"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Juras_InterFan » 29 paź 2006, 11:06

Zaza pisze:Ale Juras znów się nie popisałeś :roll: Szybko zmieniłeś temat. Z tego wynia ze napisałeś coś wyżej nie mają pojecia co piszesz :? No prosze Cie napisz dokładnie od " :arrow: " o tych sytuacjach Interu które były prawdziwym zagrożeniam dla bramki Milanu, o których ja wyżej nie wspomniałem. A zostały stworzone z gry :!: Bo widzisz jak kierujesz sie tylko wynikiem to o.k spoko, oczywiscie szanujemy takich :P Tylko nie pisz czegośc o czym nie masz najwyrazniej pojecia.

A najbardzie mnie rozwaliłeś tym...
Juras_InterFan pisze:Szczerze mowiąc to w tym moencie powinienem się z Tobą zacząc wykłucać

:? Po pierwsze nie trzeba sie kłócić ... bo to nic nie zmieni - a po drugie 2 kolejny posty pokazały że nie dał być rady ...
No dobra - przyznaje w takim razie -Milan jest zajebisty - rozniósł by nas gdy nie nie wiem co ... Hehehe
Jesteście mistrzami ale nie wiem w czym a nasze gole to same fuksy ...
No i oczywiscie nie mialbym z Tobą szans w pojedynku na "słowa"
Hehehe

I co zadowolony jestes ?
Weź wyluzuj .... Mi nie chodzi o przekonanie kogos że to INTER wygrał ten mecz bo chyba to wiedzą całe Włochy i polowa reszty świata która sie interesuje piłką :)

Tak więc jak chcesz sie sprzeczać to spojrz w TABELĘ :)

A co do tych Twoich bajek o kiepach w piwie jakichs kolesi ..
Hmmm
To odpowiem Ci w Twoim stylu -ogladalem mecz w Pubie i po golu Kaki wrzóciłem 100 kibolom Milanu ... Bo ogladalem go sam z nimi 100 - kiepy do piwa - każdemu dałem po liściu ....
Kilku z półobrotu .... No i .... obudzilem sie w domu przed telewizorem :)

Hehehe

Wez tak chłopie nie fantazjuj ....

Tak czy inaczej pozdro :)

Aaa i pamietaj - to Milan wygral ..

Hehehee

Wróć do „Włochy”