Juras_InterFan pisze:Cóż można powiedziec o tym meczu ?
Wspaniala gra Interu
Juras
Bardzie powinneś powiedziec wspaniała skutecznośc Interu
Gdy Crespo strzelił głową było wiadome że bedzie cieżko [stały fragment gry :rol: ] Choinka Ancelottiego nie spełniła zadań, tym bardzie że było 0:1 i najważniejszy elemet zawodził czyli Andrea Pirlo, całkowiscie rozczarował w 1 połowie, nie wykorzystywał miesjca które mu Pacynka stworzył... To był główny problem. Nie choinka a wykonawcy.
Crespo na 0:1
Stanković na 0:2 [piękna bramka]
Potem strzał Crespo prosto w rece Didy i strzał Stankovica z 30 metrów wprost w Dide..
Kluczowy moment meczu kontra Interu w drugiej połowie. Ale to była cena jaka nasi zapłacili za to że przeniesli akcenty w grze do przodu, i potem tylko kąsliwy wolny Zlatana sprawił problem Nelsonowi, zreszta wybronił go kapitalnie wiec coś tu nie gra w tym co piszesz ?
Zauważ ze Inter od stanu 0:2 miał z 5 minut gdy kontrolował gra - wysoko Grosso i Maicion - grali piłką spokojnie, ale to było tylko 5 minut od stanu 0:2 - wiec trudno by wybijał piłka na oślep jak prowadziła 0;2 - Inter to nie Messina
Druga połowa to inna bajka [ swoja drogą jak by sedzia Farina sędziował derby Krakowa to w 20 sekundzie Jacek Wiśniewski był by na trybynach
Kaka' bombe i Cesar z trudnoscią przenosi nad bramką. Seedorf i instynktowanie Cesar lewą reką ... Seedorf głową z 11 metrów tuż obok prawego słupka, Olivera z 30 metrów i Cesar wypluwa piłke. Wolny Seedorfa który mina mur... Cafu z boku ... potem strzał głową Kaladze w którym sobie przeszkodzili z Oliveirą na długim słupku - Bramka Gilardino że spalonego jak nic wiec nie ma tematu. Nie mam racji
Zawiódł Milan w pierwszej połowie, początek drugiej to cios który i tak nie zabił Rossonerich a zranił. Gra o 50 minuty była już 1000 raz lepsza. Dopiero 0:3 było tym czyms
Bramka Materazziego pozostawia wiele do życzenia, a w zasadzie decyzja sedziego. Bo warto zauważyć zachowanie Zlatana w polu karnym.
Inter ukasił Milan w najłatwiejszy dla siebie sposób, czyli stały fragment gry, potem strzał Stankovicia to już efekt luki jak i jego młotka w nodze
Cafu - 36 lat a przez 90 minut w takim tepie był wszędzie na prawej stronie - Pendolino i tyle.
Seedorf - tego piłkarza proponuje narazie schować do szafy lesiaka
Gila - wrescia
Mój ziomek mówi przed meczem Rooney miał dłuższa przerwe i strzelił 3 Boltonowi, to Gila strzeli 2 Interowi
Kondycja warto zauważyć że np. 36 - letni Cafu pod tym wzgledem błyszczał ale ogółem Inter szybko wysiad. Szybko złe słowo "z czasem" bardzie pasuje.
Mecz był fantastyczny. Ale pozostał nie dosyt. Bo za inwidualne błedy zapłacilismy za dużą cene. Całkowicie sie nie zgodze że Inter był lepszy w mecz pod wzgledem gry, wynik światczy że był lepszy i tyle. Ale to taj jak by powiedzieć ze Everton grał jak Arsenal
Zresztą dziś chyba będzie powtórka meczu wiec sie to na spokojnie oceni
Sędzia, komentarz , realizator ['] - nie chcieli mnie słuchać ale wolałem śpiewać niż ich słuchać. Gośc od realizacji tego meczu to chyba była za Romą
Gratulacje i tyle - po takim meczu nie może nic innego powiedzieć jak derby pełną gebą. I najlepsze reklama serie A
Gratulacje
Forza Milan