Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 paź 2006, 23:35
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 paź 2006, 0:23
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 paź 2006, 0:35
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 paź 2006, 0:39
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FCI » 29 paź 2006, 1:20
FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 paź 2006, 6:56
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 29 paź 2006, 7:17
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 paź 2006, 9:25
Juras_InterFan pisze:Cóż można powiedziec o tym meczu ?
Wspaniala gra Interu
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 29 paź 2006, 9:37
Oj Zaza Zaza ....Zaza pisze:Gratulacje i tyle - po takim meczu nie może nic innego powiedzieć jak derby pełną gebą. I najlepsze reklama serie AChyba ten wynik sprawa że teraz tylko LM
Inter odpadnie
i bedzie musiał sie skupić na serie A. W zasadzie to nie wynik meczu a wyrok CONI który "nie zasługuje na komenatarz ze strony klubu AC Milan" sprawia że szanse na scudetto są małe. Bo jak by nie patrzeć trzeba mieć różowe okulary by być optymistą - jak ja
![]()
Gratulacje![]()
Forza Milan
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 paź 2006, 9:43
Juras_InterFan pisze:Szczerze mowiąc to w tym moencie powinienem się z Tobą zacząc wykłucać
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 paź 2006, 9:52
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 29 paź 2006, 10:02
Ok - ok ...Zaza pisze:Juras ale nie do tego miałeś sie odnieść ? No chyba mecz widziałeś? Jesli decydujesz sie pisać coś to dobrze by było byś wiedział co bo jak nie to wcześniej czy póżniej zginisze
Teraz zabłysłeś w 100% jak taki typowy dzieciak dla którego licza sie tylko wynik
A no no tyle czasu ich nie było że rozumiem Cie. Przeciesz Inter wygrał i tyle - gratulacje jeszcze raz... ale masz szanse zabłysnąć wiec wykarze sie. Bo jak coś piszesz to dobrze by było być umniał to uzasadnić
![]()
Juras_InterFan pisze:Szczerze mowiąc to w tym moencie powinienem się z Tobą zacząc wykłucać
A dla czego ? To wszystko musi być w kłótni? Normalnie napisz gdzie nie mam racji i o jakich sytuacjach bramkowych zapomniałem ! Bo z Twojej wypowiedz wynika że nie mam racji. Czekaj Canal+ powtórzy ten mecz to nawet na gadu gadu bedziemy sobie gadali
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 paź 2006, 10:06

Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 paź 2006, 10:27
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 29 paź 2006, 10:32
Heheh - ale super fotka Zaza - z tego ująci lepiej widac radosc jednakZaza pisze:Od "" - Wolny Zlatana najbardzie kąsliwa sytuacja oprócz bramek a inne
?
O mało mu krzywdy nie zrobił![]()
Juras_InterFan
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio