Post Wyświetl pojedynczy post autor: staarek » 28 paź 2006, 22:43
staarek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 paź 2006, 9:07
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 29 paź 2006, 9:25
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 paź 2006, 9:31
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 29 paź 2006, 12:23
nerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 paź 2006, 14:31
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 29 paź 2006, 16:45
peyter
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 paź 2006, 17:08
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 paź 2006, 17:53
Ten mecz pokazał, że Carlo Ancelotti nie powinien być juz trenerem, a Ariano Galliani odpowiadac za politykę transferową.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 29 paź 2006, 18:32
peyter
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 paź 2006, 19:12
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 paź 2006, 19:15
tak jak pisalem nie chodzi mi o takich 17-18 lat ale takich w przedziale 20-28 lat zeby grali dlugo na chwale Milanu zeby nie robic takiego czegos jak teraz sie robi w Milanie czyli zawodnik na jeden sezon typu "zapchaj dziure"....z mlodych to bym chcial Marcelo Andersona bo juz prezentuja wysoki poziom i tacy ktorzy beda grali sercem a nie tacy co juz wszytko wygrali i graja tylko po to zeby sobie pograc i zarobic pieniadzeMete dobrze mówisz, tylko ja bym posciagał graczy niekoniecznei młodych ale takich, którzy grali by dla Milanu z calego serca swego Wiek nie gra zasadniczo roli.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 29 paź 2006, 19:50
Przecież jeden meczyk nie zmiani oblicza całej ligi na długie lata. To był żart? Popatrzmy na inne spotkania. Ja nadal uważam, że liga jest nudna a pojedyncze ciekawe mecze tylko to potwierdzają.staarek pisze:ech szkoda przegranej, ale... Widowisko rekompensuje w pewnym stopniu dzisiejszy wynik! Jakze inna byla druga polowa! Po raczej nudnej I-szej(slabej przede wszystkim w wykonaniu Milanu) zobaczylismy genialne widowisko. Ktos ma jeszcze obiekcje ze Seria A jest nudna i prezentuje defensywny, nieciekawy futbol? No to mamy 7 bramek w spotakniu 2 czolowych druzyn ligi wloskiej. Dla porownia mecz na szczycie Primera Division zakonczyl sie 2:0. Ktos napisal wczesniej, ze w tym sezonie, gra Milanu w I polowie nawet nie nadaje sie do komentowania... tak dzis bylo. Moze wszystko lezy w psychice zawodnikow? Przelamal sie Alberto, oby mu to pomoglo i zeby zaczal znowu strzelac. Zalamalem sie po I-szej polowie, po drugiej zobaczylem swiatelko w tunelu, moze nie wszystko jeszcze stracone...
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 29 paź 2006, 20:27
W takim razie ja uważam, że Twój post jest mądry.Ebi pisze:Ja nadal uważam, że liga jest nudna a pojedyncze ciekawe mecze tylko to potwierdzają.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 29 paź 2006, 20:39
Ale riposta, ale żeś wymyślił, dowaliłeś równo, nie będę mógł spać. Ile nad tym myślałeś?Snipp_ pisze:W takim razie ja uważam, że Twój post jest mądry.Ebi pisze:Ja nadal uważam, że liga jest nudna a pojedyncze ciekawe mecze tylko to potwierdzają.
Tak, to ironia.
Co do sondy, to uważam, że brakuje lat Superpippo.
Ebi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio