Peyter nie badz smieszny.Kibicowanie Milanowi ktorego wlascicielem jest prawicowiec Berlusconi nie obliguje mnie do popierania prawicy.To tak durny pomysl ze az zal go komentowac.Gdzie tutaj widzisz problemy z osobowoscia?Opanuj sie.
Co zrobisz biedaku gdy po Berlusconim prezydentem albo wlascicielem klubu zostanie osoba o pogladach lewicowych?Przestaniesz kibicowac Milanowi?Moze zawodnikow tez powinnismy dobierac na podstawie ich pogladow?
I wyjasnijmy sobie cos raz na zawsze.Nie jestem zatwardzialym lewakiem.Jestem przeciwny prawicy i mam swoje poglady ktore nie zawsze pokrywaja sie z lewicowymi pogladami.Nie sympatyzuje z zadna partia polityczna ani nie jestem czlonkiem zadnej z nich.
Tyle w tym temacie bo polityka mnie oslabia nie chce mi sie na jej temat dyskutowac a juz na pewno nie przez pryzmat Milanu.
Wiec nie atakuj mnie za moj swiatopoglad tak samo jak ja Ciebie nie atakuje za Twoj czy za osobe ktora masz w avatarze.
I jeszcze jedno.Zarzuty pod wzgledem Berlusconiego nie sa bez pokrycia.Politykiem to on jest/byl beznadziejnym.Ale to juz przerabialismy wiec zakonczmy.
edit: Tak jeszcze mi sie przypomnialo.Krytykujesz Gallianiego ale juz nie Berlusconiego tak jakby Silvio chcial kupic nowych pilkarzy a Galliani powiedzial "Nie nie kupujemy nie ma mowy".Kto w koncu rzadzi tym klubem?Berlusconi jest bardziej odpowiedzialny za to iz nie sprowadzilismy nowych pilkarzy niz Galliani.Sam sobie zaprzeczasz krytykujac tylko jednego z nich.Ale rozumiem ze Berlusconiego nie mogles skrytykowac bo to zatwardzialy antykomunista i prawicowiec.