Nie dlatego, napewnoebi pisze:odpowiedz dlaczego mój poprzedni post jest niemądry? Bo zawiera błędy stylostyczne

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 29 paź 2006, 20:41
Nie dlatego, napewnoebi pisze:odpowiedz dlaczego mój poprzedni post jest niemądry? Bo zawiera błędy stylostyczne
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 29 paź 2006, 20:44
Ja na przykład tak nie uważam. Ale skoro żyjesz stereotypami, to nie mam zamiaru wyprowadzać Cię z błędu. Czasami życie w nieświadomości doprowadza do wygłaszania podobnych opinii do twojej. Śledzę tą ligę kilka lat i mogę powiedzieć, że jest bardzo ciekawa. Natomiast co do ligi Niemieckiej to słyszałem wiele głosów, że jest strasznie nudna.Ebi pisze:Cała masa ludzi tez tak uważa.
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 29 paź 2006, 20:56
Ja nad tym nie myślalem. To moja pierwsza reakcja na Twój post.Ebi pisze:Ale riposta, ale żeś wymyślił, dowaliłeś równo, nie będę mógł spać. Ile nad tym myślałeś?
Nie. Trafiłeś na zakompleksionego dyletanta kibicującego brudnemu Juventusowi.Znowu trafiłem na fanatycznego fana ligi włoskiej?
Twierdzenia to mógł mieć np. Tales. Ty możesz mieć marne przypuszczenia rodzące się w Twojej gimnazjalnej główce.Ebi pisze:Dlaczego unikasz prawdy i twierdzeń, nie tylko z mojejj strony.
A co mnie to obchodzi? Cała masa ludzi sra w gacie - Ty też?Ebi pisze:Cała masa ludzi tez tak uważa.
To w końcu jak to jest?Ebi pisze:Nudna i w dodatku afera goni aferę
Ale heca! Niezłe jajka sobie robią w tym skorumpowanym związku, co? Przecież mogli te punkty zmniejszyć na koniec !!!!11Ebi pisze:a punkty ujemne zmniejsza się w trakcvie sezonu.
Ebi pisze:Teraz tylko logicznie i z sensem (mam nadzieję, że potrafisz)
Trudno Ci zapewne pojąć, że nie każdego kręcą rulety C. Ronaldo czy Messiego. Spróbuj wyobrazić sobie garstkę odmieńców zapatrzonych w prawdziwe piękno piłki nożnej, catenaccio i brudne pieniądze. Mówisz, że derby były wyjątkiem. Podziwiam zatem Twoją ignorancję. Piękne widowiska to nie tylko mecze z kilkoma bramkami, ale i takie, w których nie dopuszcza się do hokejowych wyników. Obrona, chłopcze. To klucz do sukcesu w dzisiejszej piłce. Doceń to, otwórz oczy i spójrz kto jest mistrzem świata.Ebi pisze:odpowiedz dlaczego mój poprzedni post jest niemądry?
Nie niszczyłbym sobie opuszków, gdybyś popełnił takie błędy. Twa głupoty byłaby ripostą samą w sobie.Ebi pisze:Bo zawiera błędy stylostyczne, albo językowe które zmianiają sens zdania? A może napisałem, że Ziemia jest płaska?
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 29 paź 2006, 21:29
Snipp_ pisze:Ja nad tym nie myślalem. To moja pierwsza reakcja na Twój post.Ebi pisze:Ale riposta, ale żeś wymyślił, dowaliłeś równo, nie będę mógł spać. Ile nad tym myślałeś?
>>> Dobrze, że się chociaż przyznałeś, że nie myślałeś i zrobiłeś to bez namysłu.
Nie. Trafiłeś na zakompleksionego dyletanta kibicującego brudnemu Juventusowi.Znowu trafiłem na fanatycznego fana ligi włoskiej?
>>>Przynajmniej kibic zdający sobie sprawę, że jego klub to krętacze i oszuści. Brawo, trudno jest się przyznawa do niemiłych rzeczy.
Twierdzenia to mógł mieć np. Tales. Ty możesz mieć marne przypuszczenia rodzące się w Twojej gimnazjalnej główce.Ebi pisze:Dlaczego unikasz prawdy i twierdzeń, nie tylko z mojejj strony.
>>>Gimnazjalna główka (mega lol). Jak nie masz co powiedzie to zaczynasz wymyśla bujdy i bajki. Jedno przysłowie mówi "Głupi jak nie ma ci powiedzie, zaczyna się śmia". Można to podpczepi po jakże aktualne teraz przysłowie.
A co mnie to obchodzi? Cała masa ludzi sra w gacie - Ty też?Ebi pisze:Cała masa ludzi tez tak uważa.
>>>Cała masa ludzi jest głupia - Ty też?
To w końcu jak to jest?Ebi pisze:Nudna i w dodatku afera goni aferę
>>>Jedna nudna i nieczytsa, bo często spotykają ją afery. Nie miałeś jeszcze czytania ze zrozumieniem?
Ale heca! Niezłe jajka sobie robią w tym skorumpowanym związku, co? Przecież mogli te punkty zmniejszyć na koniec !!!!11Ebi pisze:a punkty ujemne zmniejsza się w trakcvie sezonu.
>>>"Prawo nie działa wstecz". Taka oto myśl mi się nauswa dawna. Najpierw zmniejsznono punktu, przywrócono dwóm klubom możliwoś gry w Serie A. Jeszcze trochę i zwrócą Juve mistrzostwa.
