AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2414
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 29 paź 2006, 21:37

Ebi - Nie ma to jak obiektywna opinia poparta faktami :roll: Tak wiem, teoretycznie nie pisałeś do mnie, teoretycznie bo to co napisałeś uraziło mnie na wskroś pomimo, że nie jestem fanem Calcio :P Poprostu totalnie rujnuje mnie głupota, nic poza tym. Liga jest nudna, no bo jest, "jeden meczyk nie zmienia oblicza całej ligi" :roll: Po co pisać takie głupoty. W zasadzie to jestem przekonany, iż nie obejrzałeś w tym sezonie żadnego meczu Serie A, no może ewentualnie sztachnąłeś się na derby Mediolanu, choć wątpię :P To, że są afery to złe, ale to jedyne co działa na minus tej ligi bo bądź co bądź jej poziom jest bardzo wysoki, a porównanie jej do Bundesligi, której jesteś fanem byłoby upokorzeniem dla świata piłki jeśli z zestawienia wyszłoby, iż to właśnie piłka Niemiecka jest lepsza :P Nudna :?: W którym miejscu, dlaczego :?: Wyjaśnij konkretnie co miałeś na myśli bo Bundesliga tu się chowa, poziom drużyn jest dużo niższy co widać dobitnie w ostatnich latach po CL, a w dodatku mamy Bayern, Werder i szczerze mówiąc długo nic :P

Wróć do „Włochy”