasie rozgrywkowej :!:
Wazniejszym faktem wydaje sie jednak wynik wczorajszego meczu Helsigbor - Efsborg w ktorym padl remis 1:1 - bardzo dobra wiadomosc dla AIK - i dla mnie :P - tak jak pisalem gdzie dwoch sie bije 3korzysta a wiec w razie dzisiejszego zwyciestwa AIKa wskakuje na kolejke przed konce na pozycje lidera :D

lepiej, żeby weszło Panie Kolego - bo pół forum to gra :lol2: // fieldy

Skoro taka duża presja, to mogą się spalić i co wtedy?? :lol: dobra, żartuje :P Powodzenia życzę ;) Mi już się dziś nie chce do STS biegać :P //maestro

Wróć do „Bukmacherka”