FCI pisze:Rozumiem, że poziom mojej wypowiedzi był niezadowalający
Nie, nie, nie ! nie odbieraj tego w tych kategoriach, ale zauważ ze np. chyba celowo pominałeś inne ciekawe rzeczy
Piszesz że 4-3-1-2 to było rozwiązaniem tymczasowe ? A pamietasz ostatnie derby z samobójem w szatni ? Wtedy nikt nie przypuszczał że zmieni 4-4-2 a wyszli 4-5-1 z Dekim za Adriano. Gra sie kleiła 30 minut, potem Milan odzyskał kontrole nad drugą linia i grał swoje. Teraz tez trwała dyskusje czemu przeją wszystko po Capello ? zacza "zmiany" na 4-3-1-2 itd ale sam wiesz co te zmiany daja.
Na temat "wymysłu" Mancio z Zanettim w pomocy pisze wyżej. Już z 4 razy zmianiał mu pozycje w tym sezonie. To ma plusy ale i minusy, wiele zależy od tego czy będzie jako asekuracja czy jako przewaga
Presja jest choćby z tego powodu że od X czasu Inter do Mediolan "B", wiec ewentualna gra na utrzymanie przewagi pkt. lub porażka sprawi co roczny problem fana w Curva Nord. żałobe. I nie patrz na tabele bo ona kłamie, zresztą i tak sie nie liczy przy tym meczu. Zresztą jeśli te mecz ma być dla Milanu ostatnia szansa na scudetto to ja już Ci mówie że wole LM
Co jest jeszcze ważna to arbiter
Pozdrawiam !
Kuźwa rok temu dostałem bana w dzień derbów
Aha nie wiecie czy Canal+ przewiduje jakies studio czy cos w tym stylu ? Czy z marszu zaczą panowie Lipiński i Milko zniechęcać zwykłych kibiców piłki do Serie A ?
P.S. już mamy rozjemce pojedynku derbowego - całe szczescie że doświatczony sędzia - Stefano Farina ...