Ebi pisze:Teraz tylko logicznie i z sensem (mam nadzieję, że potrafisz)Ja potrafię tylko rozdrabniać posty bez sensu.
>>>Sam to udowadniasz prawiąc głupstwa o gimnazjum i Talesach. Czyżbyś miał coś wspólnego z gimnazjum w ostatnim czasie?
Trudno Ci zapewne pojąć, że nie każdego kręcą rulety C. Ronaldo czy Messiego. Spróbuj wyobrazić sobie garstkę odmieńców zapatrzonych w prawdziwe piękno piłki nożnej, catenaccio i brudne pieniądze. Mówisz, że derby były wyjątkiem. Podziwiam zatem Twoją ignorancję. Piękne widowiska to nie tylko mecze z kilkoma bramkami, ale i takie, w których nie dopuszcza się do hokejowych wyników. Obrona, chłopcze. To klucz do sukcesu w dzisiejszej piłce. Doceń to, otwórz oczy i spójrz kto jest mistrzem świata.Ebi pisze:odpowiedz dlaczego mój poprzedni post jest niemądry?
>>>Hmm... gdzie napisałem, że efektownoś futbolu zależy od rulet Ronaldo i Messiego. Hmm.... nie ma! Gdzie napisałem, że niedoceniam gry obronnej? Też nie ma. Może pomyliłeś osoby do których skierowałeś te zdania? I napisz ile masz lat, że mówisz do mnie chłopcze. I skąd wiesz ile ja mam lat? Używasz jakichś psionicznych ssawek i czytasz myśli na odległośc?
Nie niszczyłbym sobie opuszków, gdybyś popełnił takie błędy. Twa głupoty byłaby ripostą samą w sobie.Ebi pisze:Bo zawiera błędy stylostyczne, albo językowe które zmianiają sens zdania? A może napisałem, że Ziemia jest płaska?
>>>Przygadał kocioł garnkowi.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 29 paź 2006, 21:37
nerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 paź 2006, 21:37
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 29 paź 2006, 21:48
Ebi pisze:Dobrze, że się chociaż przyznałeś, że nie myślałeś i zrobiłeś to bez namysłu.
Ebi pisze:Przynajmniej kibic zdający sobie sprawę, że jego klub to krętacze i oszuści. Brawo, trudno jest się przyznawa do niemiłych rzeczy.
Ebi pisze:Cała masa ludzi jest głupia - Ty też?
Ebi pisze:Sam to udowadniasz prawiąc głupstwa o gimnazjum i Talesach. Czyżbyś miał coś wspólnego z gimnazjum w ostatnim czasie?
Próbujesz kogoś naśladować? Być ironicznym? Zabawnym? Takie odnosze wrażenie.Ebi pisze:Przygadał kocioł garnkowi.
Wybacz, że szufladkuję. Wszak są na forum gimnazjaliści bijący Cię inteligencją na głowę.Ebi pisze:Gimnazjalna główka (mega lol).
W prosty sposób chciałem uświadomić Tobie, że się mylisz. Myślałem, że nie będzie potrzeby prawić o wielkości ligi włoskiej. Myliłem się.Ebi pisze:Jak nie masz co powiedzie to zaczynasz wymyśla bujdy i bajki. Jedno przysłowie mówi "Głupi jak nie ma ci powiedzie, zaczyna się śmia". Można to podpczepi po jakże aktualne teraz przysłowie.
Być może..Nie miałeś jeszcze czytania ze zrozumieniem?
...ale jakkolwiek mądry i wykształcony bym nie był tego nigdy nie zrozumiem.Ebi pisze:Jedna nudna i nieczytsa, bo często spotykają ją afery.
Załóżmy, że siedzisz w pace za morderstwo i jak się okazało jesteś niewinny. Wypuszczą Cię, czy będziesz siedział dalej? Prościej nie potrafię.Ebi pisze:"Prawo nie działa wstecz". Taka oto myśl mi się nauswa dawna. Najpierw zmniejsznono punktu, przywrócono dwóm klubom możliwoś gry w Serie A. Jeszcze trochę i zwrócą Juve mistrzostwa.
Po raz kolejny chciałem Ci uświadomić, że nazywając ligę włoską nudną ośmieszasz się. Wolę oglądać Serie B, najciekawsze od lat, niż wciąż tę samą Bundesligę, gdzie co roku Bayern kupuje największe gwiazdy ligi i prawie co roku ją wygrywa.Ebi pisze:Hmm... gdzie napisałem, że efektownoś futbolu zależy od rulet Ronaldo i Messiego. Hmm.... nie ma! Gdzie napisałem, że niedoceniam gry obronnej? Też nie ma. Może pomyliłeś osoby do których skierowałeś te zdania? I napisz ile masz lat, że mówisz do mnie chłopcze. I skąd wiesz ile ja mam lat? Używasz jakichś psionicznych ssawek i czytasz myśli na odległośc?
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 29 paź 2006, 22:06
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 29 paź 2006, 22:26
bez napinacia mi tuŁukasz_ pisze:Budnesliga to potężna liga i tyle.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 paź 2006, 10:08
Akarin pisze:Mysle, że za parę kolejek zaczniecie grać w końcu jak to przystało na Milan, bo nie możliwym jest, że taka drużyna która od paru lat gra w jednym zestawieniu i piłkarze znają się jak łyse konie, nagle zapomniała jak się gra
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 30 paź 2006, 15:31
nerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 paź 2006, 15:36

Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 30 paź 2006, 18:13
nerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 30 paź 2006, 18:18
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 30 paź 2006, 21:31
AgaM
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited